Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• qpakcovboy

őstag

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Egy közeli hozzátartozóm megkért, hogy a bankszámlámmal regisztráljak be neki PayPal-ra, mert neki nem lehet bankszámlája, viszont szeretne ezt-azt eladni ebay-en. Az ügyletbe sajnos belementem, és ezt követően jött a bankszámlára elég sok pénz, amit természetesen odaadtam neki, mert őt illeti. a Könyvelő hívta fel rá a figyelmem, hogy ez nekem egyáltalán nem jó, mert ha ő ezt kereskedelemből szerezte, akkor adózni kell utána, stb... és ugyebár az én nevemen fut.

A lényeg, hogy a számlámra már nem érkezik pénz, de szerintem ettől még a paypal-os regisztráció megmarad, legfeljebb más bankszámlán keresztül veszi fel a pénzt és így tovább tud kereskedni a "nevemben". Sajnos a paypal-os jelszavat nem tudom és esélyem sincs kideríteni, agy a kérdésem az, hogy ha megszüntetem a bankszámlám, akkor automatikusan megszűnik a paypal account, vagy ehhez elég a bankkártyát lecserélni?

Nem szeretném a bankszámlám megszüntetni, de ha nincs más hátra, csak ez marad. Sajnos nem találtam sehol magyar nyelvű paypal ügyfélszolgálatot, ezért kérném a segítségetek, amit előre is köszönök!

Új hozzászólás Aktív témák