- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
Kérnék egy kis segítséget!
Már évek óta van aktív PayPal fiókom, amihez be van állítva a számlaszámom (OTP-s) és hozzá van adva egy Virtuális MasterCard is. Sikeresen vásárolok is vele mindig bárhol-bármikor (telefonnal pillanatok alatt tudok fizikai MasterCardról áttenni a Virtuálisra pénzt).
Így történt ez tegnap délután is. Egy maláj online webshopról akartam venni egy Ps4 játék letöltőkódot, de a fizetés megtörténte után derült ki hogy nem kódot kapok hanem egy másik személy profiljához hozzáférést.Ezt pedig így nem akartam. Kértem refundot s ma reggelre elvileg a PayPal szerint meg is történt a folyamat
Rákattintva az összegzésre az van írva hogy:
03 August 2017
Youbuy Online Sdn Bhd
+ 150,00 MYR
RefundValamint ez van írva:
Refunded to
MCARD x-XXXX
You'll see "PAYPAL *YOUBUYONLIN" on your card statement.
Transaction ID (ide megvan adva a számsor)Note from Youbuy Online Sdn Bhd
refund issued for the case
Refund details
Refund total (includes tax and shipping)150,00 MYR
Total150,00 MYRViszont az összeget én konkrétan sehol sem látom! Ez normális dolog így? Az gond lehet hogy a virtuális kártyára akarja visszatenni az összeget? Mert tudtommal arról csak levenni lehet vagy mit kellene most tennem?
Az OTP-s számlaszám be van állítva, mert anno a fiók nyitásakor meg kellett csinálnom a PayPal kérésére mikor ellenőrzésként levett pénzt majd visszaadták.
A wallet fül alatt ott is van jelenleg az OTP-s számlaszámom s a virtuális kártya adatai is ..Nyugtassatok meg hogy csak várnom kell pár napot és visszakapom a majdnem 10000 forintomat...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
- iPhone 12 Mini 64GB Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5319
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/