- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Sziasztok! Nemrég a paypal kiírta, hogy elértem valami 1800 eurós limitet és töltsek fel valamilyen dokumentumokat, amikkel igazolom magam, ilyesmi. Az egyik gond az, hogy idén csak 600 eur összeg jött a paypal számlámra és annyit is költöttem róla, szal nagyon messze van még az 1800 eur
. No de semmi gond csak oldanák meg a problémát... sajnos nem teszik, feltöltöttem nekük a kért dokumentumot, elküldtem, de továbbra is ott van az értesítés és a fiókom limitálva van:Ha ráklikkelek a resolve-re ezt dobja:
... és nem változik semmi. Már vagy 4-5x rákattintottam, másfél hete várok, még mindíg nem tűnt el az értesítés és továbbra is limitálva vagyok
. Szerintetek mit tegyek? Valamit rosszul csinálok? Írjak nekük? Eddig próbáltam ezt elkerülni, mert az angolom nem tökéletes, kissé nehezen megy a fogalmazás. Mi történik ha nem oldódik meg a dolog? Sajnos nagyon szükségem lenne a paypal fiókomra, bármikor kaphatok rá kisebb-nagyobb összegeket és nem szeretném ha vacakolna.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. No de semmi gond csak oldanák meg a problémát... sajnos nem teszik, feltöltöttem nekük a kért dokumentumot, elküldtem, de továbbra is ott van az értesítés és a fiókom limitálva van:
. Szerintetek mit tegyek? Valamit rosszul csinálok? Írjak nekük? Eddig próbáltam ezt elkerülni, mert az angolom nem tökéletes, kissé nehezen megy a fogalmazás. Mi történik ha nem oldódik meg a dolog? Sajnos nagyon szükségem lenne a paypal fiókomra, bármikor kaphatok rá kisebb-nagyobb összegeket és nem szeretném ha vacakolna.
V/