- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #4045 üzenetére
Lehetett volna, ha nem csak egyetlen portalt nyit hozzá a piszok, így az első elhalálozás egyben a küldetés buktáját is jelentette.
-
SmOg
csendes tag
Kicsit mókoltam azon a trapper builden. A witch fire elemental damage nagyobb boostot ad mint a templartol balra, valamint entropy csak igazából softcore-ra kell hogy imbaüber damage Jóska legyél. Cserélbe több HP és life regenre tennék, hogy életbe is maradjon az ember
Valamint increased aoe helyett lehet chance to ignite-ot tennék bele, így még több minion kap burning prolifet, akár curse nélkül. Persze ez personal preference
http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgUATwRDyFugp1V8Dmjy8B-iAASzwGaf3zwF73yaO4Kb7DgnLylPkFXkIho4GmzAGp2uNulxhacIEmkkqlcpuJPYJBccFm9G1-vuNsVxeeNq2rko-prgHwKxQoLHRZ0EBzI0-ehTUuvkg9tMs6-3QYdfKlXGl5UtH4dltz46WFJTlSDGrv4KrJg9X5f0wfMcp9i98WxtGaKjgh4MXzbYIbAI9H_G2wtTpUkbNPfAVH5ZEZYqjZeFakMOSAce7FUulF3yHvCVLp1jt3XuFfDV5Y5JUaSxjDYHY1VLy71h4iaVFr8=
-
-
Nordic
Közösségépítő
"In other news, we'll be providing an updated copy of the preliminary 1.3.0 Passive Skill Tree data to tools authors tomorrow. Expect to see their tools updated then hopefully. Among other changes, there have been adjustments to the Duelist/Marauder area based on your feedback." - Holnap fix new passive, és a visszajelzések alapján módosították a Duelist/Marauder kezdőket.
-
-
Har_melin
addikt
Zana küldetései hogy is mondjam csak, "érdekesek" időnként. Kaptam egy pályát, no loot, 348% XP, csak állatok. Lövöldözök, lövöldözök, erre egyszerre csak előbukkan kb. harminc kék devourer körben, alattam. Az egy dolog, hogy szó szerint mozdulni sem tudtam tőlük, így a flaskák is csak rövid ideig segítettek, de akkora desync-et csinált a minden irányba csápoló-köpködő tömeg, hogy csuhaj.
-
nyic19
tag
válasz
Koppanyvezer #4037 üzenetére
Aha,látom.Akkor csak azt visszamásolom és kész? Nem kell fosnom?
-
Ramos_
tag
bazz én se nyertem
pedig direkt felhúztam 70 ig
viszont ami jó hír
"In other news, we'll be providing an updated copy of the preliminary 1.3.0 Passive Skill Tree data to tools authors tomorrow. Expect to see their tools updated then hopefully. Among other changes, there have been adjustments to the Duelist/Marauder area based on your feedback. Thanks!"ezért imádom őket
saját döntéseiket simán felülbírálják ha elég sokan egyszerre észérvekkel feedbackelnek -
Nordic
Közösségépítő
Nem nyertem semmit...brühühühüüüüüü
Bye-bye beyond...remélem soha többé nem látlak.
-
Amonthor
tag
Mestereknek mitől esik vissza a szinthaladásuk? Még csak el se b'szom a küldetést, akkor meg mitől?
-
Har_melin
addikt
Egy életem egy halálom alapon a szintlépés után ma bemerészkedtem Atziri-hez (lvl77 IceShot crit ranger). Azt hiszem, a második fragment szettet elteszem még egy ideig - a két Overseer úgy levert pillanatok alatt, mint vak a poharat, pedig szokásomtól eltérően még Granite flaskát is vittem.
Valószínűleg én vagyok béna hozzá, nem tudok egyszerre elmozogni és célozni vele.
-
Har_melin
addikt
Köszi a buildeket, most megpróbálok max. kettőt vinni párhuzamosan, most már nagyjából tudom, melyek azok, amelyekkel szeretek játszani.
Csak kíváncsiságból, kinek mennyi 6L esett eddig és mennyi idő alatt? Amennyire tudom, se a linkek, se a foglalatok számát nem befolyásolja semmilyen skill/buff, szóval ez tényleg csak a valószínűségen múlik. Nekem eddig összesen 1 db páncél került, de 5L-ből is csak talán ha három.
-
Nordic
Közösségépítő
Ha kellene még pár build valakinek:[link]
-
Amonthor
tag
Valaki benne van valamelyik guildben?
-
Wildpath
tag
lv48-on lehaltam ele buzzsaw buildel, elég is volt, igazából nem is érdekelt annyira, a bloodlines ligára vagyok rákészülve.
-
nyic19
tag
Level 59-nél megálltam 4 nap után. Duelist/Staff/Hegemony féle.
A következőt sajnos csak 13-án este tudom kezdeni.
-
San398
őstag
Ki milyen karakterrel és szinten zárta az egy hetes ligát?
Én Molten Strike-os Duelist, 50-es szinten álltam meg (28 óra játékidő)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bambu Lab X1C + PEI Plate + 0.2mm hotend + csomó tartozék
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest