Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Van egy USA címes paypal fiókom, amiről már 1-2 vásárlást bonyolítottam le a közel múltban. Most mikor beléptem, azzal fogadott, hogy limitálva lett a fiókom és igazoljam a kilétem, mert több szokatlan tevékenység volt a kártyán. (Néztem a bankszámlát, de semmi különös tevékenységet nem láttam, amiről ne tudnék.)
Bekérte az utolsó vásárlást igazoló dokumentumot és a személyi másolatát. Miután elküldtem közölte, hogy ez nem elég és küldjek még útlevél vagy jogsi másolatot, bankszámla kivonatot, közüzemi számlákat. Hát azért ennyi doksival már kemény vissza éléseket lehet kieszközölni, szóval úgy gondoltam inkább megszüntetem a számlát vagy legalábbis eltávolítom a hozzá csatolt bankkártyát, de ezt sem hagyja.
A kérdésem az lenne, hogy egyrészt ilyenkor mi a teendő, másrészt vissza tudnak e élni a csatolt bankkártyával, vagy nyugodtan borítsak fátylat erre az egészre, mert a kért doksikat én ugyan el nem küldöm?
Válaszokat előre is nagyon szépen köszi!
pisti124: Nálam ugyanez, azért szerintem meggondolandó, hogy milyen személyes doksikat adunk ki. Én már elküldtem a személyiről egy képet, amin minden jól látszódott, de semmi mást nem vagyok hajlandó már küldeni. Inkább töröljék az accountot, és szabaduljon fel a bankkártyám onnan-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- ÚJ Lenovo Legion Pro 7 - Intel Core U9 275HX, 64GB, 2TB, RTX 5080(16GB), OLED 240Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/