- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #17327 üzenetére
Mindig lesznek elegetedetlen emberek akiknek semmi sem jo , nemis lehet minden igenyt lefedni , a problema pedig meg az hogy a jatekos generacio es felfogas hozza allas valtozott az elmult X evben nagyon fokepp a Moba , Mobile, Mmo, Br jatekok vegett olyan iranyba vitte el az egeszet amit nagyreszt a "toxic" jelzovel tudnek jellemezni , ugyan akkor a kiadok es fejlesztok szintjen is voltak nagy baklovesek az elmult evekben szal odavissza az egeszben vannak hibak , en se ertek sokmindennel egyett a jatekban de korabban irtam jatszom elvezem ami a fo pont amig elvezek egy jatekot megha vannak benne szamomra idegesito dolgok tolom , ha mar nem okoz kikpcsolodast oromet otthagyom mert feleslegesnek tartom azert utni a betuket mert nem az en szajizemnek felel meg
Masreszt ami mervado Free To Play szal nincsenek abban a luxusban hogy megtehessek szarnak bele a jatekba es csak kb hibakat patchelnek hanem gozerovel kell az uj es ujabb dolgokat pakolni bele ami penzt hoz nekik Mtxen keresztul anelkul mar reg lehuzott rolo lenne . De egyebkent neha beleolvasok enis az offical forumba es csa rohogok mi megy ott "kritika, gondolat megosztas " teren , nem allitom hogy en tokeletes es legokosabb lennek messze van ez tolem , csak ahogy megnyilvanulnak az emberek az nevetseges , masreszt csodalom a turelmuket es hogy a community manager azert beszel a neppel es valaszol plusz az ertelmes vagy jobb dolgokat atis ragjak kozlik a devvel szal hatalmas pacsi nekik ezert mint ahogy GD-nal is lathato
U.i.: Azthiszem korabban is volt mar szo errol , hogy egymas utan jovo uj ligak es contenteteket meddig fogjak birni egyenlore megy nekik es nem volt ugy kond ket egyforma liga eddig az utobbi evben es ugy tunik nemis lesz , remelem nem egnek ki egyhamar foleg hamar PSt is beveszik akkor vegkepp lefednek minden fobb platformot ezzel jobb helyzetbe pozicionalva magukat
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #17248 üzenetére
"A probléma az, hogy tényleg túl jól sikerült a Delve és sok minden épül rá még most is (pl craft receptek)"
pontosan erről van szó. Én pl. az utóbbi kb. egy hónapban eléggé megcsömörlöttem, nagyon keveset játszottam, de a bányával próbáltam haladni, hogy meglegyen a 6L recept. Nem sikerült, mert ha T11-12 mapokon adja be Nicot, akkor örülhetek, ha 2000 körüli szulfitot kidob, az meg 160-as szint körül egyetlen hosszabb szakaszra elég.
Vagy át kell variálják a craft lelőhelyek szintjeit, vagy egy csomó opció tényleg csak azoknak fog rendelkezésére állni, akik napi 40-50 mapot tolnak.
-
simondr
senior tag
válasz
sirdond #17248 üzenetére
egy teljesen biztos vonzata lesz ennek: az Aul's uprising, a precursor emblemhez kellö gyűrűk és a Doryani map ára az egekben lesz... ja és persze nem beszélve a abyssal socketes kesztyűről (command of the pit)... az mostmár egy átlag playernek elérhetetlenül drága lesz, még az 1 socketes is.
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #17204 üzenetére
Nagyjából igen, a skill gemekre akarok rámenni. Adnék is el belőle, meg raknék félre, a második karakteremnek. Ebben a ligában már próbálkoztam, de elég lassú voltam, igaz nem is ez volt a fő cél, hanem csak, hogy "ismerkedjek az über labbal".
0karmacoma0: Az első karakter csak überlab farmra kell. A mapozni, meg úgy általában a contentet a másodikkal szeretném kiélvezni. Mire odajutok, már lesz többféle build, meg nekem is ötletem, mivel is szeretnék menni.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
sirdond #17172 üzenetére
Holnap meg mindig, (vagyis a posztodhoz kepest holnaputan)
Mivel US time-ban volt megadva
Annyi mar volt, hogy a Storm Burst at lesz alakitva. -
tomazin
veterán
válasz
sirdond #17072 üzenetére
nem az alkudozással van a baj. hanem azzal, hogy akkor kezd el alkudozni, amikor már ott van. ha tegnap játszottam volna, akkor ezek minden esetben perceket vesznek el, mert hazatp, anyázás, visszatp. Így nem fájt annyira, hogy alt+tab, de ezt ő nem tudja.
de irl is megbeszélünk valamit, odamegyek, erre nekiáll alkudni. ilyenkor szoktam, hogy amennyit alkudni próbál, annyival viszem fel az árat. volt már olyan, hogy otthagytam a francba.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #17027 üzenetére
nem egészen tiszta, elvileg amíg az alapjátékot nem játszod végig, addig nem engedi használni a map device-t.
ráadásul elég gyanús, hogy a felszerelését nem mutatja. lvl36-on a skill gemek sem lehetnek magasabb szintűek, a fő skillnek használt Scourge Arrow pl. csak lvl3 lehetne.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #16994 üzenetére
Na én meg úgy jártam tegnap, hogy vettem egy fejest winter orb enchanttal. 120+ life- 100total res - meg egész jo evasion. Kiírta a srác 250C-re. Lealkudtam 200-ra, majd örültem neki milyen jó fejesem lett. Aztán néztem csak 25%dmg van rajta nem 40. Előszőr szidtem magam, aztán rájöttem, hogy kaptam egy upgradet.
-
tomazin
veterán
válasz
sirdond #16887 üzenetére
Kérlek szépen szerintem ez történik. A kártyajátékomnál láttam, hogy van ilyen. Szóval ha megnézed, akkor a hatalmas bumm kezd csillapodni, emiatt egyre kevesebb cucc forog a piacon. Szerintem a szemetet termelő játékosok hagyják el a játékot (azaz, aki hajlandó eladni pár alt, jew meg ilyen olcsókért a dolgokat), így azok akik már a tényleges endgamet tolják ők nem is látják ezeket a currencyket, de szükségük meg van rá, így csúszik fel szépen az ára.
mod: nagyon durva, hogy 1hónap alatt harmadára csökkent a playerbase. mondjuk valamilyen szinten érthető, hiszen én is inkább játszani szeretek, mint egy egész estét a gearem csiszolásával tölteni, úgy hogy előtte el is mondják a szempontokat...
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
sirdond #16806 üzenetére
Köszönöm.
Jó sokáig várat. Igaz még csak a T9-en vagyok éppen túl és mondjuk a 6 foglalat is ma jött össze.
Ha már itt tartok még mindig csak az 1-1 szín választás van meg, vagyis ezek 1-es szintűek. Delve-ben a többi lejjebb van mint a 70-es szint, vagy valahol feljebb volt? -
TrollBalint
addikt
-
San398
őstag
válasz
sirdond #16688 üzenetére
A Tora jó lehet a gem XP-t növelni, arra kell figyelni, hogy csak annyi XP-t ad a gemnek ami az adott szinten lehetséges, ergo gem level-t nem tudsz léptetni ezzel a módszerrel. Én úgy jártam, hogy volt egy gem aminek kb 10 millio xp kellett volna a szint lépéshez, azt meg is kapta, a többi elveszett.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
sirdond #16626 üzenetére
Köszi hogy ránéztél, akkor azt hiszem kicsit türelmesebbnek kell lennem és nem rámenni a 6 szinttel magasabb mapokra lvl 68-n
Még a gemeket is össze kell raknom hiányzik az enfeeble is. A Brand recall mit is csinál tulajdonképpen? Aktiváláskor a kósza brandeket magad köré húzza? érdekes volt az is, hogy nem használ átkot, de nem értem miért.
-
KubanitoS
veterán
válasz
sirdond #16606 üzenetére
18 db fusing volt és elkezdtem őrült módjára nyomva tartott shittel ellövöldözni őket (mint már jópárszor) és pont a legeslegutolsó adta be. Először észre sem vettem, csak az acsit láttam.
Most már az a kérdés, hogyan kellene belőni ezt a 6 linket. Build guide-okban a 6L jellemzően az Arc-ra épül, de szerintem sokkal inkább a Lightning Spire szkillre kellene épülnie, hiszen ennek a karinak a nagyobb kihívás a single target. (Na meg az Arc a kesztyűben olyan mintha 5L lenne az alap trap szupport miatt, ez az armorban -1 gem lenne alaphelyzetben, szerintem így nem éri meg.)
Jelenleg így néz ki a 6L:
Light spire - Trap and mine supp - Controlled destr - Elemental focus - Light dmg supp - Light penetrat supp
Tudom, hogy az ele focus kilövi a sokkolást, de elvileg endgémben Shapert/Eldert (
) nem lehet sokkolni olvasatom szerint (a többi bossra pedig ez a felállás is bőven hatásos). A light dmg supp sima plusz dmg +20%-os qualitivel erre rájön extra +10% ele dmg. A light penetration számomra kérdőjel. Jól hangzik ez a "penetrates lightning resistance" na meg +20%-nál ennél is lesz +10% ele dmg, de nem tudom ez lenne-e a legjobb választás.
Összességében az általad javasolt bear trappel együtt nagyon durván megnőtt a single target dps a 6L-ben.
Amire még gondolok, hogy esetleg érdekes lehet a 6L-be egy increase duration support, vagy a Bear trap mellett használt culling support. Ez azt írja, hogy a supportolt szkillek 30+% extra sebzést kapnak. De valamiért mégsem elterjedt ez a szkill ebben a buildben, ezt nem értem.
-
KubanitoS
veterán
válasz
sirdond #16587 üzenetére
Nincs ott egy darab plusz pötyi sem.
Bear trapre majd ránézek. A legnagyobb bajom a karival, hogy túl gyorsan fekszik intenzív körülmények között ás főleg egyes bosszoknál. Sima tömeggel nincs gond még t16-on sem, minotaurnál azonban kétszer feküdtem mire az megmurdelt.
Na meg amivel sokat szívtam az a syndicate mastermind. Ezzel a karival sztem nem lehet megcsinálni.
rumkola: Erre nem tudok mit mondani, lehet csak szerencsém volt a karival, de őszintén szólva amit látsz cuccokat egyik sem volt olyan nagyon-nagyon drága. A sisakért 35c-t fizettem hirtelen felindulásból (ezt talán nem kellett volna), a kesztyű esetében viszont jókor voltam jó helyen. A többi cucc filléres.
-
KubanitoS
veterán
válasz
sirdond #16583 üzenetére
Őszintén szólva azért nem foglalkoztam eddig az 5 linkkel, mert nem láttam olyan gemet, ami miatt megérte volna a beruházást. Mit lehetne egyáltalán berakni, ami jelentősen növelné a light spire sebzést? Van ez az Area damage-os, vagy esetleg a crit supportos? Az elemental-os gemet azért hanyagolom a light dmg supporttal szemben, mert ahogy olvastam akkor nem lesz shock és az elég nagy dmg boost.
szerk: Amúgy van egy közel perfect Tinkerskinem is 90hp-val, illetve 165-ös evasionnal, ebből szeretnék majd 6 L-t csinálni. Ami esik fusing azt elpörgetem rá, mellette a jewelereket gyűjtöm a recepthez. 6000 kellene, ebből már megvan 2500 kb, csak a bányában még messze vagyok a 220-hoz képest.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #16542 üzenetére
Ezt a mennyiséget mondjuk talán nem, de százas nagyságrendű stockot magadnak is megcsinálhatsz, (persze ha nem használsz el belőle):
- lootfilterben beállítani, hogy mutassa a gavel/rock breaker - stone hammer cuccokat, a fehéreket is (kékekből csak a q15 vagy afölöttieket)
- q20-ra felhúzod őket (4 whetstone)
- a low level mapokat, amiket amúgy sem futsz, eladod vendornál. 1 map + 1 hammer = 1 chiselNekem mire eljutok a mapozásig így általában olyan négy tabnyi hammer szokott összegyűlni, a normál chisel drop ezen felül van.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #16542 üzenetére
Öket hivjak currency flippernek.mindenböl van egy csomo nekik, olcsobban veszik mint ahogy eladjak.a poeban kb. ezzel lehet a legtöbb penzt keresni, viszont emellett nincs idö jatekra.
Ui.:buek mindenkinek, en a gyerköc miatt tuti itthon leszek asszonykaval ugyhogy bele fog par ora jatek ma este is. 😂
-
la_cc
addikt
válasz
sirdond #16346 üzenetére
Lehet jobban jártál volna, ha eladod 25 c-ért, 6000 szulfit az kb 2-3 db 3/3 mapos Niko-s map.
Más: mi a különbség a következő 2 shaper/elder cucc között?
Gain x % of Elemental Damage as Extra Chaos Damage
vs
Gain x % of Non-Chaos Damage as extra Chaos Damage
Ha én elemental dmg-el veretem neki, akkor elvileg jó ez a non-chaos is, nem?
-
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #16321 üzenetére
Én ezt már az elején észrevettem, és azt hittem, hogy csak azon fog előjönni, Alva pedig a kintieken, amik kvázi "természetben" játszódnak. Aztán a 3. map ezt megcáfolta... Amúgy van az a Mineral Pool vagy milyen map (T6) ott nekem szokott lenni Niko. Néha...
Másnál is olyan mapokra dobja a daily questjeiket, aminek még a szomszédját se csinálta meg? Nekem van, hogy kidobja olyan helyre, hogy azt se tudom hogy kell odajutni -
mrkog
tag
válasz
sirdond #16319 üzenetére
Na kicsit utánaolvastam, már amennyit értek angolul.
Szóval először is van 2 bug. TY.
Másodszor, gyakrabban jön elő Niko bányász mapokon.Szóval kipróbáltam excavation mapot. Egyből bedobta 500 sulphitért. Óriási.
Szóval kellene valami magasabb map, csak fejből nem megy ami bányában játszódik.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #16312 üzenetére
Max monst lvl 83 szal ilvl max +2 , arra ertem ezt hogy amint eleri ezt a szintet az ember akkor mar azt mondom lehet jot szerezni ugyanakkor nemertem miert pont 800+ dephtnel lenne ertelme lootolni avagy farmolni , meg azert oda celzott build is kell ugye ? Nem olyan konnyu nagy melysegben annyira haladni mar a tomeges monst modositok vegett .
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #16289 üzenetére
Én a reavenél nem szerettem, hogy stackelni kell. Azt hiszem, hogy a lacerate valahol középút, erősebb, mint az alap reave, de valamivel gyengébb, mint a full stackes. És hát persze egy bleedes buildnél nem árt az a more dmg szorzó.
Amire figyelni kell, hogy célszerű úgy mozgatni a karit, hogy az ellenfelek lehetőleg előtted legyenek, különben - főleg multistrike-kal - körbe vagdalkozik, ami kevésbé hatékony. Mivel én ezt kifejezetten túlélő karakternek szántam, ahol ráadásul a sebzés attól nő, ha többet ütik, így nem zavar, hogy esetleg tovább tart a harc.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #16286 üzenetére
ez volt az a template, amivel most megyek, lvl90-ig a passzívok, de a jelenlegi cuccommal. Most a delve után egy lvl82-es karival vígan letoltam a T15-ös mapokat a két liga között. Nem csináltam vele guardianokat, se eldert, shapert, de a ST skill amúgy is vagy Blade Flurry vagy Double Strike (Vaal Double Strike) az endgame bossok ellen. Páncélnak egy sima 6L armor based volt, most ki akarom majd próbálni a Daressot az onslaught buffal. Fegyverből értelemszerűen a minél nagyobb pdps a cél, lehetőleg minél nagyobb AS mellett, én 1.5 alatt nem is nézek hozzá.
A cuccból igazából a pajzs és a kesztyű az, ami a mostanin végleges, illetve a kard maradhat, a teszt karinál is ilyen sebzésű volt. (endbossok ellen persze jobb, ha erősebb). Mapon a legtöbb bossfightot maximum a conceffect cserével csináltam meg, persze a lacerate sebzése kevesebb, így tovább kell lenyomva tartani a jobb gombot. Blade Flurry + Dmg on Full Life cserével pedig még az sincs.
-
San398
őstag
válasz
sirdond #16267 üzenetére
Szerintem senkinek nincs mert kettes szint a maximum ha jól írj a poe wiki , az pedig 6 chance orb és all 13 attributes.
TrollBalint
off-socket az inkább legyen off color ha már mindenki így nevezi, akkor az újonan jötteknek is talán könyebb lesz ezt megjegyezni és később se lesz probléma belőleKubanitoS
az elején használd azt ami esik, ha az itemfilkter mutatja a 4 linkes cuccokat azt én is mindig felveszem mert feleslegesnek tartom kis szinten a fuse meg a jewel orbot elhasználni, ha esik 4 link akkor inkább alchemy orbot dobok rá -
TrollBalint
addikt
válasz
sirdond #16197 üzenetére
Ezzel meg is magyaráztad, miért haltam a Syndicat-enél. Tegnap növeltem a chaos resistemet, ha minden igaz -60-ról -30 kb.
Úgy látom erre is rá kell állnom...
Viszont jól értem a patch note-t, hogy a Syndicate kevesebbet fog sebezni, de a cuccok több / jobb bonuszokat adnak nekik?
mondjuk az, hogy a Fortification-nél nem lesz annyi 'additional monster', annak külön örülök, mert azok okozták a legtöbb fejfájást nekem -
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #16197 üzenetére
Meg az off screen kilo es csak azt latom hogy meghalok full buffed 5,5k hp ,Riker meg Tora foleg veszelyes volt plusz ha volt rajtuk point blank es additional dmg ..
Tobbivel nem volt bajom Elreon talan fura neha, a tobbi balance meg nagyszeru vegre lesz ertelme banyaszni IS jobban
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #16140 üzenetére
Nem a masterek, hanem a szindikátus. Ha sikerül Graviciust a Transportban tartani és (és lehetőleg minél magasabb rangot szerezni neki), akkor full div card stackos ládákat generál a safehouseban. Amelyekből aztán eshet akár 6L cuccot adó stack is, anélkül, hogy gyűjtögetnél.
De ugyanígy hatnak a card drop mennyiségére a scarabok is. Egy map mellé be lehet tenni hármat az indításkor. Egy harbinger, egy breach és egy div card sokszorozó a map moddal, quailityvel (mapra is lehet 20+-at csinálni a safehouseban), esetleg még prophecyvel megtámogatva egyetlen mapon 4-5 mapnyi card dropot eredményezhet.
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #16127 üzenetére
valóban olcsók most a 6L rare páncélok, én most vettem 54c-ért egy 110 Hp + 78 res-es páncélt, ami ha nem is csúcs, de azért soha rosszabbat.
Szerintem a div cardos safehouse ládák növelik a kínálatot, részben a 6L-es páncélokkal, részben a 6L-t csináló prohecy kártyák csomagjaival.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #16121 üzenetére
5 powercharge-dzsal van 18k arc es 38k lightningspire dmg.viszont nekem nincsen dmg auram csak clarity meg grace.
Rumkola: hat pobban nezve nagyon durva wandot kene betennem hogy jobb legyen mint a shimmeron.1 wanddal meg meg sem erzem a degent mikor fenn van az 5 powercharge.
Sirdond: amiota megjelentek az elder/shaper armorok azota a simak hamar elertektelenednek.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #16124 üzenetére
Gondolom sok esik plusz eltelt mar egy het liga indulas ota szoval esik az ara , a 6link meg mindig 1500fuse a benchen, meghat aztis nezd meg mekkora az ilvle es mi a base armor maga , amik elder vagy ugye jobb base Es/Ev/Ar rate van azok dragabbak mindig foleg ha ilvl85 ^^
-
Badlof2k
senior tag
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #16003 üzenetére
Az öv az nagyon fasza két 40+os resistel. Én nem bántanám nagyon. Van rajta egy üres prefix hely. Egy jó 22% elemental dmg rá tud menni mestertől(bár fogalmam sincs hogy változott most a mestercraft ebben a tekintetben). Mivel nem T1 life így nem a méreg drága kategória, így én nem adnám el, hanem megtartanám. Egy ilyen övvel gyorsan el lehet indítani egy karit, mert baromi sokat segít a resisteken, kővel együtt nagyon szép life van rajta, és ugye az abyss kőre lehet pakolni még statot és resistet, ha nincs meg egy gemhez vagy itemhez. Nekem mindig van elrakva 2-3 ilyen övem, hogy mikor beüt a post Kitava resist bünti, legyen mihez nyúlni, ne keljen azonnal trade-elgetni.
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
sirdond #15997 üzenetére
Az előző ligában 1 ex környéki cucc volt. Érdemes ezeket betartani, mert nekem is esett Abberath's Hooves tegnap, amit az előző ligában 3 ex-ért adtam el, itt meg amíg nincs kereslet(/pricefixelnek mindent), addig olcsóak a ritkább értékesebb cuccok. A Pariah-m is ért tegnap 35c-t ma már 100 fölött látom.
-
sirdond
őstag
válasz
sirdond #15936 üzenetére
És a hozzá kapcsolódó Announcement
-
-
Ellia
addikt
válasz
sirdond #15920 üzenetére
Szerintem build függő, mennyire nehéz. Én consecrated path-os buildel megyek, elég tankos így nincs gondom.
Amire figyelni kell, hogyha rank-ot adsz nekik, akkor tárgyakat is kapnak pl. Tora elég pain in the ass...
Ha bejutsz akkor az első mindig a healing totemek legyenek. Aztán vagy kite-old ki a karaktereket, vagy, ha tankosabb vagy bent is maradhatsz. Monszák közül a nagyobbat amelyik, még több lényt idéz öld le ahogy tudod, utána van még pár apró repkedő, ami a nagy golyót teszi le na azokat is amint lehet, a többi már nem vészes.
-
tibee77
őstag
válasz
sirdond #15920 üzenetére
Detto.nekem is 54es szintig meg chaos se esett bazz... XD maskor ilyenkor azert par db esik mar.amugy ja ezek a betrayal ellenfelek eleg durvak.volt olyan konkretan ami 5ször 1hitelt mire ki tudtam nyirni.kell majd valami op tankos cucc kövi buildnek mert el se tom kepzelni hogy ezek mit müvelnek mondjuk egy t15ös mapon. 😬
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #15853 üzenetére
kötve hiszem, hogy bárki is mapon lenne már. A hotfixek és bármilyen patch egyébként is automatikusan, a játék indításakor települ. Ha stabilitási problémát orvosol, akkor általában újra is indítják a szervereket, hogy mindenkinél az fusson, ha csak eseti bug, akkor a következő bejelentkezés előtt települ.
Most engem is kidobott, a login ablak hír dobozában azt írják, hogy 50%-kal nagyobb a terhelés, több a játékos, mint a Delve indításánál volt, pedig már az is minden idők legsikeresebb ligakezdése volt.
-
-
Badlof2k
senior tag
válasz
sirdond #15641 üzenetére
Naja csak kérdés dmg scale mit mutat plusz ugye endgambe a single target is mit mutat , de tetszik az irany amit csinalnak , en az uj totem supra leszek kivancsi mennyire lesz mervado az eddigi totem buildeknel es hogy mennyire lesz viable a vegen lesz egy totemes buildem hosszu ido utan , anno shockwavet probaltam be hat rossz otlet volt foleg starternek azota inkab a "cheap" meleekel tolom a kezdest
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #15286 üzenetére
Azt mondanám, hogy 99%, hogy véletlen, túl sok munka van az új kiegben és túl rövid volt az idő ehhez a Blizzcon óta. (Az egy százalék az az, hogy ahol emberek dolgoznak, ott valakinek el is járhat a szája. Akár kiábrándultságból, kapdbeblizzard okból is...)
Viszont az tuti, hogy amikor Wilsonék meghallották a D3 bejelentést és látták a netes reakciókat, akkor marha nagy buli volt. Nem sokszor történik meg, hogy az egyik (piacilag egyértelműen a legnagyobb) versenytársad önként és dalolva száll be a te reklámkampányodba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest