Új hozzászólás Aktív témák

• Studiossrác

aktív tag

Szép napot Urak!

Most regisztráltam be paypal-ra. Megtörtént a 401 Ft-os terhelés is. Otp direkten nem látom az ellenőrző kódot még.(1-5 nap is lehet az átfutás olvastam paypal oldalán) Ezzel kapcsolatban is lenne 1 kérdésem: sose használtam a kártyám, pláne nem otp direkten át. Hol fog megjelenni az ellenőrző kód(tudom a havi számlával kijön majd) Sejtéseim szerint számlainformációkon belül fog megjelenni(pl számlatörténetnél) Jól gondolom?
    Amíg nem jön meg az ellenőrző kód, addig fizethetek 110,000 HUF limitig..ez biztos?

Következő kérdésem: hozzárendeltem paypalhoz az ebay profilomat. 0 ft van a paypal számlámon. Ha jól gondolom, akkor ide nem is kell pénzt feltennem ahhoz, hogy tudjak vásárolni, mivel azt a kártyámról veszik le(és persze az a pénz amit kifizetek megjelenik az eladó paypal account-ján, amit át kell magának utalnia, hogy ki tudja venni). Helyt áll az elméletem?

Utolsó kérdésem a fizetés menetére vonatkozna. Ha jól értelmezem, akkor megadom az e-mail címét, az összeget ami mellett kiválasztom a pénznemet és alul én az ebay items-et választanám ki(mivel ebayről szándékozom rendelni) Ha így fizetnék az sikeres lenne?

Válaszaitokat előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák