Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Böjt nélkül meglehet a 40 nap egy Honor órának
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- iPhone topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Ma vasaroltam egy szoftvert paypal chekout gombbal. Tudjatok amikor fa megszeretnem venni gomb megnyomasa utan bejon a paypal (nekem automatikusan) nem kell bejelntkezni majd bealitom melyik kartyaval stb fizetek ott megnyomom a fizetek gombot es visszadob a vasarlast indito oldalra. Ezutan jott egy koszom oldal amin egy ellenalhatatlan ajanlat aminek nem alltam ellen
es az ottani fizetek gombhoz meg oda is volt irva hogy ennek megnyomasaval ujra azonnal charge-ol xx dollart. "*Clicking here will charge your card an additional $xx" Mikor megnyomtam nem jott be a paypal checkout csak atugrott a koszonom oldalra. csak neztem hogy ezt most hogy.Tobb szazszor fizettem mar szinte a kezdetektol paypallal de ilyet meg nem lattam. Nem is akartam elhinni hogy fizettem ennyivel de jott a paypal email stb.
Van otletetek ezt hogy sikerult megoldani?
Leelenoriztem mindegyik one time payment volt semmi elofizetes vagy ismetlodo vagy akarmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 11900 / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer félgép - GIGABYTE B450 AORUS + Ryzen 5 5600X + Kingston 2x8GB DDR4 3000MHz + ID-COOLING SE-214
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Samsung Galaxy A34 5GB 128GB/6GB/Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
es az ottani fizetek gombhoz meg oda is volt irva hogy ennek megnyomasaval ujra azonnal charge-ol xx dollart. "*Clicking here will charge your card an additional $xx" Mikor megnyomtam nem jott be a paypal checkout csak atugrott a koszonom oldalra. csak neztem hogy ezt most hogy.
V/