-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrkog
tag
Én is most átugrottam standardra, és látom, hogy kezdhetem újra a mapozást.
Viszont gondoltam egyet és csináltam egy nagyobb mapot kb 10-est és beadta az alatta lévőket, tehát nem kell újra megcsinálni az egészet.
Ami kell hozzá: mindenképpen új map legyen (Zanánál vegyél egyet), mert a régivel nekem nem működött, és a
sárga map legyen alchozva a piros meg alch+vaal, mert anélkül sem adta be nekem. -
-
Har_melin
addikt
Tradelni nehezebb standard-en, mert ligát nem szívesen váltanak az emberek pár chaosért. Viszont a liga végén, az alatt a pár nap alatt, ami a két liga között van mindent be tudsz vásárolni, ami egy vagy két buildhez kell és utána nem érdekes, hogy van-e eladó. A vevők meg amúgy is megtalálnak.
-
AtHoS
nagyúr
Akkor Radeon Settings -> Játék -> Globális beállítások -> Várakozás a függőleges frissítésre legyen Bővített szinkronizáláson, Chill legyen bekapcsolva, majd ha nincs a listában a Path of Exile, akkor azt add hozzá kézzel (azt a klienst amit indítani szoktál 32bit vs 64bit) és ezen belül FRTC-t és Chill minimum-maximum értékét állítsd be a monitorod frissítésének értékére
Nálam Windowed Fullscreen módban fut a PoE és működik a Chill, szépen a belőtt min 50 - max 70 fps között mozog és a freesync is ide rakja a monitor frissítését
-
AtHoS
nagyúr
nvidia beállításokban nem tudok segíteni, de AMD oldalon FRTC és/vagy Chill működik, bár a legújabb driverrel (mondjuk a mai 18.12.3-at még nem próbáltam) ha előhozom az Atlast, akkor fuccs a Freesync-nek és elszabadul az fps, amint lekapcsolom az Atlas képernyőt ismét van Freesync....fene se érti. Korábbi driverekkel nem vettem észre ezt a jelenséget
-
Har_melin
addikt
szerintem a bányát egyelőre érdemes visszafogottan csinálni (menni lefelé, gyűjteni az azuritot, semmi extra), mert várható, hogy lesz valami alaposabb "felhasználóbarátítás". A szulfit kapacitást (bal felső upgrade) érdemes 70, de talán 100 fölé növelni, hogy nem menjen kukába a felszínen talált anyag. A darkness resist és a ligth radius progresszíven csökken, ahogy megyünk lefelé, tehát azokat szinte biztos, hogy majd tápolni kell, de elég drágák a fejlesztések.
Én most azt csinálom, hogy amikor kezd megtelni a felszínen a "kocsi", akkor gyorsan lemegyek, szinte teljesen elhasználom a szulfitot, aztán megyek vissza a felszínre. Próbáltam a fáklyákat és a dinamitot is, de egyelőre teljesen értelmetlen. (Vagy én vagyok nagyon lúzer, ez is lehet.) A minimapon megtalálni egy pontot, amit a bánya térképe jelez nekem még soha nem sikerült, mert a bánya térkép lényegesen egyszerűsített. Az meg, hogy random módon behajigáljak fáklyát minden benyílóba, túl drága.
-
Har_melin
addikt
A totemnek van placement time-ja, amennyi idő alatt megjelenik és akítv lesz, azon a cast speed nem segít, az egy külön változó. Ha három-négy lenyomásra sem aktiválódik akkor vagy rossz a billentyűd, vagy bekapsz közben valami sebzést, ami megszakítja a castot még mielőtt lefutna.
-
Har_melin
addikt
röviden: igen. Az esélye viszont arányos a unique map drop esélyével, szóval lehet, hogy az elsőre beadja, lehet, hogy elvered rá a teljes chance készleted hiába.
Más: három új feature a 3.4.0-ban, ha jól értem akkor ezek standard-en is megjelennek:
- azonnali spell casting (nem kell megállni sem az aktiváláshoz), videó
- Zana fragment küldetései ezentúl map jutalmat is adnak, mindig azonos szintűt az éppen teljesítettel (talán végre nem kell trade a T1-T10 mapok komplettírozásához)
- Shaper Stronghold bevezetése az atlaszon. A random elder hatás nem írja felül, extra loot a teljesítésekor. Az egyéb értelmét majd leírják olyanok, akik sokat kergetik valamelyiküket. -
Har_melin
addikt
-
la_cc
addikt
Én se vagyok hardcore egyáltalán (az 1008 fuse-os fiaskó kiégetett + nincs erőm se a gép elé ülni, max a hétvégén), de azért a lab teljesítése nem egy nagy kaland. Én pl a red elder legyőzésnek is örültem, más meg az über-t farmolja, látod mekkora különbségek vannak hatékonyságban...
-
Har_melin
addikt
a DoT-os karik általában szívnak Voricivel, mert a sebzés utóhatását nehéz belőni a 8 másodperces küldetéseinél. Azokat vagy helyből skippeled (úgy is ad majd mást) vagy átállítod sima attackra (ami eredetileg a bal gombon van) és nem a skillel támadod.
A többit ki lehet sakkozni. Ha életben kell tartani egy guardot, akkor előbb ki kell pucolni a pályát, hogy legyen mozgástered és utána óvatosan elcsalni egyet. A bossos változatnál ugyan ez pepitában. Lehetőleg olyan szakaszra kell vinni, ami hurkot csinál, tehát vissza tudsz jutni a célzottakhoz anélkül, hogy mellette kellene visszafutnod. A gólemeket általában célszerű nem használni, mert önállósodnak és lecsapnak olyant is, akit nem kellene.
-
TrollBalint
addikt
ezekkel szívók én is
Ilyen szempontból nem nagyon szeretem a questjeit. Lévén, hogy nincs is támadásom, csak trap-em(#14257): Ez nem is tudtam, de inkább meg se nézem, hátha elrontja a szerencsémet.
Apropó szerencse, másnak is ilyen sok 6 socketes cucc esik? Még csak Act 9 végén járok, de már vagy 6-7 db esett, holott az előző 2 ligában összesen nem esett talán csak 3 pedig ott még mapokon is mentem....
-
TrollBalint
addikt
chromatic orb-bal nem probálkoztál? Nekem egy ilyesmi ki szokott jönni kb. 10 max 15 orb-ból. (a pajzsomra 2B1G-t raktam, de én meg se probálkoztam Voricivel, csak az orb ) Persze ez részben függ a pajzstól is, úgy tudom (hogy mekkora százalékkal ad be egy socket szint)
-
Har_melin
addikt
azt jewel-lel kell megcsinálni. 2G voricivel, utána 3S megint csak vele. Ha nem jött be, akkor az asztalban vissza 2S-re és újabb próba. Amikor "reseteled" (visszaállítod 2S-re), akkor mindig az utolsó 2S színeit adja vissza. Ezzel sem biztos, hogy gyorsan és olcsón megúszod, de biztosabb mint a chrome.
Vagy csinálod a questeket, bőven összejön a lvl7 - mit nem tudsz rajtuk megcsinálni?
-
Egonyolc
aktív tag
más majd elmondja jobban, de
abyss: alacsonyabb szinten esik abyss jewel, magasabb szinten nyílhat külön terület, ahol eshet olyan item amibe ezt bele lehet tenni pl öv. voltak belőle elég erős darabok.
a kéz az meg a "Breach"-hez tartozik, ha összejön egy fajta "splinter"ből száz akkor lehet mapot nyitni.
-
Nekem csak corrupted esett 6L tabulán kívül. Ahogy egy kezemen meg tudom számolni hány ex esett 4 év alatt.
Más. Valami fos van a palacsintában, mert egész este olyan megkereséseket kapok, hogy megvennének olyan dolgokat, amiket órákkal ezelőtt eladtam, sőt a tabom sem publikus már... What?
-
-
Har_melin
addikt
még annyit, hogy ne számíts ilyen változásra. Eleve a játékosok legalább 80%-a valamilyen mozgás skillel megy, ami gyorsabb, mint a szimpla gyaloglás. Őket alapból nem érinti a probléma. A többiek igyekeznek legalább a csizmán a maximális ms-t összeszedni, egyszerűen azért, mert a sebesség a védekezés része is. +30% MS-sel pedig még flaska nélkül is megcsinálható a templom, szóval nem indokolja semmi a plusz időt.
-
Har_melin
addikt
pont az a lényeg, hogy ha nagyobb az MS-ed, akkor nem kell "gyors tempóban játszani" - egyszerűen a karakter mozgása lesz gyors. Kb. tíz perc, amíg megszokja az ember és onnan kezdve az lesz a természetes sebesség.
Hidd el, nálam totyorgósabb játékos kevés van, de rendszeresen nullára le tudom irtani a templomot és még marad is időm. Akkor szokott néha baj lenni, ha a boss és a kinyitandó ajtó is az egyik végén van, a kulcs pedig a másikon esik az utolsó monszták egyikéből, de ez talán az esetek öt százalékában fordul elő. questből is van gem, ami ad +4% ms-t, én quicksilver flaska nélkül szoktam végigfutni.
-
Har_melin
addikt
milyen karakterrel mégy és milyen szinten vagy?
szerk: egyébként szinte mindegy, ha lassú vagy az incurokban, akkor vegyél egy movement speedes csizmát ( a legmagasabb ms értékkel, amit a karid még enged) és vegyél vagy csinálj egy Experimenter's Quicksilver flaskát. Csizma már 1 alchért kapható 30-as MS-sel, flaska 39% plusz idővel 2 alch.
-
Har_melin
addikt
nagyon skillfüggő a dolog, de pl. trapperrel most már rendszeresen van olyan, hogy 20s fölöt van a számláló, ami alatt azért át lehet érni a terem egyik végéből a másikba. Néha nem jön össze, de általában már igen (A5, lvl44). De végül is ez volt a fő panasz a bestiarynál, hogy nincs loot, nincs ellenfél, az ember egy piros beastet percekig terelgetett. Hát, most itt van az ellenkezője. Sok monszta, tisztes loot, villámgyors spec encounter.
-
Har_melin
addikt
csinálni sokkal egyszerűbb, mint leírni
Az a lényeg, hogy egy kötöttség van a 11 próba során - nem tudod befolyásolni, melyik terembe rak. Vagyis ahhoz, hogy a végén, a templom bejárásakor minél több helyre tényleg be is juss, meg kell nyitni az összekötő ajtókat. A belépés előtt mutatja, hogy melyik terembe rak, látod, hogy az már össze van-e kötve valamivel, tehát el tudod tervezni, hogy kell-e foglalkozni a kulccsal vagy sem?
Vannak már eleve "funkcionális termek" és alapból csak "közlekedő" termek. Az első kategória a vault vagy az armory, ezek fejleszthetők is. A "közlekedők" a miniboss leverésétől függően átalakulhatnak valamilyen funkcionális teremmé. Normál módban is, de SSF-ben mindenképpen érdemes az opciók közül a cuccot/currencyt adót választani - persze ha valaki arra vágyik, hogy minél nehezebb legyen, az fejlesztheti a monsztákat tápoló opciókat is.
Közben megvolt az első temple boss is: kicsit Atziri jellegű harc. A boss egy koporsószerű akármi, ami elég lassan mozog a teremben és időnként Atziri "ketreces" fázisához hasonlóan sebezhetetlen lesz miközben monsztákkal hizlalja vissza a pajzsát, ha hagyjuk. Van egy elég ronda, négy ágú forgó "halálcsóvája", meg nem tudom még mi, de annyira nem volt dráma, halál nélkül le tudtam verni. (vagyis közepesnél nem nehezebb, a bénaságomat ismerve.)
-
Har_melin
addikt
A templom szobáit random módon adja be a 11 incur, ott taktikázni kell. Már az első szoba előtt látszik, hogy melyek vannak már eleve összenyitva. A cél az, hogy a feltárt szobák (plusz ha lehet, akkor a legfelső boss szoba is) elérhető legyen a bejárattól, valamilyen úton. Ha olyan szobába rak, amihez már vezet út, de jelenleg zsákutca, akkor a kisfőnök levadászásánál is fontosabb lehet, hogy kulcsot találjunk és megnyissunk egy újabb ajtót.
Az első templomnál ez még szinte esélytelen, mert sem az aoe sebzés, sem a mozgás nem lesz elég ahhoz, hogy a megtalált kulccsal visszarohanjunk. Utána viszont egyre nagyobb lesz a tömeg, mi is gyorsabban irtunk, a boss leverése is gyorsabban megy, így több idő marad a kulcs keresgélésére és az ajtó nyitogatásra.
-
-
Mirman
őstag
Picit körülményesnek tűnt a videóban de lehet hogy használat közben egyszerűbbb , hátha segít.
-
simondr
senior tag
1 sárga, 1 kék, 4 piros kombót
asszem lemaradtam a legutolsó patch notes-ról, sárga socket?
eddig zöld, piros, kék és fehérről tudtam
mod: a sárga socketbe mit lehet tenni? bedobsz oda egy rare gyűrűt vagy amuletet? vagy már vannak sárga support / skill gemek? Te biztos hogy a POE-val játszol?
-
Har_melin
addikt
első kérdés: miért pont witch? Másfél liga után már tudhatod, hogy az alap kaszt itt keveset számít. milyen típusú játékot akar játszani, az a lényeg.
második: ha nem akar olvasni, miért nem böksz rá egy tetszőleges "starter build"-re és kezdi el követni? Ne megérteni akarja, hanem megcsinálni - megérteni ráér akkor, ha bejön neki.
De ettől függetlenül itt egy videós kezdő witch build guide. Ott van alatta a link a skillfához, és a fórumon a leírásához is.
-
Rizseslescó
aktív tag
Na ha már semmi sem jó,itt egy másik, 300+ hsz van hozzá és nem is kell 66 gombot nyomkodni. sosem baj,ha részletes, sok olyan videó van, ahol mindig azon bosszankodom, hogy leírás nuku, én meg elemezgessem a felvételt mint valami ki......tt Colombo
Az Arc régen a kedvenc karim volt, mert nem igényelt nagyobb játéktudást és map clear-re tökéletes. Amíg ismerkedik a játékkal kezdetnek jó lesz, ha meg komolyan gondolja akkor úgyis jobban belemerül a dolgokba és csinál valami komolyabb bosszúzó( áz ilyén ángolmagyar Lóvári szó) karit.
Talán már az első trade is meglesz neki maholnap, neked meg megeszi az életedet és a currencyd
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951
-
la_cc
addikt
Nézd meg az íjjászomat, elég fasza jewel-ek ezek...
-
0karmacoma0
senior tag
Bizonyos karakterekkel elég op kombókat lehet rajtuk létrehozni. Pl a crit based karakteremnek az increased attack speed, vagy a gain X% phys dmage as fire damage if you've crit recently iszonyatosan durva, és mellé flat dmg és 40 life. Ezek miatt érdemes lemenni, meg a lich itemek között is van pár jobb cucc. Sajnos utóbbit tényleg elég ritkán spawnolja. Xp-re se vészes, ha nem backtrackel sokat az ember.
-
0karmacoma0
senior tag
Én is kb 25-30 óra után kaptam meg. Fórumon azt írták, hogy az adblocker jellegű alkalmazások kikapcsolása segít felgyorsítani a dolgot, de ez sztem csak ilyen "áldozz szűzeket teliholdkor" dolog, és nem számít. Igazából egy 1 vs 99-et elég sokszor el lehet bukni a rendszer ellen.
Nem mondanám hogy ez a Seraph Helmet megváltoztatta az életem. Mondjuk kb 5 olyan volt a listán amit fel is raknék. A transmogolt Silken hood majdnem mindet veri.
-
Har_melin
addikt
Fuse "farmolás" annak, aki nem termeli ki magától:
1.) napi Elreon - Vorici quest, minden nap. Elreontól 32alt=>20 jewel, Voricitől 64 jewel => 20 fuse
2.) A7 után szintlépésekkor végigmenni A7-től kezdve a fegyverkereskedőkön, megnézni nincs-e náluk 6S cucc, hogy mindig meglegyen másnapra a 64 jewel Voricinek. Meg szoktam csinálni Vagan napi küldetését is, mert általában nincs egy perc se, és utána nála is lehet 6S cucc. (Bármelyik mesternél egyébként.)
3.) flaska trade. A legegyszerűbb, legolcsóbb valutaforrás, kezdőknek, alkalmi játékosoknak is. Utility flaskákra és divine/ethernal life flaskákra egy transmute (ha csak egy modot kap, akkor még egy augment) orb és a trademacroval megnézni, hogy mennyit ér. Ami egy fuse alatti, az kuka (később már fejből is tudja az ember, melyik mod a szar), a többi megy külön trade tab-ra. Még most a liga végén is napi 6-8 chaosnyit visznek, de volt olyan nap, hogy akár 15-20c is bejött csak ebből.
Én nem farmolok semmit, nem is játszom sokat (mondjuk 6-10 map egy nap, de néha csak kettő), de ezzel együtt is összejött ebben a ligában legalább 2000 fuse, szóval itt tényleg nem értem a panaszkodást.
-
Drenadar
veterán
játszani kell
filtert használni.legrosszabb esetben a kereskedőnél be lehet cserélni persze elég borzalmas arányban a gyengébb orbokra.
Tárgyakat amiket eladsz nem chaos árat megszabni, hanem fuset.
currencyt másokkal cserélni rá.
De amúgy tényleg jobban jársz, ha tradelsz eleve egy olyan tárgyat ami 6 linkes
olcsóbb lehet jóval
-
-
la_cc
addikt
Alapvetően rá kell nyomkodni, igen, de pl nekem még 500+ óra alatt egyetlen egy 6 linkelés se jött össze (mint, ahogy a célirányos kártya farm se), úgyhogy én nem vagyok híve ennek, ezért inkább a marketon szoktam megvenni a kész cuccost, ha tehetem.
Próbálkozhatsz még a Fated connections prophecy kipörgetésével is.
-
0karmacoma0
senior tag
Az időnként feltűnő kőbe zárt szörnyek közül kell egy olyat találni, ami 3 essence-t ad. Remnant of Corruptional lehet siettetni a dolgot, de elég drága folyamat, meg fölösleges is. A 2+ screamingesekre én mondjuk el szoktam nyomni egyet-egyet, de eddig kb csak egyszer jöttem ki jól belőle.
-
Har_melin
addikt
Azért, mert a normál gemet, ha elérte a maximális 20/20 szintet, meg lehet próbálni vaal orbbal tovább turbózni. Itt a Blade Vortex pl. kapot +3 qualityt, a Phys to Lightning és az IAoE pedig plusz egy szintet. A Controlled destruction besült, nem változott semmit, de legalább nem is bukott rajta, mert az is előfordulhatott volna.
Ha a 20/20 max szint elérése előtt dobod rá a vaal orbot, akkor csak elpocsékolod.
-
Har_melin
addikt
ha egy rare (vagy unique) boss kerül az útjukba és megszállják, akkor van extra loot. Látni fogod, mert akkor zöld golyók keringenek a boss körül. Meg lehet próbálni terelgetni a szellemet, de igazából csak a nagy mob sűrűségű pályákon van értelme, ahol biztosan beleszalad egy rare-be, különben fölösleges.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged