Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mankó

veterán

Van egy USA címes paypal fiókom, amiről már 1-2 vásárlást bonyolítottam le a közel múltban. Most mikor beléptem, azzal fogadott, hogy limitálva lett a fiókom és igazoljam a kilétem, mert több szokatlan tevékenység volt a kártyán. (Néztem a bankszámlát, de semmi különös tevékenységet nem láttam, amiről ne tudnék.)

Bekérte az utolsó vásárlást igazoló dokumentumot és a személyi másolatát. Miután elküldtem közölte, hogy ez nem elég és küldjek még útlevél vagy jogsi másolatot, bankszámla kivonatot, közüzemi számlákat. Hát azért ennyi doksival már kemény vissza éléseket lehet kieszközölni, szóval úgy gondoltam inkább megszüntetem a számlát vagy legalábbis eltávolítom a hozzá csatolt bankkártyát, de ezt sem hagyja.

A kérdésem az lenne, hogy egyrészt ilyenkor mi a teendő, másrészt vissza tudnak e élni a csatolt bankkártyával, vagy nyugodtan borítsak fátylat erre az egészre, mert a kért doksikat én ugyan el nem küldöm?

Válaszokat előre is nagyon szépen köszi!

pisti124: Nálam ugyanez, azért szerintem meggondolandó, hogy milyen személyes doksikat adunk ki. Én már elküldtem a személyiről egy képet, amin minden jól látszódott, de semmi mást nem vagyok hajlandó már küldeni. Inkább töröljék az accountot, és szabaduljon fel a bankkártyám onnan-

Új hozzászólás Aktív témák