- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harenje
újonc
Sziasztok!
Nem nagyon találtam rá eddig választ illetve alkalmazható megoldást,így tőletek szeretnék segítséget kérni.
1 hete nyitottam egy új paypal fiókot eurós valuta miatt,osztrák lakcímmel stbstb.De csalódottan szembesülök mindenféle idegen problémával amikkel eddig a régi magyar paypal felh.fiókomon nem találkoztam.
Az első problémám az volt,hogy nem tudtam direktbe a bankszámlámról végrehajtani a tranzakciót mivel kredit kártyát kért mindig.Ennek utánajártam és feltehetőleg a paypalnak szüksége van arra,hogy a banki folyószámláról párszor utalást hajtsak végre a paypal fiókomra,hogy megbizonyosodjon bizonyos identitásomról.
A másik probléma amire nem tudok rájönni,hogy bármilyen internetes felületen próbálnék online ügyletet lebonyolítani azaz vásárlást,folyton folyvást 1 hiba üzenettel utasít el az oldal. "Sorry, we can’t complete your purchase at this time Please return to the merchant."
Forumon talaltam rá egy topicot de nem igazán juttatott egyről a kettőre.
Esetleg valaki járt már így?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/