- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Android szakmai topik
- Jön a Motorola legújabb Swarovski kristályos kollekciója
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Igen a Paypalon volt a pénz, és Withdraw Funds opcióval küldtem egy INGs számlára. Abszolút semmilyen extra infót nem adott, csak annyit hogy 2.50$ a díj. Még back gomb sincs, annyira csupasz az egész mintha óvodásoknak készült felület lenne. Ennyire hülyének nézik a klienseiket, hogy ha 2 mondatnál többet osztanak meg velük már összezavarodnak?
Én nem kell kiválasszam hogy milyen valutában küldöm mert a bankom csak RON-t fogad el, szóval valahol átszámolják, de a bank aznapi valutája szerint 5kval többet kellett volna kapjak. Valószínűleg ez már nem lesz meg, de érdekel hogy ezt én csesztem el, vagy mindenki így jár, és s 2,5$on kívül lekapnak még egy keveset a valuta árfolyam ingadozásra hivatkozva.
Csak az idegesít hogy nem találom hol listázzák hogy pontosan milyen értékekkel kalkulálnak.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek centerpin átalakító egyben eladó
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest