Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Magisk
- EKG-val és forgatható koronával várható a OnePlus Watch 3
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
vagy nem:
Ha az Ön lakossági forint fizetési számlájához Árfolyam+ kedvezményes számlacsomagelem tartozik, akkor az igénylést követő hónaptól akciós jelleggel a következő limitösszegekkel az OTP Bank középárfolyamán intézheti
elektronikus devizaátutalásait a forint fizetési számlájáról összesen havi 300 000 forintig (valamennyi, az OTP Bank által jegyzett devizanemben) és
külföldön a fizikai kártyás vásárlásait forint betéti kártyájával devizában összesen havi 300 000 forintig (EUR, GBP, USD, és CHF devizanemben). A devizában végzett kártyás vásárlások esetén az árfolyamok naponta 4 alkalommal kerülnek jegyzésre.
A számlacsomagelem akciós havidíja: 113 Ft, mely visszavonásig, de legkésőbb 2024. február 29-ig elengedésre kerül.
Egy havidíjjal mind a devizaátutalásokra, mind a betéti kártyás vásárlásokra igénybe veheti a 300 000-300 000 forint összegű havi limitet. A kedvezmény sem az internetes kártyás vásárlásokra, sem a hitelkártyával végzett vásárlásokra nem érvényes.
más kérdés, hogy ez a webkártyára nem vonatkozik...
-
atua
aktív tag
válasz Aliendej #41034 üzenetére
Én még mindig nem tudom, hogy pontosan hány paypal számlád van és mi volt ez a 30 ezres biznisz, de a homályosan leírtak alapján, nem vagyok benne biztos, hogy nem te szegtél meg vmi szabályt.
"Miért engedi létrehozni a második számlát, és miért blokkolja azonnal amint érkezik rá pénz?"
" elutalta a 30 ezer forintot máshonnan egy olyan számlámra amit nem blokkoltak" -
atua
aktív tag
válasz pendre54 #40846 üzenetére
Persze, egy tökéletes világban. Ettől függetlenül sok helyen a fordított oldalak nem úgy működnek, mint eredeti nyelven (lásd paypal). Ha megnézed a képeidet, angolul indítod a rendelést, de miután visszadob a paypalról már francia, és már be sem vagy jelentkezve.
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz Lordus #40729 üzenetére
Kérd az eurós bankszámládra az eurót. Nincs konverzió, de ettől még lehet nagyobb a bukó.
Senki nem fog neked egy az egyben váltogatni, kivéve, ha valakinek pont akkora összegre van szüksége, amit te váltani akarsz. Ennek meg kb. nulla az esélye. Más esetben mindig a haszon miatt váltanak, az meg nem lesz ingyen.
Ugyanitt 300-ért nagyobb tételben vennék eurót -
atua
aktív tag
válasz TungurKnivur #40061 üzenetére
A bankomnál az azonnali utalás hétvégén és banki szünnapokon nem működik.
lol, ez melyik bank?
-
atua
aktív tag
válasz anonymus89 #39381 üzenetére
Jól emlékszel, ez azért lehet, mert nem refundként küldte a pénzt.
-
atua
aktív tag
válasz Apollo17hu #37518 üzenetére
Mi az, hogy nem látod? A 125 eurós fizetés részleteinél ott kellene lennie, hogy mi volt a pénzforrás (egyenleg, kártya, akármi)
-
atua
aktív tag
válasz MasterHUn #35390 üzenetére
Ez így elég fura. Mondjuk, lehet segítene, ha elárulnád, mit és hol adtál el? Ugye nem vmi jófogás-szerű oldalon vmi böhöm nagy cuccot, amit a vevő nem is látott, de egyből kellett neki? És ugye nem kellett semmilyen költséget megelőlegezned, ami majd benne lesz a nagyösszegű vételárban, amit majd egyszer megkapsz?
-
atua
aktív tag
válasz Andralin #32674 üzenetére
Mint ahogy semmi, a paypal sem tökéletes, itt is előfordulnak hibák. Korábban is volt ilyen beállítási hiba, mint ahogy írtad is, de ha megreklamáltad, akkor korrektül kártalanított a paypal a konverziós veszteség miatt. A paypal sem a maga ellensége, nem véletlen az alapbeállítás, de lehetőséget biztosít a változtatásra, ha ezzel az emberek nem élnek, magukra vessenek. És ahogy eddig is, ha ez valakinek nem felel meg, továbbra sem kötelező a szolgáltatásukat használni.
