Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
kriszti@n #1730 üzenetére
Konkretan melyik model, mennyiert es honnan? En is akciosan vettem 5 ev garanciaval. Ha tobb lett volna a keret akkor SONY lett volna, csak azok meg tul vannak arazva szvsz. Mivel nalam eleve htpc es netbook is van, ezert a belso mediaplayert ritkan hasznalom. A tv kepminosege es a parameterezes miatt valasztottam. Ha esetleg majd a kesobbiekben a FreeBSD-t megtorik rajta, akkor lehet majd custom dolgokat csinalni, de nem sok eselyt latok ra.
-
Z10N
veterán
válasz
kriszti@n #1692 üzenetére
Usb-s hdd mukodik nfts-sel (720p/1080p mkv, mp4, avi tesztelve). Valoszinuleg rosszul formaztad meg. Viszont FreeBSD van a tv-ken, szoval lehet probalkozni mas file rendszerrel. A feliratozas eleg fapados (se meret, se idozites, stb.), nalam nem csuszuik. HTPC, netbook vagy mediaplayer a megoldas.
-
virkir
veterán
válasz
kriszti@n #1718 üzenetére
Nagyon és sem vagyok otthon a témában de...
Van ugye egy géped, olyan amilyenarra felvarázsolsz elsőre egy dlna klienst avagy megosztol pár könyvtárat.
Tv-vel csatlakozol a wifi-s hálózathoz és megnyitod vagy a média lejátszót és abban látnod kell a megosztásokat vagy a médiakiszolgálót abban meg a futó dlna szervereket.
Kiválasztod mit szeretnél nézni és örülsz.
Aztán olvasnivalók
1
2 ez pl van almára is -
-
spidersoft
senior tag
válasz
kriszti@n #1714 üzenetére
a film nem az interneten sztrímelődne át, hanem a belső hálózaton... semmi köze a netnek hozzá. ha a router bírja (mondjuk nem 54Mbites), és ha a gép látja a winyót, akkor elvileg a tévé is látni fogja a gépen a megosztást. más kérdés, hogy a pármillió pana júzer közül egyedül nekem nem látja
Rákérdezek mégegyszer, ígérem többet nem erőltetem: tud az AS600 valami olyan feliratfileformátumot, ami nem szöveges alapú, hanem bitképes? Azzal meg lenne oldva a karakterméret-probléma... valami olyan kéne, amihez nem kell bántani a videofilet (divx/mkv/dvd/stb. használ olyat, hogy benne vannak a videofileban a feliratok is)
-
virkir
veterán
válasz
kriszti@n #1705 üzenetére
Ööö... mi köze a szar netnek a hálózatról lejátszásnak?
Elmegyel bótba, veszel egy komolyabb routert amire lehet HDD-t kötni.
Elmegyel sógórkomajóbarát, HDD leformáz normális pc-n
HDD rádugol router, beállítol amit kell és simán wifi-n nézed a beépített lejátszóval a filmeket akár 1080-ban ha jó a kódolás de egy tyúkbeles megoldás se kivitelezhetetlen és akkor minden normális kódolású filmet fog vinni szépen. -
Technoman
őstag
-
huszoli
csendes tag
válasz
kriszti@n #1692 üzenetére
Szia!
Nekem is 640-es van és a médialejátszójával kapcsolatban csak feliratügyben tudok neked segíteni:
A felirat méretét tudtommal nem lehet változtatni, és a felirat csúszása sajnos -1mp. Én úgy "csalok", hogy Subtitle Workshop 2.51-es programmal a feliratfile-ra rátolok +1 mp-et, és szinkronban lesz.
Amúgy nekem szépen visz mindent. Igaz, csak avi-t, mp4-et, és mkv-t nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- További aktív témák...
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest