- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gdevil
aktív tag
válasz
savior #26824 üzenetére
Az én taktikám a következő:
Amíg kevés a currency-m, addig a kisebb méretű rare cuccokat (kesztyű, sapka, cipő, ékszerek) felveszegetem. Beazonosítom. Ki lehet fogni sokszor olyat, amin van mittomén 2 fajta 30 körüli resistance, meg mondjuk 70-80 körüli élet, akkor azokat már pár chaosért fel lehet dobni a trade-re. Főleg, ha van még bennük egy open suffix mondjuk, és még bele lehet craftolni még egy harmadik resistance-t is. Vagy cipőnél mondjuk még egy movement speed-et.
Ebben a ligában is találtam már kesztyűt, amiben van 35 körüli cold, fire resistance meg 70 élet, és még bele lehet craftolni valamit.
Vagy sapkát, amiben van 96 élet, meg 2db 40 körüli resistance. Ezeket érdemes megtartani, vagy fel lehet dobni eladni.
Nem óriási összegek, de érdemes az elején csinálgatni.
Fegyvereknél is csak a kisebbeket veszem fel (kicsi ez az inventory) pl a wandokat, gyorsan megnézem. Ki lehet fogni jó spell damage-es, criticalos, +1 all spell skill gems fegyókat.
Sokat kell beazonosítani, de végülis ingyen van és a csak a wisdom scroll legyen elég..... -
TrollBalint
addikt
válasz
savior #26830 üzenetére
chaos receptekre a legjobb szerintem a bánya. Szaladsz, és a végén koncentráltan esnek cuccok, sok, egy viszonylag kis helyen. Vannak kifejezett node-k, ahol picit több nyaklánc / öv / fegyver / stb esik. Én főleg ott szoktam ezzel játszani a játék közepe felé. Az elején én még elég sok mindent felveszek, de én nem a rohanó játékmódot képviselem.
Egyébiránt Sirdond, szerintem egy ilyen ajánlás (általánosságban) nem lenne rossz, hogy mit érdemes krafolni / keresni a tárgyakon, ha el akarjuk adni, min. értékekkel is.
Sokat segítene akik kezdőd trade-elésben (én hiába nem tartom magam kezdőnek a játékban, kereskedni mégse tudok, max ha találok valami jót, de kraftolásból nem tudok meggazdagodni, pedig nem nehéz) Következő sörözés alkalmával össze is dobhatnánk egy ilyen listát
Jewelry! ez az, nem jut eszembe, ezt akartam írni a nyaklánc helyett, köszi Har_melin
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #26830 üzenetére
chaos recepthez a bányát ajánlom. általában gyűrű-nyaklánc a hiányzó darab, és ott a jewelry (gyűrűvel jelölt) pontokon könnyebb ezeket begyűjteni. Ráadásul oldalirányban fixen a 60-74 szint között lesz, a 68-74 közti térképekből pedig csinálhatsz chiselt a magasabb mapok turbózására.
-
Mirman
őstag
válasz
savior #26824 üzenetére
Álatlánosan elmondható kb hogy a piros mapokig SEMMIT nem érdmes felszedni a földről, kivéve a currencyket , div cardot , egyéb értékesebb dolgokat. Rare cuccokat (gyűrűket , amuletet kivéve ) csak és kizárólag akkor érdemes felvenni ha chaos receptet csinálsz és akkor is csak a kisebb méretűeket hogy ne kelljen folyton hideoutba szaladgálni.
A lénye a sebességen van , minél gyorsabban minél több mapot tolj le , azok minél jobban legyen rollolva (fehér mapok legalább magic , srága mapok medig kivétel nélkül rare) mert akkor jobb rajtuk a dropp. Chaos receptből elég sok pénzt össze lehet szedni 0 hozzáértéssel , aztán ahogy egyre jobb és jobb lesz a felszerelésed és magasabb mapokat tudsz menni úgy egyre több pénzed is lesz majd szépen.
Én keződként pl rengeteg über labot farmoltam. Egyszerűen és olcsón össze lehet rakni egy oylan karaktert ami full key runokat tud ott menni (minél több kulcsot összeszedsz ) és helmet enchantokat vadásztam közben. Ez nagyon nagyon kifizetődő ha jo base-eket encahntolsz és egyszerű is. Kicsit lottó , de ha biztosabb jövedelem kell akkor a cipőket ajánlom.
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #26784 üzenetére
Én külön vetem a T1 és külön a T2-T3 magokat (T4 még nincs), úgy nem kell a szomszédsággal vacakolni.
Amennyire láttam, érdemesebb összeszedni egy teljes ágyásra valót (20 db), mert különben a szélső daraboknak nem lesz meg a kellő számú szomszédság. A locsolás nálam sem ment simán, de rájöttem, hogy baromi szomjasak, a T1 termésekből érdemes óvatosan költeni, mert pillanatok alatt leürítenek egy tartályt.
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
savior #26784 üzenetére
Ha amúgy jó a kert rendezése t2 magok termesztésére, kiírja, hogy mire van szüksége még (a t2 mag). Nekem a mellé vetett t1 magok követelmények, de ha hamarabb érnek be mint a t2, akkor megint hiányolni fogja a t1-et és megáll a fejlődése.
Én egy t2 maggal vagyok úgy, hogy amíg a t1 növekedése mellette (ugyanazon ágyás) kitartott, nem volt gond, de amint a t1 aratásra érett lett, a t2 megint rinyált, hogy rakjak újat mellé.
Azt nem tudom még, hogy az egész kertet aratni kell-e (nem hiszem) vagy csak azt, vagy azokat t1-eket kell kivenni, átültetni, ha lehet akkkor learatni.
Őszintén még nem volt fontos ezzel foglalkoznom. -
Har_melin
addikt
válasz
savior #26726 üzenetére
Nekem nem vált be. Érzem, hogy baromi erős, de az én pocsék billentyűzet püfölésemhez ez nem passzol. A másik, hogy mivel itt két-három különböző buff részben manuális aktiválásáról van szó, szerintem az "élmény" szempontjából lehet, hogy egy kevésbé maxolt opció kényelmesebb, gördülékenyebb játékmenetet eredményez. Ez viszont csak oda-vissza speceléssel derül ki, mert a PoB érték erről semmit sem mond.
Most úgy érzem, hogy fogok még vele próbálkozni, mert a videók alapján másoknak a túléléssel sem volt gondja, márpedig nekem ez volt az egyetlen igazi negatívum. A clearspeed brutális, a képernyő túlsó szélén túl is potyognak a dolgok egy-egy ütés után. A bossok ellen hullámvasút (nálam!), de ha tankosabb lennék, akkor ez engem nem zavar. plusz a build, ami alapján nagyrészt mentem elég impresszív bosskilleket mutatott videón, szóval nem a koncepció a rossz.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
savior #26349 üzenetére
Legion, blight es delirium azert tud jot dobni , breach , incur , beast, betrayel meg haat szoszo , eleg rng sajnos
szal ezt igy nem lehet annyival leirni hogy kuka , sajnos porgetni kell ezerrel es remnykedni hogy bedobja a tutit, am novenyeket kell termeszteni majd nem tojasokat 🤔a kijot kepek alapjan pedig vannak jo craftok szal.. megintcsak rng , plusz azert nyilvan lesznek szemet kategoria craftok , de elore ezt nem lehet megmondani amig nem jatszottal..
-
sirdond
őstag
válasz
savior #25833 üzenetére
Ahogy többiek is említették, én Linux alól nyomom, már egy pár éve.
Összességében azt tudom mondani, ahogy olvasgatom a különböző fórumokat, változó, hogy kinél hogyan fut, de általában nincs probléma. Liga elején szokott lenni gond, hogy történt e valami olyan jellegű változtatás, ami miatt szenvedni kell, meg nagyobb patch-ek esetén néha, de az utóbbi időben (értsd, az elmúlt 1 évben kb) ez sem jellemző. A mostani liga eleji probléma is inkább az én hibám volt, mert elfelejtettem, hogy változtattam valamit a rendszeremen,amire a PoE kényes.Nekem olyan szinten speciális a felépítés, hogy eléggé személyre szabott, úgyhogy, ha nem értesz mélyebben a Linuxhoz, akkor inkább a kész megoldásokat ajánlom, mint az általad említettek is és azokból is inkább Steam-et, mióta a Proton létezik. Bár őszintén szólva, már jó ideje nem néztem azokat, szóval lehet jobban jársz valami online tutoriallal, de természetesen, ha kérdésed lenne, akkor keress nyugodtan!
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #25833 üzenetére
fut, tudtommal csak Sirdond játszik Linux alól innen, és amennyire én tudom simán fut wine-al a játék. (ha jól emlékszem pont a liga kezdéskor volt neki gondja, mint kívülálló annyit tudok javasolni, hogy a legújabb wine-t használd, az experimentalt (vagy hogy hívják itt) ne a stable-t, bár ez függhet attól is, milyen alatt a hardvered)
-
tibee77
őstag
válasz
savior #25826 üzenetére
Ne szomorkodj nem az ex drop szama szamit.nekem "csak" 4 esett de a gearem joval 20ex fölött van.igazabol minden ligaban az ex drop kb az összvagyonom 10%at max ha kiteszi.sokkal több penz jön be masbol ha az ember gyorsan farmol endgame contentet.vagy kis mapokat gyors karival sok scarabbal,sextanttal, influence-szel.nekem a liga elsö 3 napjaban volt sok idöm jatszani, utana meg napi 2-3 orakat.volt olyan nap h nem is jatszottam.es megis van piiiz, mert ez a liga megint fossa magabol a penzt.
-
BoneDragon
veterán
válasz
savior #25826 üzenetére
Nem, mondjuk én nem sokat játszottam. Brunnehilde Cyclone kariját hamar meguntam.
Sry, nekem nagyon lassú volt.
Azért még ránézek később, hátha kedvet kapok hozzá. Másik karival meg most jutok el csak mapozásig... Szegény vagyok, mint a templom egere. Amennyi kedvem van jelenleg a játékhoz, lehet ez így is marad
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #25737 üzenetére
A neversink féle lootfilterek elég megbízhatóak. Unique dropoknál van, amikor túl lelkes, ha több féle is van egy fajtából (a filter csak azt látja, hogy milyen base-re épülő unique), de olyan, hogy egy értékeset értéktelennek mutasson, vagy elrejtsen, nem nagyon fordul elő.
Sárga cuccokkal én csak chaos recepthez szoktam összeszedni piros map alatt, kivéve, ha kifejezetten nekem kell egy típus.
-
sirdond
őstag
válasz
savior #25725 üzenetére
szerintem úgy játssz/menj, ahogy neked jól esik
@TB: eddig én is selffound cucokban voltam, egy Praxist és egy Terminust vettem pár chaosért csak. tegnap vettem végül egy 6L armort, mert T14től már kicsit kevés volt a 5L. egéybként nekem is eddig egy divine orb esett, meg egy tabula, amit 15c-ért ment el. azon kívül semmi, szóval nem vagy egyedül
ez a liga valahogy eddig nem a legjobb szerencse szempontjából.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
savior #25725 üzenetére
Neversinknél én ritkán megyek strict alá, sőt, a jellemző inkább a very strict beállitás, főleg ha elérem a red mapokat.
Ha már eligazodsz a rengeteg currency és fragment között, akkor egyáltalán nem éri meg az "aprót" felszedni. A rare cuccok 99%-át is hagyom a fenébe, meg ilyen chaos vagy egyéb recepteket is. Nagyon sok időt elvesz. A bevételem tényleg "csak" a komolyabb currencykből, fragmentekből és drágább gearből (min 5c érték) jön. Mapozás nálam a lényeg. Felturbózni a térképeket amennyire csak lehet, pörgetni a master missionöket. Persze craftolhatsz, kereskedhetsz, meg van még egy rakás opció, hogyan szerezz vagyont, de ezek között nem szerepel a mindent felveszek ami útba esik.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
savior #25226 üzenetére
Wolcen kicsit olyan mint a *illeszd ide bármelyik WoW után megjelent MMO nevét*, amire rácuppan a nép 1 hónapra aztán rájönnek hogy ők nem ezt akarták hanem a WoWot meg azt az élményt újra, átment az ARPG scene is ebbe a szerencsétlen játéktalan állapotba a Blizzard kiszállásával. Már offolta is a játékosok több mint fele 10 nap alatt. Mindezt 4 év early access fejlesztés után.
PoE egy fix bázissal rendelkezik, a Wolcen ellenére sem játszanak vele kevesebben, mint máskor egy liga végén. Ne aggódj érte
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #25226 üzenetére
Miért kellene lehúzni? A Wolcen most jött ki, friss, meleg. Egy bughalmaz, de egy fél évnyi játék biztosan van benne annak, akinek egyébként tetszik, az alatt meg javítani fogják (remélhetőleg).
Viszont éppen a bugtömege és a botrányos első hete miatt aki eddig nem ugrott rá, az garantáltan inkább várni fog arra, hogy kijavítsák. A PoE meg addig is ingyen van. Biztosan lesznek, akiknek a Wolcen jobban be fog jönni, ez természetes.
Ha a PoE-nak hátránya lesz, az nem a Wolcen miatt lesz, hanem pl. éppen a most bejelentett passzív fa módosítás miatt. A játék eddig sem a könnyű elsajátíthatóságáról volt híres, ezzel most masszívan bedobták a játékosokat egy egyénileg alakítható labirintusba. Egy kezdőnek ez alkalmasint úl sok lesz, hamarabb kiszáll, mint hogy ráérezzen az ízére.
-
-
tibee77
őstag
válasz
savior #24749 üzenetére
Ahogy plazma is irta, sok jatek.mashogy nem megy.nekem pl. 0 mf-om van, megis esik a cucc.nemsokara kesz vok az 1500 mapbossal ami az egyik challenge.sokat toltam, ennyi a titka.meg persze azert szerencse se art ha van egy pici.
Kubanitos:nekem volt mar ilyen karim, meg par ligaval ezelött.poen meg minden de nem az en stilusom.
-
-
San398
őstag
-
sirdond
őstag
válasz
savior #24513 üzenetére
Molten Strike-nál ne foglalkozz a tooltip dps-sel,mert ott aztán végképp nem jelent semmit. Elég komplexen van megoldva, mert külön van melee hit és a magma ball-ok.
Ha maradni akarsz MS-nél, akkor ajánlom a HOWA JUGG-ot, én is azzal megyek most, itt az én mostani karakterem. Tonna defense, nagyon jó dps,ultra gyors, nagy hátránya, hogy endgame-re nagyon drága tud lenni szó szerint határ a csillagos ég (a hasznos watcher's eye most pl 30exnél kezdődik, a best in slot shield Atziri's reflection 20ex, stb...). Cserébe viszont jól skálázódik. Én pl még T16os mapokat és a 20. watchstone-t is 5linken és helmet enchant nélkül csináltam. Simán tudom tankolni a fullra feltankolt metamorphokat is. (Használható több skillel is MS, Wild Strike, Blade Flurry)Ha ez nem szimpatikus, akkor dual nebuloch JUGG is egy lehetőség még, hasonlóan nagyon jó defense, de közepes dmg és egy idő után már nagyon nehéz tovább növelni a dps-t. Kis átalakítással használható több skillel is (Infernal Blow, MS, Tectonic Slam, Cyclone).
Ha nem akarsz respeccelni és maradnál a zerkernél, akkor vagy nézd meg, hogy poe.ninja-n mik az aktuális buildek. Vagy tudom még ajánlani DonTheCrown guide-ját: [link]
Ő most is ezzel megy és simán vállal Sirus carry-t is. -
brunnehilde
senior tag
válasz
savior #24394 üzenetére
Olajok. Mutatja, hogy milyen három olaj kell ahhoz, hogy amulettre rá tudd tenni az adott passzivot.
Nem is rossz, egy hét alatt kb kimaxoltam a buildet (Cyclone Champion), legalábbis ami a geart illeti. Vicc az, hogy jobb, mint az előző ligában, pedig nincsenek offensive curseok, nincs Warcry és az egyik gyűrű kizárólag a manát oldja meg, sebzést nem ad.
Passzivon még kirakom a Constitutiont, amulettre rámegy a Tenacity, veszek még egy abyss jewelt és kész.
Aztán már csak a gemeket kell kicsit átrendezni meg felhúzni 20/20-ra. Sand stanceban megvan az 1,1 milla DPS + Impale. Blood and sand + Blood stance alatt pedig 1,3 millió.
-
tibee77
őstag
válasz
savior #17861 üzenetére
Sajnos mobilrol nem tudtam megnezni a skill tree-det de a cuccokat igen.ugye dps gondjaid vannak.dpst altalaban fegyveren, ringeken, amulet-en esetleg shielden lehet összeszedni.vannak egyeb dolgok is de fökent ezeken.nos neked amuleten meg gyürükön semmi dps nincs, azokra kell valamit craftolni.fegyver sem a legjobb igaz nem rossz de attol függ mennyibe került.ha nem volt draga akkor azt mondom okes,atmeneti cuccnak jo lesz.bar ahogy nezem EO ki van neked rakva, akkor crit modok nem jatszanak a fegyon vagyis sokkal de sokkal jobb fegyod max akkor lesz ha többet költesz ra mint par chaos.ja es ascendancy pontokat se lattam, azokat szedd össze, jot tesznek a dpsnek meg a clearnek is.ja meg persze gemek szintje-quality-je is sokat szamit.szoval amuletet csereld legelöször aztan gyürüket olyanonra amiken vmi kis dps is van.
-
tibee77
őstag
válasz
savior #17855 üzenetére
Level 70en 40c -böl nem biztos hogy sokkal többet tudsz kihozni.nekem a cwc winter orb-icespear karimon közepes cuccokkal asszem 20k körül volt a sebzes de majd megnezem std-n.2k mondjuk igy elsö hallasra keves.linkeld be a karilapodat es azonnal megmondjuk ha baj van.
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #17584 üzenetére
én mindig megszoktam nézni milyen előre lerakott pontok vannak, és azokhoz probálok eljutni, illetve vannak mezők is (azt hiszem sárga négyzet), ha oda raksz le, akkor bónuszt kapsz (pl. +2 stability vagy mi, ennyivel többször mehetsz rajta
)
Illetve, ahhoz, hogy a mapon lerakd ezeket a darabokat, nem kell bemenni a Nexusba, elég ha megnyitod a mapot a spiritnél és ott is tudod pakolgatni. (De persze addig "szellemképes" lesz, amíg nem mész rajtuk)
Valamint vannak helyek, amikre ha rámész, az össze hozzákapcsolt helyre ad valami bónuszt. Pl. a rare szörnyek +100% xp-t adnak...Ja igen, az ilyesmi Decay-es node-oknál, aminek a végén valamilyen láda van, én szoktam azt csinálni, hogy nem nyomom meg azt a stabilizáló cuccot, hanem csak felnyitom a ládát és visszaszaladok a bejárathoz, így vissza tudok menni anélkül, hogy csökkenne a nexus használhatósága
Persze, ha vissza tudok jutni a bejárathoz....
(#17585) Egonyolc: Ahogy Har_melin is írta, kidob mindent. Legalábbis 95%-ban biztos vagyok benne, azért szoktam, mindig nézni, hogy mik esnek és a végén mit dob ki, de eddig egyértelmű bizonyítékot még nem találtam, hogy valamit nem dobna ki. Viszont olyan már volt, hogy a Decay-es memory pont végén úgy dobálta ki a cuccokat, hogy egyik-másikat nem tudtam felvenni
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #17584 üzenetére
Itt egy magyarázó videó róla.
A lényeg, hogy az egymáshoz kapcsolt szelvények bónuszai hatnak az összes többire is. Vagyis az a cél, hogy minél több aktív, bónuszt adó szeletünk legyen, a kieső darabok helyett pedig mindig legyen azonnali pótlás.
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #17516 üzenetére
steam nekem most kezdte el letölteni (illetve inkább csak töltögetni
)
Bár emlékeim szerint 8,5 Gb a patch, de 9,1-t akar nekem leszedni. Mindegy, biztos az ÁFAA kliens, nem tudom mikor kezd frissíteni, de torrenten már nap közben is le lehetett szedni, igaz az 14 gigás.
-
Badlof2k
senior tag
válasz
savior #16219 üzenetére
Mana reserves lesz szal mint egy Herald vagy pl hatred emélkeim szerint curse aurakent hasznalva 35% manát foglal le , de vannak olyan uniq amulettek amik semmisé teszik ezt vagyis leirás szerint Xy has 100% reduced mana reserved , viszonylag gyakori amuk de van ami drágább. Alap esetben egyszerre csak 1 db curse lehet enemykre pakolni , de veiled mod és uniq itemeken van ami növeli ennek számàt és ha jól tudom a Witch egyik ascdenancy pontja is növeli ezt talán alapból a passiv skillfán is van ilyen pont.
Balint.: Na igen de a hexproofot is lehet semlegesiteni uniq itemmel
pl Cospri's Will és Gluttony belt.
-
TrollBalint
addikt
válasz
savior #16219 üzenetére
azzal nem lehet több átok az ellenen, mert attól még ugyanúgy átoknak számít, csak auraként működik, az az elnyomod, lefoglal X manát, és Y sugarú körben mindenkit megátkoz. ha kimegy a körből, akkor leesik róla az átok, ha visszajön újra megkapja (persze hexproof-okra se működik)
GoTReX: Igen, itemfilter, megszűri, hogy mi láss, és mit ne (endgame-ben jól jön), ha viszont nincsen, akkor még nagyon az elején lehetsz, mert emlékeim szerint a későbbi actokban azért eléggé esik. (Bár ha minden cuccot felveszel és azonosítani akarsz, akkor persze, hogy kevés
ahhoz az Isten scrollja nem lenne elég
)
-
AtHoS
nagyúr
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #15774 üzenetére
lvl 77-nél pár spéci unique kivételével elvben már minden endgame cucc szinten lehet. nem biztos, hogy az, de azért hatalmas változások nem nagyon vannak már ilyenkor. Esetleg egy jobb fegyver, pár jewel, egy passzoló enchantos sisak. Nem olyasmi, amiből hirtelen előkerül 2-300 base HP.
Ha tisztán life a karakter (nincs MoM vagy ES-life hibrid), akkor a 3500 HP bármilyen resist és védelem mellett is kevés, mert pillanatok alatt onehitelhet nem csak egy boss, hanem egy rare is, ha olyan modokat kap. És nem esetleg, hanem szinte bármikor.
Nálam olyan 5k life estén kb. 100-110 plusz HP-t jelent egy 5%-os life node. (Az 5k bőven a onehit sáv a piros mapokon.) Ezek hatékonysága ráadásul csökkenő, ugyanúgy, ahogy az increased dmg bónuszoké is. Ha lvl 77 és lvl 90 között semmi mást nem venne fel, csak 5%-os passzívokat, akkor is 5000 alatt maradna a HP. Nem azt mondom, hogy nem lehet ennyivel is túlélni, de ahhoz nagyon tudni kell, hogy miért elég neki ennyi. Egyszerűen az egyre nagyobb dmg output egyre erősebb és nagyobbakat sebző bossokat hozott.
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #15738 üzenetére
igen, de a buff vacak. Van egy minimális alapsebzés buff és mellette egy teljesen megbízhatatlan extra dmg. A 35% nem azt jelenti, hogy fixen minden harmadik beadja, hanem nagy átlagban ez jön ki. Lehet, hogy háromszor bejön egymás után, lehet, hogy tízet ütsz és majd csak utána. Ez cinkessé teszi a használatát, vannak sokkal jobb skillek.
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #15375 üzenetére
vissza az egész, közben felraktak egy Q&A videót Jonathan Rogers-szel.
- Marad a szulfit, kb. úgy, hogy kevesebb helyen fogunk találni, de ott alkalmanként többet. Ha már felvettük Nicot, akkor bármikor lemehetünk a bányába küldetés nélkül is.
- incursionből több is lehet majd egy mapon.
- maga az egész napi küldetés szisztéma megváltozik, hiszen a craft már nem a mesterek szintjétől függ. (bővebb infó hamarosan)
- a "master seeks help" prophecy sorsa is kérdéses, mert a delve laddert ezzel külön lehetne befolyásolni. (Hogy embereknek milyen problémái vannak...)
- valószínűleg lesznek újabb rangsorok is még a jövőben, az egyes játékkomponensekhez.
- változni fog a fossil gyakoriság is, mármint hogy melyik mekkora valószínűséggel bukkanhat fel.
- az enchant rendszer jelenleg még valószínűleg nem fog érdemben változni.
- a meta crafting opciók továbbra is elérhetők lesznek
- a liga témánál a fő boss felderítése (talán) accounthoz kapcsolódik majd, de az egyes safehouse-ok a karakterhez (
)
- valószínűleg már ebben a ligában módosítják a statstick-ek műküdését (!!!) Valószínűleg, tehát még nem biztos, a nerf mértéke pedig még végképp nem, de a tervekben szerepel.
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #14642 üzenetére
a bányában voltak összeomlások, kijött közben két javító patch is, hamarosan jön a harmadik, azért álltak néha a szerverek.
Változtatni akarnak a flare és dinamit dobás módján, hogy ne akassza meg folyamatosan a játékot, még dolgoznak rajta.
Végül mégis egy CA tricksterrel kezdtem, ezzel egyelőre a bánya is simán megy, persze majd a mélyebb szinteken meglátjuk hogyan muzsikál.
A Herald of Agony kihasználásához azt találtam ki, hogy maradok a Cospri's Will-nél, az az egyéb passzívokkal 100% poisont ad. A gemek: CA, Vicious Proj, Volley, Withering Touch, Swift Affliction és Void Manip. A HoAg pedig megy egy Allelopathy kesztyűbe, ami utána használhatóvá tesz egy Spreading Rot gemet. Shaperre 260k sebzést ír ki a PoB úgy, hogy a HoAg crawlerét még nem tudja számolni.
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #14422 üzenetére
az alap incursion liga feature-ök, de pluszban minden pályán/mapon lesz három plusz mod a korábbi ligákból, ezek óránként váltakoznak. Cél nincs, bizonyos szintet elérők között jutalmakat sorsolnak ki. Új karakter kell és saját economyja lesz, vagyis a ligában begyűjtött cuccaidat nem használhatod. A végén viszont minden megmarad, a kari átkerül standardba.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #10379 üzenetére
feltelepíted, elindítod a játék előtt/alatt és utána egy Ctrl+D-t nyomva az adott tárgy fölött kiírja, hogy pillanatnyilag hány van belőle a piacon és mennyi azoknak az átlag és medián ára. (Matek, ha valaki már elfelejtette volna: a medián az az érték, aminél a cuccok fele olcsóbb, a fele drágább, vagyis nem torzítja el mondjuk két-három kirívóan drága darab.)
-
Har_melin
addikt
válasz
savior #10096 üzenetére
ha állandó a gyűrű, akkor Righteous Fire. Ha növekszik és szétpattan, akkor Flameblast.
A pajzstól önmagában még nem lesz tankosabb a karaktered, csak ha blokkra gyúrsz - de az meg a Duelist specialistása. Ugyan így a RF vagy FB karihoz sem biztos, hogy a Templar a legjobb, a konkrét buildtől függ.
Pár napja linkeltem be egy videót egy RF Berserkerről, én is azzal megyek. tonnányi regen, flaskától és hittől független 25%-os HP visszatöltés, még nem teljes gear-rel is 6300 fölötti life lvl79-en.
-
Har_melin
addikt
összeszedve még nincs, mert folyamatosan jelentenek be új dolgokat és a bétában bevezetett változások sem biztos, hogy úgy maradnak - azért béta. Ami fix, hogy a 4 Act három nehézségi fokozaton helyett egyetlen, 10 Act hosszú alapjáték lesz, értelemszerűen egy csomó új boss-szal.
-
-
tocsek18
senior tag
holnap este 10kor indul ott a visszaszámláló főoldalon
-
MedweSajt
tag
Ez a loot filter lényege, hogy egy adott szint után nem mutatja a trash tárgyakat. Pont azért hogy ne zavarjanak. De van loot filter generáló program amivel saját ízlésednek megfelelőt tudsz gyártani, vagy szöveg szerkesztővel megnyitod a *.filter fájlt és módosítod kézzel.
-
-
tocsek18
senior tag
ez kb olyan kérdés mint hogy melyik pina a jó?
btw ami nem 100ex-es build
bármi jó lehet ha rng melletted van
cyclone buildok olcsók,ott a summoner, ott a facebreaker és fegyverre sem kell költeni, valami cast on crit build, bármilyen meglepő végtelen a lehetőségek tárháza -
Har_melin
addikt
A játékosok nagy része az új ligák indítása után azokban kezd el játszani, ennek az adásvételnél lesz később szerepe.
Azonosító tekercset találni is fogsz, de minden fehér cuccért is kapsz egy "fecnit", amiből öt kiad egy tekercset. A portal tekercset is be lehet cserélni rá bármelyik kereskedőnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest