Hirdetés
-
Mobilarena
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Az olaszok igen trükkösek, egy eset, amit olvastam, több éve: valaki autót akart vásárolni, de még semmi nem volt, csak valahogy kicsalták tőle a számlaszámát. Ezután elkezdték csapolni a számlát, valami inkasszó trükkel, amit azóta sem értek, de a cikkben el lett magyarázva, hogy ezt Olaszországból tényleg megtehetik, vagy megtehették akkoriban. Elképesztő. Ha én megtudom valakinek a számlaszámát, mire is megyek vele? Semmire.
Az olaszok elérték az is, hogy az eBay-es kínai eladók többségénél tiltólistán van az országuk, a csomaglopások miatt. Vagy simán csak letagadják, lehet tippelni.
Még itt a topikban is láttam olasz átverés áldozatát, néhány hónapja, aki naivan postázott valamit oda, "ajándékba", mert pénze nem lett belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK Z270 i5 7600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
V/