- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
forguet
senior tag
válasz
BoneDragon #20624 üzenetére
Ja. En egy nemzetkozi guildben vagyok par eve de elegge visszaesett az aktivitas az utobbi par ligaban ezert gondolkodom h valtok
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20594 üzenetére
Hát én is csak -5--4 mana-t tudok
increased damage-ból meg van a 100-129%
increased damage + valami (blind, bleed, impale) ez utóbbi 81-85% damage, a másik kettő 86-94Esetleg 21-25 incr. crit chanhe + quality
de lehet jobb lenne, ha leírnád miket is keresel, mert rohadt sok receptem van (magam is meglepődtem és van egy-két jó is, amiről nem is tudtam
)
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20594 üzenetére
annyinak is örülni fogok
És akkor így gyűjthetek megint néhány exát.... -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20591 üzenetére
16k a +20%? Az hogy? Nekem most (level 3-as empowerrel) 26-os az Essence Drain, itt sebez a dotja ~3000-t. Annak a 20%-a csak 600 (oké, van néhány more damage-m, de fejlből nem tudom mennyi, de 600-ból elég sokára csinál 16k-t
)
Akkor holnap délután / este megnézem milyen craftok vannak, vagy ha ma géphez jutok, és max beírom ide. Mik kellenek a - mana-n kívül? Minden ami incrased damage a gyűrűre? -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #20589 üzenetére
valószínűleg az lesz, csak ahhoz idő kell, meg akkor már előtte nagytakarítani a rendszerlemezen is...
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20584 üzenetére
Nekem mintha lenne valami - mana craftom gyűrűre, de csak estefelé tudom megnézni, vagy holnap. Increased damage is gyűrűre kellene? (Online ezeket nem lehet megnézni valahogy? )
Más: level 21-es essence drain-t megérheti lecserélni level 21/20-asra? +20% inc. chaos damage. Már 2 napja ezen gondolkodom...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #20584 üzenetére
na, az is valami, azt milyen áron méri a crafting bench? (én egyelőre elvagyok még nélküle, csak kíváncsiság)
-
válasz
BoneDragon #20572 üzenetére
Akkor én nagyon nyomi vagyok, mert 5 éve játszok és eddog 500k volt a max bármiből.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #20504 üzenetére
Csak ránéztem a linkedre, de a Phase acrobatics szálat Trickster esetében kihagyni szerintem egy hatalmas öngól. na meg a Blight van a 6 linken?
Én ezt a konkrét buildet nem igazán erőltetném a helyedben, a CI-t is tök felesleges, pláne, hogy a megfelelő ascendancy pötyivel azonnal fullra visszatölt a HP.
A saját ED tricksterem most 95-ös és halál nélkül lehoztam Shapert. Most jön majd elder báttya.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #20499 üzenetére
az szubjektív. de rosszul írtam, azt akartam, hogy nem amiatt drágult ennyire meg, mert az lenne a legjobb item a játékban.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #20496 üzenetére
nem a HH legjobb item a játékban. az az oka a drágulásnak, hogy más cuccokkal együtt (a modifier steal miatt) gusztustalan módon ki lehet használni az 5emblem domain conflic-ot.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #20494 üzenetére
Headhunter? Napokban esett egy Nurse, akkor lepődtem meg, hogy már annak az ára is 2 exa körül van. Pedig abból kell 64 egy HH-hoz.
Lehet megtetszett a kóreaiaknak.
-
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #20494 üzenetére
Az miért olyan jó egyáltalán? Elég új nekem még a game, de a guideok és egyebek keresése közben én is rabukkantam erre a tárgyra, hogy ezt keresik emberek. Act5ben járok még csak.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #20442 üzenetére
Fura amugy hogy egyebkent minden craft suffix affix fent van poeaffix.comnal de a Incurosokat nem tudtak bebiggyeszteni enis ezzel szivtam egyszer mire rajottem hogy miert nem talalom amit keresek 😅🙄
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #20436 üzenetére
szerintem ez valami incursion-ös mod lesz, max energy shield + incr max energy shield egyben és valami légiós mob dobhatta (vagy a templom tetején, de annak sokkal kisebb az esélye).
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #20436 üzenetére
Essencel tudsz tenni rá, ha jól tudom
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #20373 üzenetére
találtam egy kb. optimális köztes felbontást, amitől nem hányok, ha ránézek, még próbálkozom. Viszont az is biztos, hogy kelleni fog egy külön venti a gép mellé (oldalfal nélkül megy), mert a kártya csak bordás, venti nélkül és ebben a melegben a proci és a kártya is éppen csak 90 fok alatt van telítettebb pályán. A játék elején érezhetően kevesebbet szaggat, most viszont kivételesen be is haltam egy Tora inerventionba, mert kb. két másodpercre leakadt.
-
Win-T
őstag
válasz
BoneDragon #20308 üzenetére
Mármint egyáltalán? Új karit kell húzni ha másik ascendancyt akarok? Azt hittem erre van lehetőség.
Akkor bizony bekaphatják... -
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #20270 üzenetére
Az a gond, hogy én rettenetesen pöcsölős lassan megyek a trialokon, (utálom őket, főleg a töksötét csapdás darabokat) és azért nem hiszem, hogy bárki fenntartaná a map portáljait, hogy engem megvárjon.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #20270 üzenetére
+++ Máshogy nem is érdemes pöcsölni ezzel.
-
reelc
veterán
válasz
BoneDragon #20200 üzenetére
Valami azt súgja, most vagy Donald kacsa.
Dagobert bácsi szeretnél lenni. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
BoneDragon #20136 üzenetére
Mások a guildből is mentek már többször 3+ bossos runokat, nekik sem volt jobb partyban.
-
Argh!
aktív tag
válasz
BoneDragon #20136 üzenetére
…….
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #20122 üzenetére
Jól értem, akkor, hogy a Supreme Ego-hoz kell nekem egy Elegant Hubris jewel Chitus-szal benne és kész?
Persze kell egy feláldozható Keystone is a passzív fán és lyuk a jewel-nek.
-
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #20138 üzenetére
Igazából úgy sem működött, ha csak a ML volt a láncon. Valami biztos van, vagy egy sima bug lenne?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #20122 üzenetére
A frozen color resz nekem annyira nem tiszta az mit takar 🤔
Ja semmi kozbe le esett
maga a kor szine 😂🤷🏻♂️
Maraketh legritkabb nem csoda kb splinter is alig jon belole ..
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20101 üzenetére
én is makrót használod, de sárgánál azért nem árt, ha bizonyos statokra keresel rá, mert különben valami baromságot ad ki.
Badlof2k: Alapvetően én is a life + resistre szoktam rákeresni, de azon kívül nem annyira tudom mi az ami "menő"
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #20098 üzenetére
Ezt komoly inflációt szeretném látni
Ti hogy áraztok be sárga cuccokat? Milyen statokra kerestek rá? -
KubanitoS
veterán
válasz
BoneDragon #20033 üzenetére
AH-t utálom, de ami most megy annak sincs sok értelme. Kb fél órája akarok megvenni egy itemet, vagy 30 embernél próbálkoztam, sikertelenül...
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #20033 üzenetére
mintha CW nyilatkozta volna pont a mostani liga előtt, hogy biztos, hogy nem lesz AH, egyáltalán nem is tervezik.
de amúgy igen, valami lehetne, hogy kicsit javuljon az élmény. utálom, hogy 30 emberre kell ráírni egy szaros item miatt. -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #19952 üzenetére
gondolom azért használ bow-t, hogy két 6L legyen, nem?
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19821 üzenetére
Nekem is tetszik, mikor megnyitom a monolith-ot mindig ez a vicc jut eszembe, ahol mi vagyunk a csőszök
(főleg egy erdős pályán)
Ivan Ivanovics szovjet partizán naplója:
Április 20. Ma kikergettük a fasisztákat az erdőből
Április 21. Ma a fasiszták kergettek ki minket az erdőből.
Április 22. Ma megjött az erdőcsősz, és mindenkit kikergetett az erdőből... -
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #19821 üzenetére
tegnap óta nem változott a véleményem, nagyon bejön
csak ezeket a hülye bug-okat javítanák meg, mindig a legváratlanabb pillanatban fagy le a játék. -
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #19812 üzenetére
Tényleg, ezt már én is akartam irni, de azt hittem én vagyok a béna, vagy az egerem öregszik.
Ezek szerint másnak is feltűnt, hogy nehezebb ajtót nyitni.
Legyen szó a buildről is: Consec Path Chieftaint kreáltam. Eddig baromira tetszik. Mondjuk eltartott egy darabig, amig rájöttem, hogy consecrated groundot csak akkor kapok, ha teleportálok vele, de jobb későn, mint soha.
Most kicsit szoknom kell, hogy ha monsta van a közelben, ne a leap slamet használjam.
Chieftainnél milyen védelmi mechanizmust érdemes fejleszteni?
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19812 üzenetére
Nekem is feltűnt, hogy az ajtókon nehezebb átmenni, meg egy-két lever-t a labyrinth-be nehezebb meghúzni.
sirdond: kösz a tippem, már akartam is kérdezni, vajon mitől függ. Ez vajon vonatkozhat a scarabokra / currency-kre is? Értem ezalatt, hogy nagyobb scarabot dob, ha magasabb mapon vagyok?
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #19757 üzenetére
Nekem az első gondoltaom az volt, amikor a cyclone channelling skillé alakítása megjelent, hogy CWC, de aztán annyi melée buff jött, hogy a legtöbb build maradt a direkt sebzésnél.
-
San398
őstag
válasz
BoneDragon #19743 üzenetére
Köszi. Úgy tűnik kezd helyreállni
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #19743 üzenetére
nem lehet, hogy privát ligákat indítottak és azért nem látszik?
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #19690 üzenetére
Lehet ez a Brine King skillfája
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #19686 üzenetére
Ez bogár, rák vagy petefészek?
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #19600 üzenetére
Fain lehet epiteni ket es fel napig meg akkor aztan mehet az eles teszt 😁
-
Badlof2k
senior tag
válasz
BoneDragon #19590 üzenetére
Yay
d
Harm.: A melee skilleket is azert megtapoltak , cleave, c path is durvan kapott , lacerate ahogy irtad , double strike is kapott egy kicsit , meg ugy osszesegibe attack speedet mind , kivancsi vagyok nerfek milyen hamar lesznek
Pob frissites eselyes lehet ma meg?
-
Pszicho
tag
válasz
BoneDragon #19570 üzenetére
Ilyet még egy régebbi segítőm kariján láttam egyszer, aki 1 perc alatt szántotta fel a tier 10 feletti mapokat, még futni se nagyon tudtam utána. Valami íjász karaktere volt. Asszem a quantity növelős, mert mondta, hogy a tornado shot ranger neki túl lassú.
Grat hozzá.Belekezdtem a hova ci molten strike juggerbe.
Elég szépen veszi a mapokat. lvl 68- on járok.
Lenne pár alap kérdésem ezzel kapcsolatban.Láttam, hogy a skill fán a korábban kiosztott élet pontokat, majd vissza kell vonnom és újakat kiosztani helyette.
Zealot's Oath : life regeneration is applied energy shield instead - gondolom ez azt jelenti, hogy life regen helyett energy shield regen
A másik pedig a chaos inoculation, amikor 1 lesz a life és ellenállás a chaos damage ellen.A tárgyakon az életet adó opciókat majd átkonvertálja energy shieldre, vagy azok jelentéktelenek lesznek és nem fognak számítani?
A másik, amit nem értek, hogy mi az az increased aura effect a tárgyakon?
Mit csinál pontosan az enlighten support gem? Mi az a mana multiplier?Köszönöm.
-
la_cc
addikt
válasz
Standard-en meg minek játszani, szal kb. törölheted is a cuccost.
-
sirdond
őstag
válasz
jól nézd meg, mert ligában ilyet még egyszer nem biztos, hogy fogsz már látni
(elvileg jócskán lecsökkentették pár ritka unique drop rate-jét) -
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #19521 üzenetére
Akkor ennyit a WO-os kezdőkarimról
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #19519 üzenetére
ez még nem a patch notes, az ma este lesz.
egyébként meg wtf
most már tuti, hogy melee meta lesz, annak, aki kételkedett volna
elég rendesen megnyomták a változtatásokat.abyss jewel nerf = no easy money
de örülök neki, mert így legalább nem attól lesz életképes a melee karaterem, hogy van 8 db GG abyss jewel.
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #19521 üzenetére
Teljesen jogos nerf pl ?
-
BoneDragon
veterán
válasz
BoneDragon #19520 üzenetére
Changes to powerful skills
We've decided that Winter Orb, Storm Brand, Bane and Soulrend were too powerful for clearing through content without heavy investment, so the damage and other aspects have been reduced in power.Warlord’s Mark now only applies its leech bonus to attacks. The curse easily solved mana problems for casters with minimal investment, and after deliberation we've decided that solving mana problems for spellcasters should require more thought and a greater opportunity cost.
Powerful Unique Item Rarity
Certain very powerful unique items will be harder to obtain now. This includes Headhunter, Eternity Shroud and Solstice Vigil.Ez igy wtf?
Class nerfekről nem is beszélve, amiket nem linkeltem. Igazából az egész wtf. 3.8 caster buff lesz? -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19406 üzenetére
Sajna én full 0 -n vagyok
De gondolkodom egy supporter pakkon. De úgy igazán egyik se tetszik.... Pedig kellene még 1-2 stash tab -
Argh!
aktív tag
válasz
BoneDragon #19406 üzenetére
Juj koszi az infot, volt 4 pontom meg se neztem mit lehet venni erte
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #19397 üzenetére
Én nem memoryzok. Nem tetszik....
-
derixon
csendes tag
válasz
BoneDragon #19382 üzenetére
A anc totemek eddig se voltak gyengék de most ezzel a buffal...
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
BoneDragon #19382 üzenetére
Na a balefire az egekben lesz az tuti
Nekem volt egy armageddon tricksterem anno, az brutál tank volt, simán össze lehetett hozni 15-20% life/killt, no meg egész jól muzsikált mellettük scorching ray totem.
Most simán el tudok képzelni egy RF-SRtotem buildet, armageddon branddel megerősítve.. -
SQX_Barto
addikt
válasz
BoneDragon #19375 üzenetére
Tudod az elejen rosszul kell csinalni, hogy utana legyen mit tovabbfejleszteni (megjavitani) a patchben.
Osi jatekfejlesztoi hitvallas. (aminek a tovabbfejlesztese a DLC...) -
Rizseslescó
aktív tag
válasz
BoneDragon #19369 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy scionnal egész könnyen ment, mert megkapja a bumerángot már az elején.
Aztán imádkozhatsz hogy adjon egy QS flaskát, bár nem tudom egyáltalán ott dobhatja e?
No meg az első pár órában nem is biztos, hogy megéri, mert ha egyx beálltál a sorba és ha kilogolsz, nem biztos hogy egy órán belül bejutsz -
derixon
csendes tag
válasz
BoneDragon #19345 üzenetére
Ha jól emlékszem az idei év során hangzott egy Q&A során hogy valamit kezdeni fognak a guildekkel (talán guild hallról volt szó). Ebben a formában maximum gyors map trade-re jó...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #19314 üzenetére
Akkor láthatóan is: a rage ezentúl a mana fölötti íven látható is lesz, nem kell a képernyő közepén a rage counter.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #19276 üzenetére
Akkor frissíteni kell a bevezetőt, nincs mese.
-
hokuszla
senior tag
válasz
BoneDragon #19270 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/path_of_exile_akcio_rpg_diablo_klon/hsz_19271-19271.html
Soha nem volt ilyen menüm. Mit kell bekapcsolni?
-
rumkola
nagyúr
válasz
BoneDragon #19263 üzenetére
az is évekig tartott, hogy nem halálnál, ki-be lépésnél is automatikusan bekapcsolva maradjanak
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19255 üzenetére
én letettem róla, tegnap lett meg nagy nehezen a 24, még a hétvégén akarok egy szintet lépni, hogy a 85 meglegyen, aztán nekem ez a liga ennyi.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19253 üzenetére
Ez van a waterway mapon? Ahol valami nagy ice golem a boss? Mert akkor megcsináltam (vortex-szel). Moltent nem igazán ismerem, de azt hiszem az is területi. A trükk az, hogy megsebzed a bosst, vigyázva, hogy azért ne öld meg, lesummonál 10 olyan vackot, azokat meg elcsalod hátra a sarokba. Visszaszaladsz, és mire odaérnek már meg is ölted a bosst. Nekem kb másodjára sikerült. Ha esetleg nem megy, tudok segíteni is, de csak a ligában, az eventben nem megy
Persze leírva jóval egyszerűbbnek hangzik, tudom
-
SQX_Barto
addikt
válasz
BoneDragon #19229 üzenetére
Nekem is tetszik, supporter packok nem rosszak de most szerintem nem veszek. A második karim lesz a ligában és megkapja a pitfighter cucokat (melee karakterhez pont jó is lesz). Első karim egy winter orb, az meg full fehérben van stillszerűen
Tetszik, az a fagyott csatajelenet elég látványos, látok az egészben potenciált.
Melee karakterek pont jók lesznek ehhez -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #19129 üzenetére
A3-ig bírtam, holnap folyt köv...
-
gdevil
aktív tag
válasz
BoneDragon #18805 üzenetére
Szia! Megvan még a Molten Strike karaktered? Megnézném szivesen, ilyet indítanék most a mini-ligába.
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #19100 üzenetére
Igen, legutóbb én is így zsebeltem be egy ládát. Sajna most 0 pontom van, asszony megöl, ha megint költök a játékra
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19100 üzenetére
pont van még 5 pontom, kösz a tippet
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19097 üzenetére
Én meg pont pár napja vettem egy divination tabot....
Sebaj, majd level 35-ért olyat ládát zsákmányolok, hogy ihajj
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19037 üzenetére
Haver csinált valami hasonló gólem buildet (nem néztem végig a videót, még az is lehet, hogy pont ezt
) és egy +1 leveles Tabula-val megölte vele simán shapert
Egyszer láttam működés közben, tényleg durva, csak szaladnia kellett
Hogy lehet gyorsan a jelenlegi ligában viszonylag gyorsan kirakni egy safehouse-t? A transportation még hiányzik, és annak csak 50% esélye van, hogy előjöjjön egy mapon....
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19036 üzenetére
Akkor megpróbálom picit jobban leírni, nem idegből
Mentem tegnap a Jun mapon összefutottam először az intervention-nel. Lenyomtam, majd megkaptam az intervention safehouse-t. (Múltkor az egyik safehouse-nál nem mentem be, hanem mentem még egy mapon, amin volt Jun, és mire végeztem, már nem mehettem abba a safehouse) Szóval megcsináltam a safehouse-t, majd mentem vissza a mapra, ahol rögtön belefutottam a Fortification-be. Megcsináltam, ez ugye plusz egy "kör" és ez elég is volt ahhoz, hogy meglegyen a Mastermind safehouse-a. Nem akartam, hogy a research elvesszen, ezért folytattam a mapot, meg is lett a research lab, viszont mikor lementem, csak a normal enemyk voltak ott, a számláló se indult el, és mikor az utolsó szobába értem, nem volt ott egy syndicate tag sem.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #19024 üzenetére
Akkor még szerencsés voltál, én már 4-5-öt összeraktam, eddig még nem jött össze.
Trollbalint, hogy érted, hogy benézted? Három sárga (barna?
) mod kell, hogy legyen rajtuk, ebből hármat beraksz a synthetiserbe és reménykedsz, hogy egy 3 implicites cucc lesz a vége. Nem adja be automatikusan, az biztos.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #19024 üzenetére
Én úgy tudom, ha mind a három cuccon 3 módosító van, akkor megkapja a synthetised cucc is. De először én ezt benéztem, mert azt hittem a 3 sor az 3 módosító, pedig közel sem biztos
brunnehilde: 3 módosítós cuccokat a bossok dobnak. 1 db-t 100%-ban, többre van némi esély, ha Cortexbe mégy, ott pedig 3 db.-t dob 100%-ban és van rá esély, hogy többet dobjon.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18985 üzenetére
Hivatalos, chris jelentette be.emlekszem ugyanez volt bestiary ligaban, jol megszivtam, volt ilvl81es elder stygian övem 2 is, volt farrul chestem.nem volt penzem epp es eladtam ezt a 3 cuccot ugy nagyjabol 25 exert.mi törtent?bejelentettek 2 het mulva hogy bestiary itemek nem lesznek core itemek, illetve hogy a stygian elder/shaper övek legacyk lesznek...az övek ara 100 ex föle ment, farrol chest szinten.laza 280 exet buktam a dolgon kb... XD igaz a farrul chest azota megint elerhetö de az övek meg mindig nem. 😒 szoval ovatosan a liga specifikus itemek eladasaval.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18985 üzenetére
Fentebb linkeltem egy bejegyzést, ahol Chriss azt írta, hogy nem fogják belerakni a core game-be; szerintem ezt tekinthetjük hivatalosnak, viszont akkor nekem is el kellene kezdenem betárazni a cuccokkal (még ha nem is akarok standardozni
)
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18982 üzenetére
Lol, ja persze, legacy lesz a flaska, nem megy core game-be a synthesis.akinek vannak synthesis-es cuccok nehogy most eladjak öket, atom durva aruk lesz a liga vegeig, std-n meg meg durvabb. 😂 meg jo hogy mar semmi jo cuccom nincs, mindent eladtam, niceee... XD
Saelin:ball lightning is jo.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18974 üzenetére
18 ex? Woot most a flaskarol beszelünk? Am mathil most voidfletcher buildet csinalt,a hyrrie's ire ara par c-röl hirtelen 1ex-re ugrott. XD voidfletcher se par c mint elötte.mondjuk ilyen buildet mar csinaltak elözö ligakban is de most nagyon op lett.bika dmg-e a buildnek, szerintem en se csinalok mar több karit a ligaban, ennel fogok maradni.6 különbözö buildet probaltam, most mar eleg volt. 😂
Saelin:azt a 2 dolgot ne eröltesd egyszerre, semmi ertelme.agonynak kell valami jo attack skill amivel folyamat tamadni tudod (es gyorsan) az ellent, különben tenyleg nem lesz stacked ahogy irtad is.legjobb skillek a moltenstrike vagy rain of arrow pl..
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18953 üzenetére
Jaa ertem, mondjuk a 7ex is durva.😳 ha tudom hogy ilyen ara lesz kesöbb akkor megtartom. 😃
Sith: azon a jewelen szamit a roll, nagyon valoszinü hogy aron alul adtad.de igazabol mind1, sokkal többet ugyse nyertel volna rajta, max ha fullos roll lett volna.unique cuccokon nezni kell a rollt ,hogy milyen, ez is amolyan aranyszabaly a trade-del kapcsolatban.
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18950 üzenetére
Az mi durva, liga elejen vettem olyan flaskat mega divine ire karimnak olyan 3 ex körül, most meg 13 ex,wtf... 😲
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18950 üzenetére
na jóvanámmáá'
-
dante3
addikt
válasz
BoneDragon #18917 üzenetére
Na ilyenek miatt nem fogok sohasenem HC-t kezdeni
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18901 üzenetére
Mennyinél van a szárny? 36? Az már igazán meglesz
Mely achikről mondtál le?
Nekem még kellene 4, én a petre hajtok csak -
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18890 üzenetére
85-ig én is el akarnám én is vinni, hátha esik valami jóság
hogy érted, hogy az összekapart cuccainkból? Itt nulláról kezdődik minden, kivéve a challenge.Hétvégén kipróbáltam, amit múltkor mondtam, hogy a boss memory node-ra nyomok 5 modifiert és úgy megyek be. Sajna másik gépen van a kép, hogy milyen modifierek voltak rajta, de volt 5% esély, hogy a magic-ek elder itemet dobnak, és fixen volt 4 láda, amiből magic lények jönnek ki. Hááát... kb. 2 zsáknyi elder cuccal mentem ki, de most nem rémlik, volt-e köztük jó
Ami meg hozzá volt kapcsolva pár node, abból egyet átraktam egy amplifier-re, ami lecseréli a guest monstereket synthesis monsterre, ott is hasonló loot-ot remélek.Azt jól sejtem, hogy ha egy fajta distant node-ba bemegyek, utána jelenhet meg az erősebb verziója? Csak mert voltam 1 v. 2 currency node-on és most már van olyan, hogy valuable currency node (vagy valami hasonló) Te vettél észre valami ilyesmi összefüggést?
sith7: ha jól emlékszem te kérdezted régebben, hogy lehet kozmetikai cuccokra szert tenni? Hát ez egy mód, a level 35 elég hamar meg van, és ott fixen kapsz valamit (lehet skill effekt, a hideoutba valami, ruha, .... ) Ami az felett van, ott már elég kevés lesz az esély, hogy kisorsoljanak, de azért nem lehetetlen
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #18843 üzenetére
Grat!
Én még mindig nem vettem rá magamat. Gyenge a szivem.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #18800 üzenetére
Mi skill fa ez...
-
tibee77
őstag
válasz
BoneDragon #18805 üzenetére
Liga elejet kell nagyon meghuzni.ertsd ugy hogy az elsö heten alig alszol igy te ersz el leghamarabb a magas tier-en elerhetö cuccokhoz.aztan ha mar van kis töked mar barmit csinalhatsz. snipeolhatsz traden jo cuccokat, eladod öket nagy haszonnal, currencyt flippelhetsz, estleg carry servicet csinalhatsz.de ezekhez mind sok-sok jatekidö kell.nekem a legjobb ligam a legacy volt, joval 200ex fölötti vagyon haracsoltam össze.akkor csinaltam az elsö wanderemet, nyomtam a sextantos,duplabeyondos, istentudja milyen modos shaped shore-okat es dölt a love.akkor meg nem ismertem annyi buildet igy a traden se csinaltam olyan jo bizniszeket hanem csak mapoztam.akkor jött össze egy liga alatt 38 ex, csak dropbol.jo volt nagyon.azota egyre kevesebb idöm van jatszani de nem gaz mert igyis minden ligaban lemegy minden content 1 honap alatt kb., szoval a penz nem minden.a lenyeg hogy a jatek fun maradjon es szerintem az aki nolife modon tolja hogy minnel több penze, challenge legyen minnel hamarabb az mar nem fun.
-
sirdond
őstag
válasz
BoneDragon #18800 üzenetére
4,7k ehp + 3,5k evasion? igazi glass cannon
-
sith7
félisten
válasz
BoneDragon #18769 üzenetére
megmondtam ne reagálj a hozzászólásaimra
a letöltés a fő kérdés, hanem az, hogy a különböző verzió betölti - e a mentést
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18746 üzenetére
Nekem anno még tetszett a D3, még az elején, (úgy az 1.03-as patchig kb.) és onnantól kezdve nagyon a többség szavának engedve fejlesztették, alakítgatták. Amivel nem lenne baj, ha ez a többség tudná miért is szeret játszani
Hogy ON is legyek: Ezt a challgenge-t hogy lehet teljesíteni?
Release an Essence of Hysteria, Insanity, Horror or DeliriumVan (volt) 4 Remnant of Horrorom. Elhasználtam kettőt, de egyik se adta be, pedig úgy tudom ezzel lehet ilyet csinálni. Mindkétszer mikor rányomtam a trapped lényekre tulajdonképpen semmi nem történt, csak corrupted lett. (Legalábbis változást nem vettem észre, de azt nem néztem, hogy amit ad az esetleg magasabb szintű lett-e, vagy mássá változott....)
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #18746 üzenetére
én most Grim Dawnoztam egy kicsit az ünnep alatt, jól esett a változatosság.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18739 üzenetére
Én sajna már kicsúsztam az ingyenes, sőt a kedvezményes időszakból is
Viszont, ha már aktív vagy, érdekelne a véleményed
Te ugye tolod a Nexust, tegnap feltűnt, hogy ha bosshoz megyek, akkor ott kizárólag szintetizált monszták vannak. Érdemes lehet ilyen node-ra rakni a distant memory modifiereket? Mivel nagyjából csak ilyen lényekre hatnak. Sajna már későn jutott eszembe tegnap, így nem tudtam kipróbálni, de elgondolkodtatott. -
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #18663 üzenetére
Én a 3. mondat után feladtam...
-
brunnehilde
senior tag
válasz
BoneDragon #18640 üzenetére
Mázlista. :p Én nézegettem a dupla Wrathosat. Hát... Nem vettem.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18633 üzenetére
érthető, és akkor az lehetett a baj, hogy nekem 2 helyen csatlakozott a Nexushoz. És ott szurtam el, hogy nem bontottam el egyet
Akkor gyűjtök node-t és megcsinálom
Azt hittem már nem lehet megcsinálni, mert bugos
köszi
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18630 üzenetére
Én 16-nál járok, de én már lemondtam a szárnyról
Az achik egy része olyan, amit csak te tudsz megcsinálni, de ha valamit lehet közösen is, én benne lennék, bár én úgy tervezem csak a petig megyek el. (Viszont biztos, hogy húsvét előtt nekem nem jó )Neked az meg van, mikor 20 memory void-ot kell összekötni? Ha igen, hogy csináltad? nekem nem adta meg, pedig úgy csináltam (szerintem) ahogy írta.
-
la_cc
addikt
válasz
BoneDragon #18549 üzenetére
Szerintem fun a bányában veretni loot-tól függetlenül...
(#18556) TrollBalint
Erről a májusi ligáról van valami konkrét infó?
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18549 üzenetére
Igen, a bányát nerfelték, írták anno, hogy level 58 vagy 68 alatt 100% hogy nincsen fossil. (Mondjuk ezt még liga elején írták) Én most 100 körül vagyok és lefelé már nem nagyon akartam menni, de annyira nem halmoz el fosisllal. (Mondjuk én régen se farmoltam nagyon fossilt, így mély összehasonlításom nincsen)
Hát a unique-okat én is szeretem gyűjtögetni, mindig felveszem őket, még ha előre tudom is, hogy semmit nem fog érniA Nexus mechanikája nekem bejön, ez a pakolgatom, építgetem a pályát, de elhiszem, ha valakinek ez nem jön be. Elég vízválasztó egy content. Sőt, még én is elbizonytalanodtam, hogy mennyire is tetszik, mióta nem a pathfinderrel vagyok és bizony egy-két node-t meg se tudok szerezni...
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18547 üzenetére
Ez csak a te szerencséd lesz, én tegnap majdnem egész nap játszottam, de semmi jó nem esett, ellenben elköltöttem 2 exát egy fasza cipőre
ennyire jó a unique tab? Mikor kijött, sokan nem tartották jóra, mivel csak 1 db mehet bele egy fajtából.
Próbálom követni ZiggyD útmutatóját a Nexusban, csináltam egy kereszt alakú részt, arra nyomtam 5 módosítót. Amiből csak annyi rémlik, hogy 2 egyforma van rajta, mindegyik ad +500% quantityt rare synthetised monsterekből. De persze így se dobnak értelmeset
De majd ma....
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #18517 üzenetére
Hát én eddig egyszer vettem a legolcsóbbat, meg egy valami weapon effectet, ami ár / pont arányban elég jó volt és abból vettem a tabjaim jó részét. Ezen a ligánál is akartam venni, de aztán a lakás elvitte a pénzt
Majd talán a következőnél. De nagyban számít,hogy mit ad, ha nem tetszik az effekt, akkor nem veszem meg, a mostani határeset, azért nem fáj annyira, hogy nem tudtam venni.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #18517 üzenetére
supp packot csak nagyon ritkán. Eleve nálam anyagi okokból legfeljebb az alsó egy-két szint játszat, de maguk a skinek, mtx-ek is csak ritkán tetszenek. Nem szeretem ezeket a csilivili, mangára vagy gundamra emlékeztető darabokat.
Amikor kijön valami olyan kényelmi fejlesztés, amire úgy érzem, hogy szükségem lenne (mint most a unique tab), akkor ha éppen tetszik az aktuális pack, akkor megveszem, de inkább csak credit csomagokat szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest