Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krisz1000

tag

válasz V/ #32896 üzenetére

ne haragudj, nem értelek? hát nyilván kell h lehessen, különben hogy fizet be az akinek paypalen van a pénze?

közben megnéztem és találtam egy ilyen a 888 póker oldalán, abszolut nem értem...
    "PayPal deposits are available in Germany, Spain, UK, Ireland, Italy, Portugal, Finland, Denmark, Austria and Sweden and are an instant, secure and easy way to fund your 888poker account."
    ez vmi vicc? magyarország miért nem?

ill Google Drive tárhelyszolgáltatásra is csomó helyen lehet paypalről de Magyarországról nem!!! ilyen van még 2018ban hogy tőlünk nem lehet fizetni??

azért gondoltam egyébként bövebben válaszolva, mert ha nézel pl amerikai "youtube-ereket" ott is mindenki utalgat, már alap h mennek a donationok, pl tesztenél, unboxingoknál... ha használsz vmilyen ingyenes szoftvert ott is a készítő a PP-jét adja meg. úgy jött le h ez az alap és már mindenfelé meg van oldva az utalás...

de akkor létezik ilyen h 888pokerre nem fogok tudni PP-ről sehogy áttenni? azt hittem ezek már 2018ban csettintésre mennek...

Új hozzászólás Aktív témák