Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az OTP-nél egy picit másképp van megoldva, külön számlaszáma van, de csak a főszámla látja, UTALNI róla csak a főszámlára tudok, hogy külső számláról tudok-e rá utalni azt még nem próbáltam, de emlékeim szerint nem lehet.
Ha rajta hagyok mondjuk 1000 Ft-t, akkor az addig van rajta, ameddig fel nem használom, vagy vissza nem utalom. Ezen felül van a bankkártyák közötti pénzmozgatás, ami gyakorlatilag ugyanazt jelenit mint az utalás, csak ezzel tudok 7/24-ben pénzt mozgatni a két számla (bankkártya között), ha hétvégén támad kedve az embernek vásárolgatni.
De mindenképpen én magam tudom menedzselni, hogy mennyi legyen rajta.
Mivel webes vásárláshoz van kitalálva, ezért úgyis net közelben van az ember ha vásárolni akar
Ja és ha jól rémlik 10 kártyaszámot is lehet hozzákötni a webkártyához.
Ez mondjuk azért jó, mert vagy jó fél éve eltűnt a webkártyám. Fizettem volna, és nem tudtam.
Kiderült, hogy az OTP-nél valaki "véletlenül" törölte a kártyámat, reklamáltam, hívtak, hogy elnézést, beállítják az újat, de közben megreklamáltam személyesen is. A csaj mondja, hogy látja egy másik is el lett indítva. Kérdeztem, hogy van díja? Mondta, hogy nem, na mondom akkor lesz szíves nekem mindkettőt aktiválni, még 1x így ne szívassanak meg! Azóta két kártyám is van hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/