Hirdetés
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazad van , nem azzal volt a problémád a PayPal-al. Módosítom és elnézést.
Ne haragudj azt megértem hogy mérges vagy, de azért örülnék ha kerülnéd a nem megfelelő szavak használatát. De egyébként is néhány megfogalmazásod nem ide való. Elnézést a reakcióért.
Minden vásárló panasz elsődleges megoldása az, ha nem felel meg a termék akkor visszaadják a pénzt, ha az eladó visszakapja a terméket.
Javaslat az hogy küldd vissza, ha még sorba is kell állni a postán, a PayPal 9300 Ft-ig visszaadja a postaköltséget és majd azután az eladótól megkapod a pénzt, ha nem adná vissza akkor a PayPal majd segít.
A PayPal a szerződési feltételei szerint jár el és annak megfelelően biztosítja a védelmedet a megfelelő sorrendben.
Az utolsó mondatoddal kapcsolatban annyit, hogy több problémás esetén után csak cáfolni tudom az állításodat.Mit tudok még tenni szerintetek ez ügyben? Szívesen fogadnám az ötleteiteket, tanácsaitokat.
Erre válaszoltam én is hogy küldd vissza, mivel most azt írod hogy ezzel majd trükközni fognak én ebből arra gondolok hogy nem fogod ezt csinálni, így a problémádra én más ötletet nem tudok írni, mert én nem látok más lehetőséget arra, hogy visszakapd a pénzed. Meg a Paypal-ra koncentráltam, nem a webshopra.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700G / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- iPhone 16 128GB Pink - 128GB Független 91% Akku
- Xbox One S 1TB
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz KF560C40BBAK2-64
- Lenovo Thinkbook 14 G4 Ryzen 7 5825U 8 mag 16 szál Radeon Vega GPU Boltból Garanciával Számlával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Apple iPad 5. generáció (A1822) 128GB, asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/