Új hozzászólás Aktív témák

• Sunrider987

aktív tag

válasz _ocsisajt #4544 üzenetére

Nem ertem, a templomba raksz olyan szobakat amik rarityt+xp-t es tonnanyi lootot adnak, mondom tonnaszam, nekem keves 100 koruli rarityvel is 3-4 alkalommal kell dumpolni es tele van a 4x4es gyujto tab az inventoryba sarga es unique dropokkal es akkor meg nem szamoltam a currencyt. Miert tori meg jobban a jatekmenetet mint az abyss? Ugyanaz csak az abyss craft iranyu mig a templomba az van amit kiraksz. Mondjam hogy van lineage gem exkluziv szoba? vagy soul core szoba? vagy craf benchek spawnolnak es lyukaszto, regal/exalted/corrupt+dupla corrupt esetleg socketed item remove es a tobbi nyalanksag? Szerintem olvasd at miket tud mert nagyon durva. Cultivationrol halottal esetleg? Season/temple exkluziv craft. Satobbi. Komolyan, fuss neki megegyszer mert a templom az most mindent is tud. Kit erdekel ha kitero ha olyan durva rewardokkal jar? Oszinten...
    Az en nagy kerdesem inkabb az hogy mi lesz vele a kovetkezo ligaban? A temple a jatek legjobb ligaja a hatalmas player retention problemat egycsapasra megoldotta, orulten sokan ujra letoltottek a jatekot es jatszanak vele csak a templom miatt. A steam charts szerint visszakapaszkodott a jatek a melypontrol a csucsra. Ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák