Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mewryck

tag

Hali!

Paypal belépéskor problémám van,hibaüzit dob:rossz email vagy jelszót adtam meg (persze mindkettőt jól adtam meg,ez tuti,mégsem enged be). Ráklikkeltem az elfelejtett jelszóra,megadtam az email címet,küldtek megerősítő emailt,hogy tényleg törlöm-e a jelszót és újat akarok (vagy netán valaki illetéktelen megpróbál belépni),a link egy új oldalra visz,ahol bankkártya adattal vagy biztonsági kérdéssel megerősíthetem a törlést.Bankkártya adatokat választom (biztonsági kérdésekre sem fogadja el az akkor megadott válaszokat),hol iban számot kér,hol telejs számlaszámot,beirom amit kell,de nem fogadja el,hibaüzenet:nem egyezik meg az adatbázisukkal.Ezután vagy újra megadom a kért számot,vagy biztonsági kérdés,de persze nem sikerül a dolog.Kértem telefonos azonosítást,megkaptam a kódot emailben,felhivtak,megadtam a kódot és újra azon az oldalon vagyok,ahol kiválaszthatom,hogy bankkártya adatokkal vagy biztonsági kérdésekkel folytatom tovább.Bankkártya adatokat megadom,majd hibaüzi: a link lejárt és kezdődik az egész előlről... :W Paypalon van pénz,nem lenne jó,ha elveszne,egy új paypal regisztráció tehát nem megoldás.

Valaki járt már hasonlóan?Paypal help center rakás f@s,ha akarok valamit mindenképp be akar jelentkeztetni...
    Ha valaki tud valami megoldást,segítset adni, hálás lennék,nekem már a maradék hajam is kihullott... :((

Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák