- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pop
újonc
most feltöltöttem azt, mert az 2020-ig jó, de ugyanúgy nem csinál semmit, miután rányomok a nextre.
vagy nem is kellene azonnal, majd egyszercsak zöld lesz? csak azért fura, mert a lakcímkártyám kb egyből zöld lett. viszont a last name és a first name nekem viszont tényleg fel van cserélve, amikor nyitottam az accountot tizenx éve, még csak angol volt, nem figyeltem és gondolom reflexből fordítva írtam. a personal informationnél ugyanúgy nem pipálódik ki, pedig hát ugye ott csak címet meg telefont kéne megadni.
viszont ahogy látom itt a névváltoztatás kicsit macerás nem? kösziez komoly?
A current national identity card issued by any country for the purpose of identification (both sides). If not in English, please also upload an English translation prepared by an accredited translator.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest