Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Flow

senior tag

Üdv! Már korábban is vergődtem, de most jött el a pillanat, hogy megoldjama problémát.

Tavaly Angliában laktam, volt egy angol számlám visa kártyával + hivatalos lakcímem. Ebayen reg majd paypalon is. MEgjött a verifying (két pár penny-s átutalás), sikerült is az akció. Ezután confirmáltam a címemet is. Minden szuper. Csakhogy nyáron hazaköltöztem, majd elkezdtem használni az itthoni kártyám/számlám, nyilvánvalóan arra jönneka pénzek, arról tudnék fizetni. Ezért a paypalos accot is át akartam írni erre... Csakhogy! Számlaszámot nem tudok beírni, mert csak angolt fogad el (más formátuma szám, mint itthon). Credit cardot hozzáadnék, de ott meg meg kell adni a címet, amelyikre szeretném, ha a cuccok jönnének, két lehetőség van. Vagy a confirmed adressre, vagy új cím. katt az új címre, itt viszont csak GB-s címet adhatok meg, az országot nem lehet változtatni. Próbáltam simán az adresst, ott sem lehet országot változtatni.
    Kérdésem a következő: Csomó csak paypalos címre szállít, ezért kéne a magyarországit beregelni. Van valami módja ennek úgy, hogy megtartom az accountomat, csak szerkesztem?
    Esetleg csináljak egy újat, (ugyan azzal a mail címmel lehet? gondolom nem), és ezt meg felejstem el? Ebayen ezzel nem lesz gond? hozzá tudok rendelni másik paypal fiókot is az ottani accounthoz?

Remélem érthető! Előre is köszi a válaszokat! :R

Új hozzászólás Aktív témák