Új hozzászólás Aktív témák

• totyak

aktív tag

Üdv!

Végigolvastam az összefoglalót és többnyire választ találtam a kérdéseimre, de azért a biztonság kedvéért kérdeznék.

Nálunk családi PP fiók van. Amikor készítettük, még nem voltam 18 és saját bankszámlám sem volt. Főleg csak apróbb eBay-es vásárlásokhoz használjuk. Így értelemszerűen a fiók nem az én nevemmel lett regisztrálva, tehát csak a szüleim kártyájáról tudunk rá pénzt utalni (kártya nincs hozzákötve PP-hoz).

Szeretnék EU-n belül eladni valamit (nem eBay) és az árát a saját bankszámlámra áttenni.

- Első kérdésem, hogy egyáltalán milyen adatot kell megadnom a másik félnek, hogy utalni tudjon PP fiókra?
    - Második kérdésem pedig, hogy ha erre a családi fiókra jön az utalás, akkor én azt onnan a saját számlámra nem, csak a szüleimére tudom kiutalni? Őszintén szólva nem volt teljesen világos az összefoglaló 5. pontjának leírása, de ez lehet az én gyengeségem.
    - Mennyibe kerül egy ilyen kiutalás?
    - Nekem kell valamire figyelnem, amikor eladom a terméket és a másik fél fizet, be tud csapni valahogy (tudom, ne a legrosszabból induljak ki)?

Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák