Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék olyantól, akinek volt hasonló esete, de nem szeretnék most több száz hozzászólást visszaolvasni.
Több éve használom a paypal fizetési rendszerét, elsősorban ebay-es fizetésekhez, ritkán baráti utaláshoz.Most egy baráti utalásom volt egy osztrák számlára, de az illető hibásan adta meg a paypal címet, ami így nem jutott el hozzá, és ezért napon belül töröltem a megbízást, ami a paypal oldalán látható (semmi sincs a "walletben", és nullás minden egyenlegem), de a visszavonásról nem jött e-mail értesítő (az eredeti utalásról természetesen kaptam értesítést), és a bankszámlámon továbbra is zárolt az egyenlegem.
A kérdéseim:
- Akinek volt ilyen visszavont baráti utalása az sem kapott e-mail értesítést róla?
- A bankszámlán mennyi idő után törlik a zárolást, vagy ez nem automatizmus, hanem igényelnem kell?
- Korábbi baráti utalásom ingyenes volt, most 5 euró költséget felszámoltak 162 euró utalásánál, én hibáztam valamit?
(az összefoglalóban olvastam, hogy költséget számol fel a rendszer, de korábbról nem rémlett ...)A Gyik-ből ez vonatkozik az esetemre: PayPal fiók szerint megkaptam a refund összeget. Ennek mekkora átfutási ideje van, hogy a kártyához tartozó számlaszámomon látható legyen? Nem látszik az egyenlegen a refund összege.
Válasz: 1-3 banki munkanap, ha az 5. napon sincs a bankkártyához tartozó számlán, hívni kell a bankot. A visszatérítés - refund - automatikusan, ahonnan indult a pénz, oda fog visszakerülni. Ha az egyenlegről, akkor oda, ha bankkártyáról, akkor arra bankszámlára, amelyhez a kártya tartozik. Nem lehet a kártyás fizetés pénzét a PayPal egyenlegre irányítani, ott parkoltatni.Köszi a segítséget előre is!
Üdv so_ha
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/