Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elcan
tag
Semmi baj. Én is megkövetem magam, mert még nem kértem bocsánatot, hogy olyanokat írtam, ami nem helyénvaló. Elnézést, elkapott a hév.
A bajom az, hogy ugyanígy már elbuktam tavaly előtt is 2x 28 dollárt. Ugyanezzel a trükkel jöttek. Kb 10 éve rendelek, (régebben rengeteget) alkatrészek, airsoft cuccok, airsoft fegyverek, ruhák, minden, de ilyet kb csak 2-3 éve tapasztalok néhány cégtől. Előtte soha semmi gond nem volt senkivel. Bárki, aki kérdezte, hogy nem volt-e olyan, hogy...? Tényleg semmi rossz tapasztalatom nem volt.
Szerintem így szórják ki a rossz, hibás, raktáron lévő cuccaikat, ami senkinek nem kell és ha meg akarod kapni azt, amit kinéztél, akkor kénytelen vagy rendelni újra, hogy esetleg megkapd.
Kiszórják a rosszat, megkapják a pénzt, te rendelsz újra, hogy elküldjék az elsőt és vagy megkapod, vagy újra rosszat küldenek. Ha visszaküldöd akkor azt mondják, hogy nem azt küldted vissza, nem megfelelő az állapota, stb és benyelik. Esetleg visszaadnak valamennyit az összegből. Így sikerült egy 30 dolláros cuccért, -amit nem küldtek meg, illetve egy rossz, vackot küldtek- kiharcolni nagy nehezen, hogy adtak egy 10 dolláros kupont, amit a következő vásárláskor náluk levásárolhatok. Köszi. Itt volt az, hogy skype-on kérdőre vontam az ürgét, hogy miért ezt küldték, miért nem azt, ami a honlapjukon van és amit kifizettem. A tag közölte, hogy eleve nincs is nekik olyan termék, másik meg, hogy ez úgyis jobb és azt tudja, mint amit én megrendeltem. (Ami persze nem igaz és hadd döntsem már el én, hogy mire van szükségem.)
Anyukád hogy van kedves távol-keleti barátom???
Ez az én bajom ezzel. Se lóvé se termék. És erre gondoltam, hogy van-e valami megoldás paypal-en erre. De kb az lesz, hogy tőlük többet nem rendelek.
Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4501, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest