Új hozzászólás Aktív témák

• Bogyi007

veterán

Kérnék egy kis segítséget!

Már évek óta van aktív PayPal fiókom, amihez be van állítva a számlaszámom (OTP-s) és hozzá van adva egy Virtuális MasterCard is. Sikeresen vásárolok is vele mindig bárhol-bármikor (telefonnal pillanatok alatt tudok fizikai MasterCardról áttenni a Virtuálisra pénzt).
    Így történt ez tegnap délután is. Egy maláj online webshopról akartam venni egy Ps4 játék letöltőkódot, de a fizetés megtörténte után derült ki hogy nem kódot kapok hanem egy másik személy profiljához hozzáférést.

Ezt pedig így nem akartam. Kértem refundot s ma reggelre elvileg a PayPal szerint meg is történt a folyamat

Rákattintva az összegzésre az van írva hogy:
    03 August 2017
    Youbuy Online Sdn Bhd
    + 150,00 MYR
    Refund

Valamint ez van írva:

Refunded to
    MCARD x-XXXX
    You'll see "PAYPAL *YOUBUYONLIN" on your card statement.
    Transaction ID (ide megvan adva a számsor)

Note from Youbuy Online Sdn Bhd
    refund issued for the case
    Refund details
    Refund total (includes tax and shipping)150,00 MYR
    Total150,00 MYR

Viszont az összeget én konkrétan sehol sem látom! Ez normális dolog így? Az gond lehet hogy a virtuális kártyára akarja visszatenni az összeget? Mert tudtommal arról csak levenni lehet vagy mit kellene most tennem?

Az OTP-s számlaszám be van állítva, mert anno a fiók nyitásakor meg kellett csinálnom a PayPal kérésére mikor ellenőrzésként levett pénzt majd visszaadták.
    A wallet fül alatt ott is van jelenleg az OTP-s számlaszámom s a virtuális kártya adatai is ..

Nyugtassatok meg hogy csak várnom kell pár napot és visszakapom a majdnem 10000 forintomat...

Új hozzászólás Aktív témák