- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
attilav2 #2301 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Próbáltam már 10.0-s Debian-on is, ugyanaz a hiba. 9-est virtuális gépre telepítettem Win alatt, de nálam az olyan lassú volt, hogy nem bírtam kivárni még eljut eddig, lelőttem és nyomtam az egésznek egy F8-at. De a 8-assal legalább tuti működik, abból most az utolsó van fenn, talán 8.11.1 ha jól rémlik.
-
-
válasz
attilav2 #2253 üzenetére
Közben olvasgatom a 4pda-t, más is belefutott azért, de alxdm-nek se nagyon volt rá ötlete.
-
válasz
attilav2 #2253 üzenetére
Annyira nem érdekel a dolog, mivel elsődleges rendszerként Windows-t használok, így majdnem mindegy, hogy másodlagosan milyen Linux van fent, úgyis ritkán használom. Natívan most a Debian 8 van egyelőre, de VirtualBox-ban megpróbálom még a 9-est is, hogy azon minden rendben van-e. Aztán lehet az fw forgatás marad virtuális Linux-ban Windows alatt, a natív részre meg visszateszem a Buster-t, másban úgysem volt vele eddig problémám.
-
válasz
Intruder2k5 #2226 üzenetére
Ezt csak úgy, hogy meglegyen itt...
Szóval úgy néz ki ez egy Debian 10 bug, ami az aktuális LMDE alatt is ugyanúgy megvan, tehát vélhetően más Debian alapú disztrókon is. Megnéztem milyen rendszer fut a letölthető Prometheus virtuális gépen, egyébként Debian 8.1, így a teszt kedvéért gyorsan telepítettem is egyet, és azon minden mókolás nélkül simán lefordul az fw.
-
-
Lehet... Minden esetre TP-LINK-re forgattam egy frisset, abba úgysem teszek transmsision-t, a másik kettővel meg kivárok, gondolom nem csak nálam jelentkezik ez a probléma, előbb-utóbb lesz rá javítás.
-
válasz
Intruder2k5 #2226 üzenetére
-
Nos ahogy sejtettem is, ez nem méret probléma. Megint elkezdtem nulláról a dolgot, friss toolchain-el, de entware nélkül, ami kb. ~5MB mínuszt jelent, de megint ugyanaz a hiba.
Megnézve a log-ot az látszik, hogy a transmission fordításánál akad el. Ez a log utolsó 14 sora, a hiba megjelenésétől a leállásig.
config.status: executing depfiles commands
config.status: error: in `/home/intruder2k5/prometheus-asus/padavan-ng/trunk/user/transmission/transmission-3.0X':
config.status: error: Something went wrong bootstrapping makefile fragments
for automatic dependency tracking. Try re-running configure with the
'--disable-dependency-tracking' option to at least be able to build
the package (albeit without support for automatic dependency tracking).
See `config.log' for more details
make[3]: *** [Makefile:22: configure] Error 1
make[3]: Leaving directory '/home/intruder2k5/prometheus-asus/padavan-ng/trunk/user/transmission'
make[2]: *** [Makefile:15: config_test] Error 2
make[2]: Leaving directory '/home/intruder2k5/prometheus-asus/padavan-ng/trunk/user/transmission'
make[1]: *** [Makefile:179: all] Error 2
make[1]: Leaving directory '/home/intruder2k5/prometheus-asus/padavan-ng/trunk/user'
make: *** [Makefile:184: user_only] Error 2Most megpróbálom transmission nélkül lefordítani
.
-
-
Hát nem tudom... Máshol is írták ezt, de teljesen ugyanaz volt belepakolva mint a legutóbbi verzióba, ráadásul ezt még fordítás közben dobta, tehát nem tartott még az image file összeállításánál. Majd még próbálkozom.
szerk.:
Közben megnéztem az ide feltett log-ot, ott tényleg méret probléma van.[mktplinkfw2] *** error: images are too big
De ezt már az image összeállítás után, a folyamat legvégén dobta, nekem pedig még nem tartott itt, mert a...
##############CREATE IMAGE#################
sor után nálam van betéve egy pause, és addig nem jutott.
-
-
-
Passz, de ahogy látom még ma is faragják a web control-t.
-
-
Alexey repo-ban frissült a transmission 3.0 verzióra, vele együtt a web control is, viszont ahogy látom abból kigyomláltak ezt-azt, többek közt a mobil felületet is, szóval akit érint, tudjon róla. Én nem használom.
-
-
A sztenderd dolgok beállítása megmarad, csak az entware indítását kell megoldanod manuálisan, ha nem akarod reset-elni. Ehhez az alábbi sorokat kell betenned a startup scriptbe, a lentebbi kép szerint és helyre:
### Mount /opt For Entware
mount -o bind /usr/opt /opt### Create Entware Temp
mkdir -p /tmp/opt/tmp
mount -o bind /tmp/opt/tmp /opt/tmp -
-
-
Valami módosult tegnap az RT-AC1200GU konfigban, az ethernet LED-et és az USB-t érinti, de pontosan nem tudom ez mit takar.
-
-
válasz
enginev3.0 #2157 üzenetére
A Firewall - General oldalon nincs bekapcsolva a DoS Attacks Protection? Csak mert intenzív torrent esetén az ilyen funkciók okozhatnak gondot.
A log-ban van valami infó a szakadásról?
-
-
-
-
-
Ma Xiaomi Mi Router 3G-re is összekalapáltam a 3.4.3.9L-101_8af4ea1 buildet.
-
Az már régen volt, ki emlékszik arra...?
Akkor nyilván SMB-t, de ne a Padavan menüből válaszd ki, ott az 1-es pontot állítsd NO-ra, mert az SMBv1-et fordít bele. A Samba3 jobb, az SMBv2-vel megy, és elvileg nem sírhat miatta a Win, hogy biztonsági hibás. Utóbbit viszont a manuális konfig szerkesztés menüben tudod beállítani, ha engedélyezed a Samba36-ot. Tehát ez a két szekció így legyen:
### Include SMB (and WINS) server. ~1.5MB
#CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_SMBD=y### Add support SMB2
CONFIG_FIRMWARE_INCLUDE_SMBD36=y
De mondjuk én tettem bele NFS-t is. -
-
-
-
-
-
Köszi!
Akkor ez még a több éves Linaro repóból fordul.
Mondjuk USB és filerendszer támogatások nélkül nem sok értelme van FTP szervert fordítani bele, de nekem sikerült friss Alexey 101-es fw-t fordítani rá skinnel, persze minden más nélkül. Két skin, és dropbear fért bele, szerintem minden más esélytelen.
Innen letölthető: RT-N10C1_3.4.3.9L-101-8af4ea1.zip
-
-
-
Amikor első alkalommal indítod a scriptet, akkor felajánlja.
1. Linaro
2. AlexdmIlletve később is vissza lehet lépni oda valahogyan, de most fejből nem tudom a menü nevét, épp Windows alól vagyok. Talán Script config, vagy valami ilyesmi....
Közben találtam itt képet: [link]
-
-
Mit tudtál belerakni abba az fw-be? Ha minden igaz akkor 4MB flash van az RT-N10 C1-ben? Már a TP-LINK Archer C5 flash memóriája is szűkös, pedig az 8MB. Mondjuk én pár KB híján kihasználom a Xiaomi 20MB-ját is.
-
ITT találsz hozzá leírást, csak a második lépésben már az ITT linkelt tegnapi firmware-t tedd fel! De ezt már a múltkor is megírtam neked.
-
Friss összeállítás TP-LINK Archer C5 v4 routerre.
-
-
Én készítettem rá egy firmware-t, itt találsz hozzá egy útmutatót is.
-
Ahogy nézem gitlab-on, november 4, 5 és 6.-án is voltak commit-ok... Mondjuk egyik miatt sem érzem, hogy most azonnal új fw-t kéne buildelni.
-
Amúgy meg azt javaslom, hogy még mielőtt elkezdesz letölteni, korlátozd be a transmission sebességét, és a maximálisan megnyitható slotok számát, mert lehet a terheléstől omlik össze. Azt tudomásul kell venni, hogy a router erőforrásai korlátozottak, ez sosem fog egy szervert vagy egy asztali gépet kiváltani. Kezdésnek legyen mondjuk 2MB/sec a max. sebesség, és mondjuk 50 a global peer limit, és egyszerre csak egy torrentet töltsön le. Aztán ha úgy nincs gond, esetleg próbálhatod emelni egy kicsit, de szerintem 4-5MB/sec és 100 slot fölé semmiképp sem érdemes menni, sőt inkább az első értékekhez maradnék közelebb.
-
Szia!
Nem, az nem RT-AC1200GU-ra van, hanem a sima RT-AC1200-ra, tehát az RT-AC57U nem fog menni vele, ne tedd fel rá! RT-AC57U-ra itt a legfrissebb fw-m, felrakás után csinálj egy gyári visszaállítást, vagyis reset-et!
-
Friss fw ASUS RT-AC57U (RT-AC1200GU) és Xiaomi Mi Router 3G vasakra. [link]
-
válasz
valakky #2051 üzenetére
Én használom, de nem a DDNS menüben van konfigolva, hanem a Customization - Scripts - Run After WAN Up/Down Events részben.
#!/bin/sh
### Custom user script
### Called after internal WAN up/down action
### $1 - WAN action (up/down)
### $2 - WAN interface name (e.g. eth3 or ppp0)
### $3 - WAN IPv4 address
if [ "$1" == "up" ]; then
sleep 15
/opt/bin/curl -s http://FELHASZNÁLÓNÉV:JELSZÓ@update.ipdns.hu/update?hostname=HOSZTNÉV&myip=[IP]
fiÉrtelemszerűen a FELHASZNÁLÓNÉV, JELSZÓ, és HOSZTNÉV részeket cseréld a sajátodra. Ehhez persze szükséges a curl, ami alapból nincs, tehát vagy felteszel egy Entware-t, vagy használod az én fw-met amiben van, vagy kreálsz sajátot, vagy keresel másikat, stb.
-
válasz
woodworm #2044 üzenetére
Igen, végül azzal oldottam meg, de azután is mókolni kell még kicsit, mert a tartalmat ugyan beteszi a /usr/opt mappába, viszont az /opt alá nem mountolja azt automatikusan, hanem ha használni akarom az entware-t, akkor előbb még futtatni kell egy entware_start scriptet, szóval macerás. De szerencsésre sikerült megoldani, hogy a csatolás automatikus legyen. Régebben simán be tudtam mindent pakolni közvetlenül az /opt-ba, most már ez sajnos nem megy, de végülis így is működik.
-
-
-
-
Hát ez az, hogy a fontossági sorrend mindenkinél más. Nekem pl. előbbre való a grey2 téma, mint mondjuk a miniDLNA vagy a Transmission, mert utóbbiakat sosem használom, viszont az alap ASUS témával az én szemem zavarja a megjelenés, és sokkal kevésbé átlátható a router felülete, amellett, hogy ronda is. De ez persze szubjektív.
Egységes Padavan logó? Én is meg tudnám csinálni, és semmi gond nem is lenne vele, ha beállítás után mindenhol az jelenne meg, de ahogy fentebb is beszéltük, ez sajnos kliensenként változik, és cookie törlés után is alapra áll vissza. Ráadásul ha a webes felület kódjában definiálva van az adott router típusa, akkor a saját logója fog megjelenni, lásd ASUS és Xiaomi, még pl. a TP-LINK Archer C5 esetén ilyen nincs, ezért is csináltam a FIXLOGO verziót Archer C5-re, amiben konstans a saját logó van használatban a "WiFi router" helyett.
Szóval nyilván mindenki a saját prioritásai szerint, de próbálja a legtöbbet kihozni a saját összeállításából.
-
A skin az ugyebár ugyanaz, nincs eltérés xiaomi, d-link, vagy épp asus között, csak a logó más. Az viszont ~10KB, vagy akár még kevesebb, az fw-be tömörítve meg ennek is a harmada, de van amelyik nem is file-ban van, hanem svg kódból generálódik amikor kell. Pl. a Xiaomi logó is ilyen, ez sincs meg képfile-ban az fw-ben.
Na de mindegy is, ez van, ezért készítünk belőle itt is sokféle összeállítást, ki ilyet, ki olyat, aztán mindenki azt válassza amelyiket akarja, vagy ha tud, akkor fordít magának sajátot.
-
Ha kizárólag magadnak csinálod, akkor nem sok. Úgy simán beleteszed azt az egyet amit használsz, és kész. Mondjuk ilyen alapon nekem kéne bele Transmission se, DLNA se, meg sok más se, mert úgyse használom. De ha közzéteszed, akkor jó ha van, mert ki tudja, ki melyiket használja. Bár Padavan-ban elég gagyi módon van megoldva ez az egész skin téma, mert cookie alapon tárolja a beállításokat, és ha egy gépen beállítod, más gépről megnyitva megint az alap téma fog megjelenni, ahogyan cookie törlés után is. Már pedig mondjuk én mindig törlöm a cookie-kat böngésző bezáráskor, ez be van állítva Firefox-ban. Viszont annyiból meg szerencsém van ezzel, hogy én a grey2-theme -t használom, azt szeretem, és alapbeállítás szerint is az jelenik meg.
-
-
-
válasz
#60252516 #2007 üzenetére
Hát passz, de látod, az előző verzió amiben majd minden, a prometheus scriptből választható opció benne volt, belefért a keretbe, ehhez képest most egy csomó dolgot le kellett tiltanom, különben nem fordult le az fw. Kétszer futottam mérethibába, a harmadik sikerült. Az entware része pedig ugyanaz, azt nem telepítettem újra, csak kimásoltam az /opt tartalmát a korábbi fw-ből.
-
Forgattam egy új fw-t RT-AC57U / RT-AC1200GU-ra, de ebből már ki kell szednem ezt-azt, hogy elférjen a 16MB-ba. Úgy néz ki az utóbbi commit-ok elég komoly méretnövekedést is hoztak.
-
válasz
woodworm #2002 üzenetére
Linux alatt én a Midnight Commander-t szoktam használni, Left vagy Right menü, majd ott Shell link, és azt hiszem root@192.168.1.1 a Machine name formátuma, utána pedig a jelszót kéri még. Annyi, hogy az mc-t ilyenkor sudo-val szoktam indítani, hogy root-ként fusson, és nekem a routeren is át van írva az admin root-ra.
-
"Az unslung-tól várom hogy elindítja majd a lighttpd-t is, de még nem teszteltem."
Elindítja. Az annyit csinál, hogy adott mappában a nagy "S" illetve két szám névkezdetű file-okat a számok sorrendjében lefuttatja.
Ugyanígy az /opt/etc/init.d/rc.unslung stop pedig leállítja.
-
-
A lighttpd-t én eddig mindig úgy indítottam, és mindenhol úgy is láttam, hogy meg kell neki adni a konfig útvonalát, ami alapesetben az /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf helyen van, ezt csinálja a startup script is. A másik dolog, hogy ha az init.d mappában lévő startup scripttel indítom, akkor hiba esetén nem feltétlenül ad hibaüzenetet sem. Ha tehát gond van, akkor elsőként javaslom próbáld meg így indítani:
/opt/sbin/lighttpd -f /opt/etc/lighttpd/lighttpd.conf
Persze az is lehet, hogy ha nem adsz meg konfig útvonalat, akkor automatikusan használja az alapértelmezettet, és ugyanaz lesz az eredmény mint fentebb, de ezt sosem próbáltam.
-
-
-
-
-
Na szóval... Nem kell semmit újrakezdeni, végül is az sem baj, ha minden a pen gyökerében van, ha nem akarod másra használni, akkor senkit sem zavar az ott. Vagy ha mégis szeretnéd ha rendezettebb lenne a tartalma, akkor létrehozhatsz rajta egy /opt mappát, és ami jelenleg a gyökérben van, azt mind helyezd át az /opt alá. Mármint ugye a pendrive-on belül az /opt alá, most arról beszélünk, nem a router fs gyökerében lévő /opt-ról. Szóval ha marad a jelenlegi felállás akkor nincs további dolgod, ha pedig mégis bepakolod a tartalmat egy mappába, akkor a múltkor említett mount bind parancsot is módosítsd ennek megfelelően, tehát pl.:
mount -o bind /media/Main/opt /opt
Ahhoz, hogy az entware-ben lévő alkalmazások minden reboot után elinduljanak automatikusan, legalábbis amiknek van indító scriptjük a6 /opt/etc/init.d/ mappában, tedd be még az alábbi parancsot a startup scriptbe, a mount bind után.
/opt/etc/init.d/rc.unslung start
Nálam ez így néz ki, persze más, a saját elérési utammal:
Ahhoz, hogy az /opt/* mappában lévő binárisokat is "lássa a rendszer", szerintem a PATH változót kellene módosítanod, amit szintén beírhatsz ide a startup scriptbe a mount bind után. Tehát pl.:
export PATH=/bin:/usr/bin:/sbin:/usr/sbin:/home/root:/opt/sbin:/opt/bin:/opt/usr/sbin:/opt/usr/bin:/opt/etc/init.d:
Nálam ez csak a profile-ban van definiálva, viszont annak az a hátránya, csak ssh-n belépéskor fut le, és lép életbe, szemben ezzel a startup scriptes megoldással, ami minden rendszerindításkor életbe fog lépni.
A modprobe futtatása megint egy külön dolog, ezt vagy szintén beteszed a webes admin felületen lévő startup scriptbe, ez az egyszerűbb, vagy ha akarsz írsz neki egy saját indító scriptet az /opt/etc/init.d/ mappába, a feltétel csupán annyi, hogy a file neve S80akarmi formátumú legyen. Az első nagy S karakter szükséges, a mögötte álló kétjegyű szám az indítási sorrendet definiálja ezen a mappán belül, a végére meg adhatsz neki tetszőleges folytatást, mint pl. S95soundmod.
Amúgy nálad ez a betöltendő modul is USB drive-on van?
-
-
Hát ezért szerintem az /sbin/automount.sh script felel, de azt nem tudod módosítani, csak fw fordítás előtt, és akkor a módosított file-al kellene újraforgatni az fw-t. Ez tehát nincs sehol fixen beállítva, hanem egy automount eredménye, ami alapesetben a /media/kotetcimke mappába felcsatol minden olyan partíciót, aminek a filerendszere támogatott.
-
-
### Mount /opt For Entware
mount -o bind /usr/opt /opt### Create Entware Temp
mkdir -p /tmp/opt/tmp
mount -o bind /tmp/opt/tmp /opt/tmpTehát meglévő Padavanra raktad fel, és megtartanád a beállításokat? Csak mert ha egy frissen telepített rendszerről van szó, vagy esetleg csináltál gy reset-et, akkor azzal a pár sorral nem kell törődnöd. De ha mégis arról van szó, hogy Padavan volt eddig is, és nem szeretnéd nullázni a beállításokat, akkor úgy tedd be azt a pár sort ahogy le lett írva, nem kell semmit módosítani benne.
-
Van rá mód, azt a csatornát használod, amelyiket szeretnéd. Ha a Wireless - General (5GHz) oldalon alul a Region Code opciónál a Debug (all channels) beállítást választod, akkor minden csatorna elérhető lesz. Én is ebben az állásban használom, bár nekem nincsenek különösebb elvárásaim a WiFi-vel kapcsolatban, a lényeges eszközök úgyis mind kábelen vannak, szóval eddig bármilyen beállítás megfelelt. Van aki meg az USA régiós beállításra esküszik, ami szintén ott van a listában.
-
-
TFTP-n tudod feltenni a Padavan-t, itt írtam róla egy fórumtársnak.
-
-
-
-
-
-
VMware virtuális gépből passzolom, gondolom hálózatot kellene beüzemelni hozzá, vagy esetleg pendrive-ra másolni, hogy átkerüljön egy full desktop OS-re. Én rendes, SSD partícióra telepített Debian alatt szoktam fordítani, ott közvetlenül elérhető a trx file a Prometheus mappájában, a ./trx_archive almappában.
-
-
-
-
Akkor ott igazából néhány parancs, utána már menüből választhatod a dolgokat. Javaslom hozz létre neki egy külön mappát a /home alatt, ami legyen mondjuk /home/kutga/prometheus a példa kedvéért. Aztán már csak...
cd /home/kutga/prometheus
wget -O start.sh http://prometheus.freize.net/script/start-99.sh
chmod +x start.sh
./start.sh -
Üdv!
Pontosan azt ami oda van írva, hogy lehet rá Padavan-t fordítani. Sajnos nem emlékszem rá, hogy bármelyik forrásban találkoztam volna kész, feltehető trx file-al, így ha ki szeretnéd próbálni, ténylegesen csak a fordítás marad. Megoldható Windows alatt is, de eredetileg Linux környezet kell hozzá, és onnan a Prometheus scriptet futtatva, nem mondanám bonyolultnak a dolgot. De van VMware virtuális gépes megoldás is, ha nincs Linux rendszered.
-
-
válasz
woodworm #1881 üzenetére
Valóban, ha csak 1 perces szünetet hagyok benne, akkor nem kapcsol ki a WiFi, a log-ba sem kerülnek be ezek a WiFi Scheduler sorok.
1. teszt
A beállítás, ami szerint 20:13 és 20:15 között nem kéne lenni WiFi-nek, tehát 2 perc lenne a kimaradás.Ehhez képest simán nyomtam a speedtest-eket 20:13 után is a telón, és csak 20:14-kor kapcsolt ki a rádió, ahogy az a log-ban is látszik.
Oct 6 20:14:05 WiFi scheduler: 2.4GHz radio: OFF
Oct 6 20:15:05 kernel: device ra0 entered promiscuous mode
Oct 6 20:15:05 kernel: br0: port 3(ra0) entered listening state
Oct 6 20:15:05 WiFi scheduler: 2.4GHz radio: ON
2. tesztItt már csak egy perces kimaradást hagytam, és ahogy írtad is, így valóban nem kapcsol ki a rádió, tehát folyamatosan van WiFi.
Még 20:30-kor is csak a korábbi "WiFi scheduler" bejegyzések voltak a log-ban
-
-
-
-
Felmerült a kérdés, és én sem látok rá megoldást - persze lehet vak vagyok -, hogy Padavan-ban nem lehet kikapcsolni a WiFi időzítőt? Tehát az lenne a cél, hogy ne kapcsoljon ki éjfélkor egy percre a WiFi, illetve semmikor máskor se. Én sosem néztem, mert 95%-ban kábelen lógok, de az alapbeállítással állítólag 23:59-től 00:00-ig nincs WiFi.
-
válasz
lopertpeter #1862 üzenetére
& Airedhyal
OK köszi, nekem nem kell, csak suste vett ilyen vasat, és fentebb keresett fw-t. Mondjuk én azért nem vagyok biztos benne, hogy simán csak vissza kéne másolni a board és a template file-okat hozzá, nyilván valami oka volt, hogy unsupported lett.
-
válasz
lopertpeter #1859 üzenetére
Abból a repoból egyébként lehet még RT-N65U fw-t fordítani? Csak mert itt fentebb felmerült pár napja, hogy a Prometheus-ból kikerült, Alexey és a Linaro repokban már nincs benne, és az utolsó elérhető, letölthető build talán hanwckf volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen routert?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged