Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Rizseslescó #11809 üzenetére
Akkor hajrá, javaslom, gyűjtögessétek az anyagokat Discord-on (létrehoztam a buildekre való csatornát), és idővel, ha látjuk, hogy mik a főbb jellemzői egy ilyen leírásnak, kialakul a rendszere.
Ha ilyen sűrűn változik a dolog, akkor a webes formának amúgy sem lenne több értelme. Szerintem a Discord a legegyszerűbb, mert ott képekkel is lehet illusztrálni, és utólag módosítani a saját szövegeket. Aki nem használná a programot, annak se törik le a keze, ha regisztrál, és csak böngészőből használja, szóval szerintem ilyen szempontból is ideális.
Más formátumot én nem tudok elképzelni, ami működne, mert a többihez mindenképp kellene egy dedikált szerkesztő (topik, Docs, weboldal stb.), és eleve macerásabb felpakoltatni a dolgokat. A Discordon legalább mindenki maga csiszollgatja a saját hsz-eit.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest