- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orangez
csendes tag
Hali!
Kb 1 éve használom a paypalt ebayes fizetésre. Nem tudjátok miért van az hogy most ki akarok fizetni valamit, és ezt dobja hibának: "You may not use MasterCard to fund this payment. Please add a different type of card or use a bank account."
Ami a vicc az egészben hogy mást ki tudok fizetni. Ma vásároltam angliából, fizetés ok.
Kifizetném a kínai árut
és ez a hibaüzi. Írtam a paypalnak, de ctrl+c ctrl+v -ztek valami baromságot hogy töröljem a cookiekat. Persze megvolt, 2 gépen is próbáltam, mobilnettel is, adslel is, tűzfal nélkül... Heelp pls! 
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 512GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez a hibaüzi. Írtam a paypalnak, de ctrl+c ctrl+v -ztek valami baromságot hogy töröljem a cookiekat. Persze megvolt, 2 gépen is próbáltam, mobilnettel is, adslel is, tűzfal nélkül... Heelp pls! 
V/