Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
ne haragudj, nem értelek? hát nyilván kell h lehessen, különben hogy fizet be az akinek paypalen van a pénze?
közben megnéztem és találtam egy ilyen a 888 póker oldalán, abszolut nem értem...
"PayPal deposits are available in Germany, Spain, UK, Ireland, Italy, Portugal, Finland, Denmark, Austria and Sweden and are an instant, secure and easy way to fund your 888poker account."
ez vmi vicc? magyarország miért nem?ill Google Drive tárhelyszolgáltatásra is csomó helyen lehet paypalről de Magyarországról nem!!! ilyen van még 2018ban hogy tőlünk nem lehet fizetni??
azért gondoltam egyébként bövebben válaszolva, mert ha nézel pl amerikai "youtube-ereket" ott is mindenki utalgat, már alap h mennek a donationok, pl tesztenél, unboxingoknál... ha használsz vmilyen ingyenes szoftvert ott is a készítő a PP-jét adja meg. úgy jött le h ez az alap és már mindenfelé meg van oldva az utalás...
de akkor létezik ilyen h 888pokerre nem fogok tudni PP-ről sehogy áttenni? azt hittem ezek már 2018ban csettintésre mennek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest