Hirdetés
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
Ez az a build ahonnan az ötlet van , én ezen módosítottam annyit amit leirtam az előző hozzászólásban , nekem még egyenlőre így jobban tetszik mert nincs elég magas shock chance-em. A saját passzív fámat viszont Har_melin kollega crites buildje szerint rakom.
-
Mirman
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Na ez magamtól nem esett volna le hogy lemegy az xp ha halok. Azóta kiraktam az CWDT-EC-IC-t , vettem egy egy Three Dragons fejest és 2 arcot használok spell echo-val , az egyikkel pakolja a Conductivityt a másik meg damage-re megy rá , így a legtöbb ellenfél megfagyva áll. Mióta ez fent van 1-2 szer haltam csak , mostmár nagyobb élmény játszani.

-
Har_melin
addikt
Midlife crisis

Sajnos természetes. A szintlépéshez szükséges XP gyorsabban nő, mint a monszták nehézségi szint emelkedése után kapott plusz. Sokan azért is szállnak ki Cruel A2 vége-A3 eleje táján, mert már nincs minden pályán szintlépés, ráadásul ha meghalsz, akkor már vesztesz is XP-t.
-
Mirman
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi megint mindent , ritka amikor valaki ilyen hosszan kifejti a véleményét. Azt az övet néztem már , de még messze van tőlem eléggé.
Az normális amúgy hogy a fejlődés rettentően belassul 50-es szinttől ? Eddig viszonylag gyorsan haladtam de most csak szenvedek kb. -
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
először is, támadás a legjobb védekezés, és a gyakorlatilag állandóan fent lévő 5 power charge elég masszív bónuszt generál.
Másrészt megy az arctic armor, ami alacsony szinten ugyan kevés védelmet ad, de így lvl17-en már azért számít. Még mindig nem elég nagy a mana regen-em a folyamatos használatához, de ahogy mondtam, ezzel a karival amúgy is addig lövök egy helyből, amíg látom, hogy még elágazik a spell, álló helyzetben pedig nem fogyaszt sokat.
Harmadik védelmi vonal a CWDT-EC-IC-ID kvartett, bár ezt elég alacsonyan tartom (CWDT lvl5 és az ehhez illeszkedő két másik), hogy ne legyek félholt, mire elsül.
A negyedik a Molten shell, ami megint csak lvl17-en már 1700-as dmg-et megfog, gyakorlatilag állandóan fent van.
Végül ott a devouring totem, amelyik azért most már 213hp-t tölt vissza hullánként, ez a hp-m 10%-a. (plusz ad 47 manát is, ami szintén nem jön rosszul az AA működtetéséhez.)Az Eldritch Battery-t csak valamikor lvl 60 fölött vettem fel, addig Determination-t használtam a Disciple helyett, az is adott egy alap armort.
Jelenleg 2065 manám van, de ez elég nagy mértékben a cucc következménye: se a csizmán, se a kesztyűn nincs ES, a sisakon alig és a pajzsom sem optimális: nagy +spell dmg, jó resist, de egy őskövület, összesen 52 ES-sel, ami nagyon kevés. Nem játszom most olyan sokat vele, hogy zavarjon, de ha újra előveszem mapozni, akkor szinte biztos, hogy lecserélem a csizmát és a pajzsot, legalább +200 alap ES-el és akkor a nagyobb mana pool nagyobb regen-t is generál majd.
-
Más. Kicsit tesztelgettem a játékot meg utánaolvastam. Kerestem, hogy miért megy fosul Radeonon. A vertikális szinkron a megoldás, vagyis annak kikapcsolása. A játékban hiába van kikapcsolva, ha a CCC-ben nincsen állandóan Ki állásra téve, bekapcsolva marad... Míg erre nem jöttem rá, kb 50fps volt az átlag és csinált ilyen negatív tüskéket, hogy egy másodpercre beesett 1-2 fps-re. Most hogy vertikális szinkron ki van kapcsolva, átlag 200 az fps, és nem esik 140 alá

-
Van 10300 evám, ondarom, meg acrobatics. Halok mint a szar...
-
Har_melin
addikt
Sajnos gear-t nem tudok linkelni és most ahogy nézem, lehet, hogy az én crites verzióm nem is annyira olcsó:
Wand: Moonsorrow (1 alch)
Kesztyű: Maligaro's virtuosity (kb.25 chaos)
csizma: Windscream (20 chaos)
sisak: Geofri's Crest (1 alch)
A páncél egy 5L devout chainmail (447/385 armor/ES), a pajzs egy sárga ivory spirit shield.A Windscream a két párhuzamos átok miatt kellett - volna, de hülye vagyok és egyszerre legfeljebb egyet szórok ki. 95%-ban az sem kell, 4,95%-ban egy is elég, a fennmaradó 0,05%-ban pedig el vagyok foglalva azzal, hogy életben maradjak, nincs időm az átkokra, szóval az végül is pénzkidobás volt.
A Maligaro hasznos, de ha nem critre mégy, akkor az sem kell. Páncélból azért ezt használom (van sima ES 5L is a ládában), mert a mana regen-t csak most sikerült úgy felnyomnom, hogy folyamatosan menni tudjon az Arctic Armor. Addig a sorozatlövő A3 monszták ellen nagyon kellett valami védelem, mert ezek nem sebeznek sokat, de baromi gyorsan, és ledarálták a hp-t, különösen, amikor 8-10 fogott kereszttűzbe. Ráadásul a tiszta ES páncélomon csak alig valamivel magasabb az érték, nem éri meg átcserélnem.
Amit a sárga cuccokon legyen, az természetesen resist, ES, cast speed, +life, mana regen, + mana, crit chance, crit multiplier. Lehet, hogy egy jó +cast speed-es, viszonylag jó crit chance-es sárga kesztyűvel jobban is járnék, mint a Maligaro-val, de éppen nincs ilyenem.Gemek:
5L: Arc-Spell Echo-Power Charge on Critical-Increased Crit Strike-Increased Crit Dmg
4L: (sisak, a +1gem level miatt): reduced mana-clarity-discipline (plusz bent maradt a determination, de most nem használom)
4L: Cast When Damage Taken-Enduring Cry-Immortal-Increased Duration
Mozgáshoz: Lightning Warp-faster casting-reduced duration
Átkok: conductivity, temporal chains, assassin mark (amíg nem volt elég magas a saját crit chance-em, addig jó volt az első power charge-ok megszerzéséhez)
Egyéb: Arctic Armor, Devouring Totem, Molten Shell, Vaal Summon Skeleton. A Devouring-ot nem nagyon használják, de mivel ezzel a karival mostanában főleg Elreon napi küldetéseit csinálom, ott nagyon jól jön, meg az összes olyan pályán is, ahol feltámasztós monszták vannak. -
-
Har_melin
addikt
Az eva-t régen sem szeretted, de ha nem emlékszem nagyon rosszul, akkor úgy egy éve éppen te magyaráztad el, hogy az armor az működik és arra lehet hagyatkozni. (Talán a facebreakeres karim indításakor.)
Én a mechanika a változásait annyira nem követem (egy-egy komoly változást, mint a shockstack megszűnését észben tartok, de egyébként nem), mi változott közben, hogy ennyire kiábrándultál belőle?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Pure Eva valóban felejtős melee attack-ok ellen. Egyszer tuti eltalálnak, mivel ilyen a játékmechanika. Viszont Acroval/Ondarral kombinálva már sokkal jobb mint az Armor. Igazából, az Armor feleslegesen van a játékban, mert nincs lényegi értelme 30k alatt, és akkor még spellekkel meb*sznak ugyanúgy. Ellenben az Acro+Phase Acro+ Vaal grace(ez további 30+dodge/spelldodge) olyan defenset ad, amit a pure armomr/eva sose fog. Melee-vel majdnemhogy facetankoltam még a 74-es bossokat is(residence/temple/torture chamber). Jelen állás szerint, aki nem caster, hogy CoD-ot használjon, az a karakterek 95%-ban Acro-s Bloodline-on.
-
-
Har_melin
addikt
Amit linkeltél az CI (0 life-os) build, szerintem hanyagold. Egyrészt legalább 55-60-as szintig eleve normál, life-os buildként kell vinned, mert nem lesz annyi ES-ed, hogy egy tüsszentésnél nagyobb sebzést túlélj.
Másrészt a CI buildek némileg más játékstílust igényelnek a páncél visszatöltődése miatt. Egy life-os buildnél ha bekapsz egy nagy sebzést, akkor egy instant life flaskával megint harckész vagy. Ha lefogy az ES-ed, akkor viszont nincs instant segítség. Én eddig két CI karakterrel próbálkoztam, de egyszerűen nem feküdt nekem a stílus. Lehet persze mindenféle leeches kombinációkat próbálni, de az meg egy plusz foglalatot köt le.
Harmadrészt az a 6L páncél ugyan nem unique, de szerintem legalább 10-15 exa a statjai alapján.
Ez az én mostani arc karakterem, jelenleg lvl73. Crit sebzésre épül, ha nem arra gyúrsz, akkor a +power charge és crit csomópontok helyett a witch fölött lévő két villám félkört érdemes kirakni. -
-
Wildpath
tag
Azért vicces hogy pont a mostani fostalicska selfound acrobatic/phase acrobatic/ondars guilde arcerem él a legtovább (77) bloodlineson

többi buildem amivel mentem arctic armor meg egyéb armor lófaszságokra sehol sincsenek hozzá képest.
-
Mirman
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek , ez a wand nagyon jónak tűnik. Igen , gondoltam hogy buildeket kell nézni először és ezt meg is tettem , egy lightning arc buildet találtam amihez csak 1db unique kell és nem evasionra hanem magas ES-re épít ahogy láttam. Az angol megy , a töbi tanácsot pedig szintén köszönöm , megpróbálok beszerezni egy ilyen wandet.

-
-
Har_melin
addikt
Nem tudom, mennyire megy az angol, itt van egy elég átfogó lista a különféle witch buildekről, görgess le a lightning witch builds-ig.
Általános tanács:
- ha sok komment van egy buildhez, az általában jó jel, sokan játsszák, sokan fejlesztgetik. Érdemes megnézni a kommenteket is, sokszor vannak alternatív fák bennük.
- A PoE Goods-on meg tudod nézni, hogy a buildben használt unique cuccok mibe kerülnek. Kattinsd be a "Buyout only" opciót, hogy csak az árral kínáltakat mutassa és utána az árra kattintva átrendezi a listát úgy, hogy a legolcsóbb legyen elől. Ne válassz olyan buildet, amihez 8-10 exa-ba kerülő cuccok kellenek.
- Szintén tartózkodj a csak 6 linkes páncéllal működőktől
- Lehetőleg ne válassz CI jelzésű buildet - véleményem szerint megint csak nem kezdőknek valók.
- kezdő witch karakternek szerintem kötelező vétel a Reverberation Rod. Az, hogy már 5-6 alt-ért 24-es szinttől van Spell Echo-d, az óriási előny. Én egészen lvl63-ig azzal mentem, mert nem esett SE gem és a talált wandokon hiába volt akár +50-60% spell dmg, a végeredmény kevesebb volt.Ez pl. egy olcsó, a szerző szerint magasabb map szinten is játszható build, amihez nem is okvetlenül kell a Lightning Coil páncél. Én mondjuk a védekezést evasion helyett inkább erőre/armorra építettem volna, ha már úgy is a templar területen mozgott, de a statjai alapján így is működik.
-
Szerintem a lényeg az, hogy ne vegye el a kedved ha az első nem sikerül. Meg a második. Hamar rájön az ember, ha nem logikusan rakja a pontokat, vagy nem néz meg előre egy két buildet akkor nem fog működni. Én is első varázslóval tettem egy kicsit a cast speedre, a spell damage-re, egy kicsit a fire damage-re, egy kis zombit, aztán csodálkoztam, hogy 50 felett nem működik

