- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
Szép napot Urak!
Most regisztráltam be paypal-ra. Megtörtént a 401 Ft-os terhelés is. Otp direkten nem látom az ellenőrző kódot még.(1-5 nap is lehet az átfutás olvastam paypal oldalán) Ezzel kapcsolatban is lenne 1 kérdésem: sose használtam a kártyám, pláne nem otp direkten át. Hol fog megjelenni az ellenőrző kód(tudom a havi számlával kijön majd) Sejtéseim szerint számlainformációkon belül fog megjelenni(pl számlatörténetnél) Jól gondolom?
Amíg nem jön meg az ellenőrző kód, addig fizethetek 110,000 HUF limitig..ez biztos?Következő kérdésem: hozzárendeltem paypalhoz az ebay profilomat. 0 ft van a paypal számlámon. Ha jól gondolom, akkor ide nem is kell pénzt feltennem ahhoz, hogy tudjak vásárolni, mivel azt a kártyámról veszik le(és persze az a pénz amit kifizetek megjelenik az eladó paypal account-ján, amit át kell magának utalnia, hogy ki tudja venni). Helyt áll az elméletem?
Utolsó kérdésem a fizetés menetére vonatkozna. Ha jól értelmezem, akkor megadom az e-mail címét, az összeget ami mellett kiválasztom a pénznemet és alul én az ebay items-et választanám ki(mivel ebayről szándékozom rendelni) Ha így fizetnék az sikeres lenne?
Válaszaitokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kooperatív roguelite akció-RPG lesz az Above Land: Rhapsody
- Diablo IV
- Projektor topic
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Bomba ár! Stonebook Pro P103B i i3-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/