Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bot1978

senior tag

válasz V/ #36901 üzenetére

I have reviewed your PayPal account and I can see that your card has gone inactive because it has expired and our internal security system has stopped you from activating it.
    Please do not worry as there is few steps I can do to help you resolve this issue.
    I kindly ask you to call us and we will try to fix it during our phone call... :W

Kb. semmi értelme nincs írni nekik. Ez a válasz.

Ez egy virtuális alszámla. Van egy fizikai MasterCard annak van egy száma és küldenek újat postán, ha lejár, annak nyilván más lesz a száma. Ez stimm, de van egy, ami nem kerül legyártásra annak is van egy száma. Ezt társítottam a paypal fiókhoz. Ennek az az értelme, hogy csak annyi pénz van rajta, amennyit ráteszek bankkártyák közötti ingyenes átutalással. Nem tudnak lenyúlni.
    A PayPal amikor legutóbb vásároltam meg tudta terhelni a virtuális kártyát, azt a kártyát, aminek az OTP rendszerében már 2022 a lejárata, emiatt felteszem nem változott semmi, csak meghosszabbították az érvényességét ami amúgy logikus is, végtére is, ha egyszer nem kerül legyártásra, akkor mi a tosznak változtatnák az egyéb adatait? Nem lesz duplikáció, ha ugyanazzal a számmal adnak ki egy 2022-ig érvényes virtuális kártyát, hiszen egyik sem létezik csak az OTP rendszerében.
    Egyáltalán lejárati ideje meg biztonsági kódja is csak amiatt van, hogy kvázi "kompatiblis" legyen külső rendszerekkel és MasterCard-ként lehessen használni.

De hogy a PayPal mi a tosznak foglalkozik azzal, hogy mikor jár le egy MasterCard azt magyarázza el nekem valaki. Ha lesz új kártyám majd hozzáadom a fiókhoz, mit törődik vele? Nem értem miért tilt le valamit, amit tudok használni tökön lőve saját magát, mert bevételtől esik ezzel el. Internal security system WTF? :W

Mindegy elég belőlem. Bocs. Befejeztem. Ennyit erről.

Új hozzászólás Aktív témák