-
Mirman
őstag
Üdv!
Nem rég kezdtem a játékot , lvl 40 vagyok és cruel fokozaton játszok egy wizardal. A kérdésem az lenne hogy szerintetek melyik a legjobb villám alapú build amit kezdő kari is összerakhat tehát nem túl drága. Köszi előre is.
-
Ramos_
tag
helo
kéne egy kis procurement help
szóval jó ideje használom a progit, de vmire még nem sikerült rájönni
ha nem akarok 3 4 5 chaos buyout-os tabokat csinálni, ugyanakkor a uniques, rares, gems tabokban jópár dolgot buyoutozni szeretnék procu-n belül manuálisan akkor mi a megoldás?
nyilvánvalóan azért kérdem mert ha pl a uniques tab-on belül jobbklikkelek egy itemre és beállítom hogy b/o 10chaos, annak esze ágában sincs így megjelenni poe.trade-en
-
Patrick
addikt
Nekem sincs semmi gondom, mindig a legújabb driver van fent, 7790 húzva. Szépen viszi, bár nem mai darab a gép... de majd érkezik az új cuccos nemsokára.
-
Ramos_
tag
nekem hálisten AMD Athlon X4 és HD7770 el teljesen problémamentesen fut a cucc
hozzáteszem érdekességképp hogy a játék totálisan alkalmatlan 32bites windows alatti futtatásra, már csak azért is mert act3-ban zónaváltásoknál 4giga memória kell neki alaphangon
-
Alendaar
tag
Engem tegnap halálra szívatott vmi, de nem a desync - az csak hab volt a tortán a végére.
Szintén Radeonnal (4870). Gondolkoztam a cserén, de akkor már a komplett gépet kellene. :/ -
-
-
tocsek18
senior tag
AMD Catalyst 13.10 van felrakva
rédi a win7 na
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Har_melin
üzenetére
Hát a szar 2k-s fülesem kettészállt. Nem azzal van a bajom, hogy rippelek, hanem hogy azért mert a kibaszott AMD nem tud rendes drivert írni hogy ez alatt a játék alatt ne legyen ilyen összeomolgatás. Van egy 6L Searing Touchom, ami kb az egész "vagyonom", de ehhez persze el kellene adni. Minden megmaradt vagyonomat erre a karira költöttem, és nem élt utána 20 percet, hát köszönöm. Jelen állás szerint már csak A4-ben fogok újra poe-zni(nem gyengén vagyok felbaszva), addigra talán meglesz az új VGA is(vissza a zöldekhez).
-
Találtam egy alphas howl-t

-
Nordic
Közösségépítő
Asszem egy darabig szarok a játékra...bevásárolok, erre path of exile.exe működése leállt hibaüzenettel kibasz a játék. Persze rip a vége. Verjem a ****** az egészbe.
-
San398
őstag
Néztem , hogy Leo-t is lehet nyolcas szintig fejleszteni meg tud craftolni mint a többi master.Jól értem, hogy egy külön PVP kari kell hozzá max 28-as szintű cuccai lehetnek, és max 28-as szintű lehet a karakter is? Ha igen tudtok ilyen 28-as szintű buildet ajánlani?
-
-
Har_melin
addikt
Na, ilyen sem volt még: Vagan napi küldetésébe beesett egy zöldség is és meg is szállta szépen. Amikor levertem, akkor pedig dobott hat sárgát meg négy kéket

-
-
Har_melin
addikt
Persze. Először is Elreon napi küldetéseiből 32-ért kapsz 20 jewelert, amit vagy Vorici napi küldetései után beváltasz fuse-ra (64/20 árfolyamon) vagy a kereskedőknél 4/1 árfolyamon. Nem néztem a mostani árfolyamokat, de az előző ligában olyan 40-45 között volt a fuse-exa árfolyam, ráadásul fuse-t mindig keresnek.
Másrészt a megfelelő flaskák kialakítására is elég sok elmehet, volt, hogy 40-50 darabból jött össze egy seething flask defreez-zel. Map modnál hasonló a helyzet, ha egy bizonyosat akarsz.
A masterek előtt én is azt hittm, hogy a 5-600 db alt nagyon sok, de pikk-pakk elmegy, most már kifejezetten vadászom.
-
Ellia
addikt
Amúgy ezeknek a tömérdek mennyiségű Orb of Alteration-nak van gyakorlati haszna?
-
Mekkora igazi mocskos geci ez a játék

Am Leer Cast reduced damage effektje mindenre hatással van?
-
Ellia
addikt
Esett egy Warlord's Mark, de helyből 17%-os, ez pont jó lesz a rangerhez

Igen-igen tudom quest reward de "új" játékos vagyok így örülök mindennek

-
Nordic
Közösségépítő
Regegl bementem az első mapra...herald of spinkler. Csak 3db jött le, de 3 extra proj-os volt a map, ami azokra is vonatkozik. 4k-hp ment a levesbe.

Persze azóta happy vagyok. Kezdtem egy fire trapperes-t, a maradék pénzemből vettem egy Searing Touch-ot, amit most nem merek használni...
4 jew-ből 6S lett, 55fuse-ból meg 6L.

Har_melin: Ha hc-n halok, nem folytatom standard. Általában valami újjal próbálkozok mindig, hacsak nem annyira jó a build, hogy többször nekiessek(pl ice speares karit húztam már vagy 3-4x).
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
az időlimites mapokat én is rühellem.
Apropó: ha mapon nyitok egy portált, de nem megyek át rajta, majd egy kicsit odébb nyitok egy másikat, akkor az ugye nem vesz el a hat belépő kapuból? Már kétszer is szívtam azzal, hogy mire (meghalás után) visszarohantam volna a "tetthelyre", letelt az idő, legközelebb inkább tíz méterenként nyitnék egy újabb portált.
Más: nem játszottam beyond-on, csak az egyhetes ligában láttam belőle valamit. Tegnap a Tropical Island mapra beyond mod jött ki, gondoltam, lássuk (lvl 66 duelist). A vicc kedvéért ezek után a majmócák mellé még bogárrajokat rakott be a program. Végül is csak egyszer haltam meg, amit két megszállt sárga beyond démon és három narancs boss megidézése után egészen jó eredménynek éreztem... (Amelyiknél ott maradtam, az egyszerre fagyasztott és szórta körém a strom call-t, nem szerettem.) A map boss ehhez képest szót se érdemelt.
-
Nordic
Közösségépítő
megint rip...kezd a f*szom kilenni. itthon voltam 3 hétig, és egy kari se élte túl.

-
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
ha valamelyikük eléri a 7. szintet.
-
Mikor tudok négy mestert fogadni?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123
üzenetére
Tormenten most mondjuk 5 ex és nem 10, ami természetesen jobb, mint az egy - ha garantált lenne az eredmény. De amint te is írtad, ez csak egy lehetőség, egyáltalán nem biztos, a hat lehetőség egyike. Ötszörös ár az egyhatodnyi eséllyel szemben - mindenkinek az optimizmusán (és persze a lvl 20-as gem készletén) múlik, melyiket választja.
Ez megint a régi téma: aki tele van lvl80 feletti karakterekkel és sokat játszik, annak nem gond egy hét alatt felhúzni egy gemet s nem fáj neki ha elb*ssza. Akinek hetek alatt jön össze egy, az nyilván még jobban örül, ha sikerül és nagyobb veszteség, ha kap helyette egy lvl19-es corruptat.
-
Wildpath
tag
basszus ez nem az én ligám, ötödik karim hullik el bloodlineson

nem visz rá a lélek a softcore ligára
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123
üzenetére
A rutinosak meg 2-3 gemet húznak egyszerre, hogy ne legyen gond a flipnél
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123
üzenetére
Eladásra nevelésről volt szó eredetileg. Nyilván nem a saját, játszott karakterénél kezd el az ember 70-es szint környékén egy lvl1-es gemet használni, ott valóban több haszna van a +1 szintből, mint a plusz shockból.
-
kristof123
őstag
válasz
Har_melin
üzenetére
Akkor a megfogalmazásommal van a baj, ne haragudj! Nem ér meg több időt, vagy currency-t beleölni a 20/20-as Arc gembe (gondolok itt a vételre, vagy a lvl20as gem q20 recire, aztán újra felhúzni). Az a plusz amit ad az konvergál a 0-hoz. Sokkal többet dob a lvl21-es gem.
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123
üzenetére
Most hallom először, hogy egy lightning-os karakternek a dupla (+10%) shock chance semmi pluszt nem jelent...
-
Blink arrow ér valamit?
-
Har_melin
addikt
válasz
kristof123
üzenetére
a PoEgoods-on q20-as Arc-ot árulók erről még biztosan nem hallottak...
-
Har_melin
addikt
Bocs, még egy dolog eszembe jutott. Ha van üres helyed a másodlagos fegyverslotban, akkor van pár skill gem, amit érdemes oda berakni és felhúzni 20-as szintre, mert utána abból GCP-vel lehet 1-es szintű, de 20-as quality gemet csinálni, amit viszont már el lehet adni. Ilyen pl. a Freezing Pulse, az Arc, meg kell nézni a wikiben, hogy melyik az, amelyiknél a plusz q érdemi differenciát jelent.
-
Har_melin
addikt
Nagyjából igen, ez a menete.
A supportból a CWDT/Multistrike/Spell echo azok, amelyeket szinte mindenki használ, viszont csak egyetlen küldetésben lehet őket megszerezni merci A3 végén, egyébként csak dropból, tehát ezekre mindig van kereslet. A három Herald-ra is, mert nem minden kasztnak jár egyformán, quality-s gemekre is, esetleg még a Blood Magic/reduced mana/life és mana leech. A többire legfeljebb elvétve, mert küldetésekből amúgy is hozzá tud jutni.
-
kristof123
őstag
gz! : D
(#4320) nyic19:
Prophecy Wand, Gavel, Occultist's Vestment, Imperial Bow, Judgement Staff. Én ezeket szoktam. -
Ellia
addikt
Este még pottyant egy ilyen is "közepes" statokkal. Na most poetrade-en láttam 1 chaos orbért meg még sok másért is szóval az értékét tekintve nem lettem előrébb.
Mindenesetre valaki segítene abban, hogy működik ez a fórumos trade? Reg/felrakom a cuccot/várok/ha valakinek kell megkeres online és ott megbeszéljük?
Illetve csillió-trillió fölös aktív és support gem-em van, érdemes tartogatni?
-
Har_melin
addikt
fogsz egy normál, fehér cuccot és ráhúzol egy chance orb-ot. Általában csak kéket csinál belőle, lehet sárga is, de ha mázlid van, és van olyan itemen alapuló unique, akkor akár az is lehet belőle. Nyilván olyan alap tárgyat érdemes chance-elni, ami ha bejön, jó pénzért eladható, egy Strapped Leather-ből hiába csinálsz egy Briskwrap-ot, nem leszel vele gazdagabb.
-
Nordic
Közösségépítő
Kuka...senki sem használja.
Hát a hétvégém elég szarul indult. Kezdtem egy Rippel, aztán az új kari sem úgy alakult ahogy akartam, így kezdtem egy újat, amivel még ma délelőtt is úgy gondoltam, hogy szar se lesz belőle. Ennek fejében továbbra se volt jó a trade topic-om, és a poe.trade bug is fenn állt még mindig. Vettem egy Lightning Coilt, 170 körüli fuse-ból se lett 5L, pedig 6S-es volt. Itt már azt hittem eret vágok.

Aztán fél órára rá chanceltem egy Cloak of Defiance-ot, esett egy exalt, és megjavult a trade-em is, ami miatt rögtön jöttek a vásárlók is. Szal jól zártam a hétvégét, nem beszélve arról, hogy alakul a kari is.

-
Ellia
addikt
Köszi a válaszokat!
Letoltam Dominiust is, hát mit ne mondjak az első formája kelek/fekszek volt, azaz áramos támadása elég pain in da ass. De dobott egy ilyet 441/131-es. Érhet valamit?
-
MedweSajt
tag
válasz
Har_melin
üzenetére
Nem rég meg hívtam a hideoutomba Zanát és ő neki volt a napi küldijének helyszíne. Többit már az uniqe map szolgáltatta.
Ellia:
Azt szokták mondani hogy chance-elni magas itemlevelü (70-75)tárgyakat érdemes. Ha nem is lesz uniqe lehet még jó/használható tárgy belőle.
Az első íja amit linkeltél olcsó. Már 1 chaosért meg tudod venni és a másik is kapható 8-10 chaostól. Szerintem ezeket nem nagyon éri meg chancelni. -
Ellia
addikt
Na leöltem Piety drágát megint, kezd visszaállni a rend a szintekben. Adott is egy jó adag csak árusnak jó sárgát. Ja azt néztem, hogy lényegében csak a kék bogyójával tudott megsebezni
Pedig aztán régóta nem találtam használható cuccot.Kérdés: Mikor érdemes orb of chance-el elkezdeni játszani barna cuccokért? Infractem ebben gondolkodok, azaz arrow allways pierce nagyon tetszik de mellette a cannot leach-el azért vannak fenntartásaim már. Másik meg ez lenne Lioneye's Galre. Vagy valakinek lenne jobb ötlete mi passzolna jobban egy tornado shot ranger-hez?
-
Har_melin
addikt
válasz
MedweSajt
üzenetére
Az szép, és miből kaptad az extra rare adagot?
Egyszer mindent el kell kezdeni: most először vertem le Piety-t mercin nála alacsonyabb szintű karakterrel, ráadásul meghalás nélkül. Nem sokkal, lvl64 volt 65 helyett és tudom, hogy másoknak még ennyi sem kell hozzá, de örültem neki.
-
MedweSajt
tag
válasz
Plazmacucci
üzenetére
Most mondjam hogy ma meg Zana adott egy [Poorjoy's Asylum] mapot. Nehéz volt de tetszett. Eddig úgy gondoltam hogy lvl 80-on meg állok de ha már ennyire beindult folytatom a dolgot. Már csak azért is mert a mostani 13(17)k dpst még fel kéne húzni 20k-ra aztán be kellene nézni Atziri-hez jobb esélyem eddig úgy se volt.
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci
üzenetére
+1

Nordic: én nem, de az én cuccaim amúgy is valahol a shop mélyén vannak, soha nem kerültem még fel a listára sem.
-
-
Nordic
Közösségépítő
Kezd a f*szom kilenni a poe-trade-el... Hiába listázza ki a cuccaimat, nem tag-eli ki az IGN-nevemet, így azt se, hogy online vagyok-e vagy nem. Valaki találkozott már ilyennel?
-
MedweSajt
tag
Hehe 6 linked Cloak of Defiance kb 100-150 fuseból.

-
Har_melin
addikt
Még egy: nem tudom, ez-e az összes cucc, vagy van olyan felszerelésed, ami valamelyik karakteren van, de a shopban lévő felszerelésből ítélve irgalmatlanul pocsékul álltál resist-tel.
Mivel már van mapod, el kellett jutnod merciless-re. Ha a Goldrim sisakot veszem a maga +40 all-jával (de nulla védelmével), akkor is lightningból a legjobb kombinációval lesz kb. 55-ös resisted, fire és cold viszont mínuszban lesz, és ez akkor, ha a lehető legjobb kombinációt számolom, ami viszont szinte biztos, hogy nem jó egyik buildnek sem.
-
Har_melin
addikt
Jó, látszik, hogy mid van.
A cuccok egyébként szerintem annyira nem OP-k, a három beazonsított páncél pl. kifejezetten gyenge, nem csoda, hogy gyakran levertek.
Új karaktert kezdenél vagy van valami megkezdett, amelyiknél esetleg még nem futtattad le a passzívok újra kiosztását az új verzió óta? Ha gondolod, nekem is írhatsz pm-et, hogy megbeszéljük.
-
tigerk
tag
Itt vannak a cuccok.
Nem tudom hogy jól csináltam-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hobby rádiós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az normális amúgy hogy a fejlődés rettentően belassul 50-es szinttől ? Eddig viszonylag gyorsan haladtam de most csak szenvedek kb.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)