Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Fotók, videók mobillal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Yettel topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flow
senior tag
Üdv! Már korábban is vergődtem, de most jött el a pillanat, hogy megoldjama problémát.
Tavaly Angliában laktam, volt egy angol számlám visa kártyával + hivatalos lakcímem. Ebayen reg majd paypalon is. MEgjött a verifying (két pár penny-s átutalás), sikerült is az akció. Ezután confirmáltam a címemet is. Minden szuper. Csakhogy nyáron hazaköltöztem, majd elkezdtem használni az itthoni kártyám/számlám, nyilvánvalóan arra jönneka pénzek, arról tudnék fizetni. Ezért a paypalos accot is át akartam írni erre... Csakhogy! Számlaszámot nem tudok beírni, mert csak angolt fogad el (más formátuma szám, mint itthon). Credit cardot hozzáadnék, de ott meg meg kell adni a címet, amelyikre szeretném, ha a cuccok jönnének, két lehetőség van. Vagy a confirmed adressre, vagy új cím. katt az új címre, itt viszont csak GB-s címet adhatok meg, az országot nem lehet változtatni. Próbáltam simán az adresst, ott sem lehet országot változtatni.
Kérdésem a következő: Csomó csak paypalos címre szállít, ezért kéne a magyarországit beregelni. Van valami módja ennek úgy, hogy megtartom az accountomat, csak szerkesztem?
Esetleg csináljak egy újat, (ugyan azzal a mail címmel lehet? gondolom nem), és ezt meg felejstem el? Ebayen ezzel nem lesz gond? hozzá tudok rendelni másik paypal fiókot is az ottani accounthoz?Remélem érthető! Előre is köszi a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BMW topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI Garanciális, bevizsgált, GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- Gamer PC, RGB ház, i5-8500, 16GB DDR4, RTX-2060 6GB
- TCL 98C7K (248 cm) 4K HDR okos TV 4,5 év garanciával, kifogástalan állapotban!
- X13 Gen4 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/