Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
0karmacoma0 #11806 üzenetére
Jó ötlet, én sem arra gondoltam, ajtóstól rontsunk a házba.Szvsz már rendelkezik a poe akkora itthoni táborral, hogy nagy sikere lenne ennek a történetnek. Kezdhetnétek egy GC minerrel, mert elég szerencsecsomag vagyok vele. XD Már új karit akartam indítani bánatomban,de nem adom fel, mert ennél bénább már úgy sem leszek.Akinek van vele tapasztalata tarthatna egy gyors talpalót nekem in-online. Eltoltam a fát 2helyen is/ele dmg-n indultam el aztán meg az area nodokat alulról szagoltam meg.
Off/ -nekem is win7 64bit, de volt w10 ez jobban bejön, leszámítva a desyt és néha a masodszori belépést, nincs gond a játékkal. Telekom 120mb net -
pc360
addikt
válasz
0karmacoma0 #11806 üzenetére
Vagy csak nyitok egy másik text-csatornát a Discord szobában, amire kizárólag ezeket lehetne írkálni (módosítási lehetőséggel együtt), a többit pedig törölném onnan, ha valaki offolna. Ne keverjük a médiumokat, fölösleges 6 helyen létezni.
Megtettem, kísérleti jelleggel létrehoztam ott ezt a dolgot. Aztán vagy beválik, vagy mégis táblázat-formátum lesz belőle, ezt majd eldöntitek. A lehetőség mindenesetre adott.
San398: Ezzel összesen 3 offot generáltál. Kommentáljam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest