- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
válasz
tibee77 #33635 üzenetére
vicces amugy hogy a ruetoo nevü pali mennyire mozgatja a poe itemek piacát most. Van ez az uj boneshatter stackelös buildje, a replica eternity shroud és a voices jewelek ára is 500%-al nött
Na nem mintha komolyan érdekelne még bárkit a scourge, már a nép 95% otthagyta - megunta a ligát és az endless delve-ig nem is fog kb játszani.
-
Rayner
őstag
-
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #33561 üzenetére
Vegyel alt qualitys witherings touchot (anomalous)... ezt hova dobjam be?
van esetleg egy pobod? ami nekem van abban csak a squire-ban van linkelve a fegyverre, de mivel nekem nincs még így a pajzsban nincsenek gemekmondjuk lövésem nincs mit tudnék még oda beszorítani
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #33556 üzenetére
Köszi!
most 3 alapvető problémám van amit nem tudok megoldani:
1. a pókok random eltűnnek és és csak állok letolt gatyába instant agyonvernek, néha sikerül kidashelni és újra előhozni őket.
2. bossfight közben szintén eltűnnek és 2. -3. alkalom után nem tudom előhozni őket mert üres a poti és ilyenkor halál és újra előhív...
3. csak ez a hülye 3 gombos módszer van az előhívásukra? -
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #33495 üzenetére
Csak igy, hogy jaj, esett egy mirror. Nekem meg még mindig a max érték az az 1 exa, amit dobott ebben a ligában.
Grat!
Simu elég beteg lett, csak most tűnt fel, hogy már 30?! szintes. 20ig elég jól elevickéltem, aztán a 20ason Kocsis megjelent, meg olyan debuffokat rakott rám, amiket még az életben nem láttam.
Aha, szóval nem csak nekem szivás az a fight.
Pedig gladdal már nem egyszer lenyomtam. Vagyis pontosabban, eddig semmi gondom nem volt vele. Előző ligákban. Most meg esélytelen. Minimális tanulási lehetőség van. Próbálom elkerülni a lassitós baromságait, de az is nagyjából mission impossible, mert alig van hely, és közben meg lelézerezi a fejemet offscreenről.
-
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
tibee77 #33360 üzenetére
Mondjuk ez egy rohadt nagy exploit és nagyon is jó ha gyorsan javítják, mert az emberek halálra farmolják az über, elit, stb contentet és szétfosódik a piac. Reddit szemében eddig azért voltak "f*szkalapok", mert nem nerfelték halálra az aurabotokat, ha meg valaki rögtön utána fel tudja rakni az összeset az meg "having fun".
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #33214 üzenetére
Én nem panaszkodtam, csak ez kicsit hiányzott. Mondjuk most act6 körül már sokat javult a helyzet.
.Lnb: Toxic jó. Tényleg nem kell hozzá komoly befektetés. Legalábbis elején, és szépen haladok, fun a játék is vele. Védelmem is jó, ahhoz képest, hogy 30-50%-os resistekkel rohangálok.
-
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #32910 üzenetére
Azzal azért vitába tudnék szállni, hogy a build diverzitás lecsökkent. Az hogy mondjuk a streamerek 4 féle buildot toltak orrvérzésig az egy dolog. simán van/volt 20-30 tök jó build ebben a ligában is. poe ninján a topban is sokkal kiegyenlítettebb lett a játszott karik %-os aránya. inkább a az lenne a jobb megfogalmazás hogy az überbutál zoomzoom 1gombos képernyőclear buildek sokkal kevesebbek lettek (ez igaz is) viszont a középmezőnybe sokkal több használható build lett amik nyilván nem olyanok, de még mindig minden kontentre elég, csak picivel lassabb, és esetleg több oneshot.
-
-
m.lala
aktív tag
válasz
tibee77 #32787 üzenetére
Bár nem tanácsoltad eladtam a hh-t azért igy csak könnyebb volt felhúzni a deadeye-t, sok pénzt locsoltam bele, próbáltam chin sollal, a close combat miatt, de végül elengedtem és maradt a death opus, clearspeed nekem 10/10 ettől nem kell max picit gyorsabb kari, nagyon erős az La de én maradtam ice shotnál igaz awa gemekkel, valszeg anélkül az La jobb lenne, sajna a 3-3.5k life pöppet karcsú dehát feküdne ez 4-5k life-al is szerintem
Dobtam a second windet, és beraktam egy vaal gracet legalább mig öntöm a boss nyakába a voidplosion-t addig kibirja. A chain suppi is repült és bement egy greater multi proj. igy ha jól számolom 11 nyilat lő, Vértben bossra barrage supival ice shoot elég jó.
Flasik aktiválják magukat automatán, én meg csak csavarok előre és lövök, az asenat'h chaint sapi meg magátol aktiváljta a hidrót, meg a sniper markot hát elég ütős igy, nem egy raider rakéta de mindent takarit eddig, elégedett vagyok, szerintem ezzel most tényleg már messzire eltudok jutni, az a pár(száz) halál nekem meg belefér. -
-
Rayner
őstag
válasz
tibee77 #32699 üzenetére
Egy volt olyan de nem szerettem mert valami resi volt rajta tail elusive meg ms viszont így nem megy rá onslaught... amúgy ilyen ciponel boven eleg a 20ms is craftolva, hp+resik jobban eladhatoak, csak még mindig 4,5exbe kerul egy try. És ritka mikor dupla áron vagy többért el lehet adni
-
m.lala
aktív tag
válasz
tibee77 #32521 üzenetére
TrollBalint
Köszi, ez nagy segítség, akkor rámegyek 6.linken a lightning penetration-ra.tibee77
Köszi neked is hasznos infók
Perpill a 3 asból amit irtál /az ij, a tegez és a flaska /még egy van meg, a flasi 60c, a tegez 1ex és biz szégyen nem szégyen még nincs ennyim.
A droppom nulla még sosem volt ennyire rossz és rá kellett jönnöm középkezdőként lehet, hogy sokat kell játszani de érdemes tudni mit és hogy érdemes kell farmolni. Eddig mindig ki alakult, ahogy haladtam előre, most nem, szóval bújom a videókat is.Mi volt az LA 6 linken? Nekem végül a 6. egy penetration lett, ij pedig egyenlőre maradt a tempest, mert annyira gyors, hogy nagyon aztán amikor meglesz a két kulcs item, akkor váltok.
Az ice shoot nagyon jó lesz, de oda is kellenek a cuccok anélkül az LA erősebb szerintem.
Én most 4 spectral követ szintezek nagyon felkapták.
Az tuti kövi kezdőnek legközelebb olyat választok, ami helyből max 60-80 c ből elugrik legalább T10-ig.
Seismic Trap saboteur [link] cirka 60 c-ből, csak utálom a játékot vele, de tény, hogy hatékony.Mikor meg úgy érzem kiégek, rájövök mit akarok na valami ilyesmit:
és ez ice shot, szerintem 3 hónap alatt átlag user ezt nem rakja össze, nem véletlen standard:
[link]
Loot eső, azt hiszem ez az ami felvillanyoz. -
-
-
-
dante3
addikt
válasz
tibee77 #31955 üzenetére
Az szép, gondolom a kevés játékidő miatt nekem semmi extrajó nem esik. Ulti ligában egyetlen 3exes cluster esett, amit jó áron el tudtam adni. Valami fire damos/robbantós cucc. Biztosan jó volt a Burning arrowos elemntalistanak, mert hamar gyorsan sokan reagáltak a hirdetésre.
Abból vettem a Cosprit
-
dante3
addikt
válasz
tibee77 #31676 üzenetére
Nekem az Act2-es Weaver boss volt a mumusom, 3x döglöttem nála egymás után. 4. próbánál már a feleségem is itt drukkolt nekem, annyi mákom volt, hogy bevittem magammal Einhar-t. Minimum 10 karaktert kezdtem, parton nem sikerült meghalnom. Ha jól emlékszem Brutus 2x, Weaver 3x, Mud Flats-en is haltam a poisonös Oozeback Bloom miatt, Dominus, és a végén act4 Piety nyírt ki. Többet nem volt kedvem indítani...
[itt] látható milyen sokan elhullottak, sajnos 47lvl alá már nem látni. -
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #31676 üzenetére
a csöcsös ribbancok az egyik legnagyobb szopatás a játékban. Nem annyira ismerem a gauntlet módosítóit, de én rendszeresen meghalok sima SC-ben is, mert odamegyek, és lőni akarok. Persze ők lelőnek, meg elvérzek, meg a hullám is meggyalázzák addigra. Általában 2-3 halál kell mire elkezdek ráállni, hogy őket is triggerelni kell. Csak picit nehéz, mivel egyszerre sokan vannak és nagy terüeltet fednek le. Azon a szinten nincsen már meg a wihtering step? Vagy phase run?
-
-
-
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
tibee77 #31458 üzenetére
46 mirroros amu? Menj aludni.
Mai nap okossága: lehet élni Inpulsa nélkül, de minek?!
Most, hogy "kimaxoltam" a buildet, visszaraktam Inpulsara és a clear valami rohadt jó lett.
Komoly bossokra marad a rare (jobb dps és védelem is), de az az explode aranyat ér mapozásnál.
Edge: Azért az SB ennél valamivel bonyolultabb, de a clear és a "fun" kárpótol. Ja igen, és viszi ultit. Volt egy hülye szokásom, beálltam középre, naná, hogy feldobtam a talpam. Most megtanultam mozogni és nincs gond.
-
-
-
Edge
veterán
válasz
tibee77 #31416 üzenetére
2x ichimonji jó lesz
sokat nem fogok rá áldozni fun kari lesz, de thx az infót
brunnehilde: igen sokkal nehezebb megvenni az olyan cuccokat amik kellenek, vagy nincs, ha meg van akkor drága de ha megtudnám venni akkor elviszik az ember orra elől.
Nagyobb szerencse kell most a jó tradehez az tuti. -
-
-
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibee77 #31273 üzenetére
Igen, itt nálam minden dropped lootból van, viszont van 7 chaos orb-om is már, meg a többiből is egy nagy rakás.
Eddig úgy haladtam, hogy minden map-ot teljesen kipucoltam a lényektől jó loot drop reményében de ezt már tudom, hogy nem jól csináltam mert így túl magas szintű vagyok az adott zónához és nem úgy jön az xp...Azt vágom, hogy ezek az orb-ok currency-k, de megmondom őszintén, a trade működését még nem vágom. Igaz eddig nem is próbáltam, utána kell néznem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
tibee77 #31257 üzenetére
És megtaláltam, hogy hol van a karakter!
[link] Tök magamtól jöttek a dolgok, az elején felfedeztem ezt a caustic dolgot, aztán az első 5 act-ban mindent röhögve kinyírtam vele, bossokat is. Act 6 már érezhetően nehezebb lett, de aztán ment a is.
Most tegnap megismert dash és phase run segítségével meglett a labirynth cruel szinten is, most boldog vagyok.
Úgy amúgy semmit sem tudtam a játékról, csak haverok említették, hogy tökre Diablo2 és azt anno szerettem, így gyorsan kezdtem egy karit és most itt vagyok.
-
Dani79
tag
válasz
tibee77 #31190 üzenetére
pont ez a baj
nem kell T15mapokat tolni. Elég a T10-13 is de azokból többet. a trialmaster ugyanúgy ad mindent alacsony szinten is és jóval gyorsabb mint a magas mapok. Ez mondjuk a saját tapasztalatom, ma ahogy időm engedte letoltam pár mapot este majd összesítem, de már most fixen 2 exa van benne és olyan 90c.
-
la_cc
addikt
válasz
tibee77 #31038 üzenetére
Az normális, hogy felraktam a cuccokat és a minion skill-nél nem változott a Animate Guardian HP-ja a skill leírásnál? Többek között felkerült a "x% of life as extra maximium energy shield" body armor + a "Mask of the Stitched Demon" sapka is, de a skill leírásnál nem változott semmi, ugyanúgy 73k a hp-ja.
-
Har_melin
addikt
válasz
tibee77 #31046 üzenetére
nekem az előző ligában - pedig abban nagyon keveset játszottam és összesen talán négy vagy öt grand heistet toltam - a pénz legalább harmada abból jött. Az alternatív gemek némelyike még lvl1/Q1 szinten is a tíz exás szintet viszi és a hat opcióból nekem mindig volt legalább egy, amit normális áron el lehetett adni.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30918 üzenetére
Igen, azt én hallottam tőle tegnap. Mondtam is, hogy majd Brunne mindentvivő buildje kicsinálja a Trialmastert
szerzek még kis zsét, aztán jöhet a CI (azt amúgy is már réges régóta akarok)
viszont nagy bánatomra ez csak 1 curse-t használ
Te mivel használtad a harmadikat? kesztyüvel vagy páncéllal, úgy láttam mindegyikből van olyan, ami extra curse-t ad.
-
TrollBalint
addikt
válasz
tibee77 #30910 üzenetére
kösz a linket
az első, amit kiszúrtam, hogy ez cluster jeweles, gondolom nem lesz olcsó, a második, egy 2 exás jewel. Biztos, hogy nem mostanában jutok ide, de végcélnak tökéletes lesz.
Damien. : Ha a buildhez nincen leírás, hogy fejlődés közben mit érdemes használni, akkor úgy fejlődj, ahogy tudsz / akarsz. A végcél meg legyen az a build, amit nézel, mind skill fa, mind cuccok terén. Én már eleve a skill fát is úgy szoktam felépíteni, ahogy a buildben van, de ez nem mindig jó ötlet. Egy CI-os karakternél, meg kifejezetten rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (2) (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus rog g751y elkelt
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest