- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Én egyet tudok (bi-bíí)! A Headhunter!
Egyébként nekem is tiszta káosz ez a része. 3 Trade tabot csináltam, csak unique cuccokat teszek oda. Eddig egyetlen egy darabot adtam el. Azt is valószínűleg nagyon áron alul, mert az eladó 50CO-ot ajánlott érte, én meg addig még nem is láttam annyi chaos orb-ot egyszerre, szóval azonnal elfogadtam.
-
Har_melin
addikt
Vannak cuccok, amik teljesen liga specifikusak voltak és nem kerültek át később sem a core játékba, de ez a ritkább.
A gyakoribb, hogy egy unique cuccnak megváltoztatták az idők folyamán a tulajdonságait, mert változott a játék mechanikája. Van, amikor ez a módosítás automatikusan átkerül minden meglévő cuccra, de gyakoribb, hogy a régi (legacy) darabokon megmaradnak az eredeti modok egészen addig, amíg egy divine orbot nem dobsz rá.
Pl. egy facebreaker most 600-800% incr. unarmed melee attck-ot ad és max. 30% crit multit. Van viszont olyan legacy változata, amelyiknél akár 1000% is lehet az incr. szorzó és nem csak melee-re vonatkozott, vagy 90% crit multit adott 30 helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest