- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLee
addikt
válasz
-Solt-
üzenetére
Ugyan így jártam tegnap. Hozzáadtam az új kártyámat, amit szerettem volna használni, elsődlegessé akartam tenni, valami hibát írt ki. Átállítottam a nyelvet is. Na most már nekem is internal server error van.
Végül meguntam és kitöröltem a régi kártyát, mert így már nem tudtam elsődlegessé tenni az újat. Most meg írtam a paypalnek hogy állítsák vissza a nyelvemet angolra, mert tuti ez a gond, meg azt is írtam, hogy nem egyedik az eset...
Kaptam 10 perc alatt egy automata választ ami természetesen tök másról szólt de írtam nekik, hogy nem ezt kérdeztem. Most várok.
Mindenesetre az összefoglalónál található gyorslinkekkel legalább a konverziót át tudtam állítani. Azért köszönet.

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 27% - ASUS ROG Strix G16 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/