-
atua
aktív tag
válasz csokito100 #32643 üzenetére
-
atua
aktív tag
válasz kinghabi #32586 üzenetére
Olvass vissza, több ilyen történet is volt a topikban. Próbálkozni lehet, de nem valószínű, hogy bármilyen pénzt fogtok ténylegesen kapni. Inkább valami problémára hivatkozva majd nektek kell megelőlegezni a fuvar vagy más - a termék árához képest csekély - költséget, ami nektek a veszteség, neki pedig a haszon lesz. Feltéve, hogy kifizeted...
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz kinghabi #32578 üzenetére
"Tényleg 1 kérdést meghagyva, átverhet a bulgár emberem valahogy?"
Igen, feltehetően ez a szokásos lehúzási kísérlet. Gondolom, valamelyik hirdetési oldalon meghirdettétek, erre jelentkezik egy külföldi sok ezer km távolságból, hogy neki pont erre van szüksége, pedig élőben még nem is látta. Fizetni és intézni akar mindent. Kb. ez a sztori?
-
atua
aktív tag
-
atua
aktív tag
Ma hajnalban én is belefutottam az ebay-en fizetéskor csak homokozik a paypal dologba. Pedig kínosan ügyelek, hogy a maybe later opciót válasszam, szerintem utoljára is arra böktem, bár ezek után már nem vagyok 100%-ig meggyőződve róla.
Lényeg, ami lényeg, az ebay összefoglalóban található lehetőségeket végigzongoráztam, de nincs változás, a paypal jelszó beírása után csak homokozik, checking your info felkiáltással. Ha elírom a jelszavamat, akkor persze egyből tudja, hogy rosszat írtam be. Sőt, már most az ebay-paypal linkelést sem tudom megtenni, hasonlóan az ebay topikban olvashatóakhoz.
Ötlet, teendő?
Kínos, mert azonnal fizetni kellett volna a termékért, remélhetőleg megértő lesz az eladó. -
atua
aktív tag
válasz LantosBerry8 #31972 üzenetére
GYIK -> 3. kérdés
-
atua
aktív tag
válasz Vtibike496 #31462 üzenetére
"és hülye fasznak nézik a júzereket." - akinek nem inge...
Érdekes módon én mindig látom ebay-en fizetésnél, hogy mi a forrás és ki vált... -
atua
aktív tag
"De hozzáteszem ő már ezt a 3.89 €-t belepakolta a 100 €-ba."
Vagy nem. Egy ebayen, vaterán, vagy máshol, ahol bármi díja van az eladásnak az ember beleszámolja ezeket. De a jófogás, egy fórum, facebook csoport más tészta, ott az ember annyiért hirdet, amennyit ő kapni akar érte. Jellemzően átutalásos fizetéssel. A paypalos fizetés védelemmel itt már extra, amit általában az eladó nem nyel be és a vevő fizet pluszban.
-
atua
aktív tag
válasz Corleone33 #30837 üzenetére
"escalate-elek (nem tudok rá jobb magyar szót)" - eszkalál
-
atua
aktív tag
-
atua
aktív tag
Explorerrel sem megy, ugyanazt csinálja. Send a payment, de Pay for goods is ugyanez.
A next után nincs üzi, csak homokozik, majd visszajön az előző képernyő, ahol ugyanúgy forintban mutatja az összeget. És ha újra rányomok a currency conversionre, akkor újra pp váltást mutat, nem amit az előbb beállítottam... -
atua
aktív tag
Sziasztok!
Nekem is a konverzióval van problémám. A paypal oldalán szeretnék dollárt küldeni, de hiába van beállítva alapértelmezettként a bankom általi váltás, forintban akar terhelni. Ez még nem feltétlenül lenne probléma, mert ott a currency conversion options link, de arra hiába megyek rá és állítom be a számomra megfelelő konverziót, mert ha rányomok a next gombra, némi homokozás után nem történik semmi, sőt még a beállított USD pénznemet is visszarakja HUF-ra...
Ekkora tré lenne a paypal? Vagy a Firefox 50.0.1 verzióval lehet probléma? Valakinek van ötlete?
Egyébként nálam azóta van probléma a konverzióval, amióta új kártyát adtam hozzá. A régivel semmi probléma nem volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest