Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Hellosztok!
Kéne kis segítség... elakadtam limit emelés ügyileg...Ugyebár van 100%-os vagyok (mondjuk nem is értem én ezt már 1x beküldtem tudtommal, de mindegyis)... szóval 1800€-s limitről 2500€-s limitre emelés miatt figyelmeztettett, hogy mittudomén 110napom van pótolni az információkat... mondom ok, elküldök mindent, amit kér... elküldtem ID card - személyi mind2 oldalát & lakcím mind2 oldalát... de úgy látom nem igazán fogadta el... és ezt már talán 3x eljátszottam... mit szeretnének, hogy küldjek mégis!? Akkor jogsit!? útlevelet!? vagy ti mit küldtetek, amit elfogadtak!?
köszi a válaszokat előre is
amúgy csatolt bankkártyával vagyok kb. a kezdetek óta... szal nem is értem... (az azért elég jól azonosít, hogy nem vagyok kamureg) sőt nekem rémlik, hogy már személyi - lakcímet is küldtem régebben...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- 262 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/