- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
totyak
aktív tag
Üdv!
Végigolvastam az összefoglalót és többnyire választ találtam a kérdéseimre, de azért a biztonság kedvéért kérdeznék.
Nálunk családi PP fiók van. Amikor készítettük, még nem voltam 18 és saját bankszámlám sem volt. Főleg csak apróbb eBay-es vásárlásokhoz használjuk. Így értelemszerűen a fiók nem az én nevemmel lett regisztrálva, tehát csak a szüleim kártyájáról tudunk rá pénzt utalni (kártya nincs hozzákötve PP-hoz).
Szeretnék EU-n belül eladni valamit (nem eBay) és az árát a saját bankszámlámra áttenni.
- Első kérdésem, hogy egyáltalán milyen adatot kell megadnom a másik félnek, hogy utalni tudjon PP fiókra?
- Második kérdésem pedig, hogy ha erre a családi fiókra jön az utalás, akkor én azt onnan a saját számlámra nem, csak a szüleimére tudom kiutalni? Őszintén szólva nem volt teljesen világos az összefoglaló 5. pontjának leírása, de ez lehet az én gyengeségem.
- Mennyibe kerül egy ilyen kiutalás?
- Nekem kell valamire figyelnem, amikor eladom a terméket és a másik fél fizet, be tud csapni valahogy (tudom, ne a legrosszabból induljak ki)?Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/