- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az, hogy a fontossági sorrend mindenkinél más. Nekem pl. előbbre való a grey2 téma, mint mondjuk a miniDLNA vagy a Transmission, mert utóbbiakat sosem használom, viszont az alap ASUS témával az én szemem zavarja a megjelenés, és sokkal kevésbé átlátható a router felülete, amellett, hogy ronda is. De ez persze szubjektív.
Egységes Padavan logó? Én is meg tudnám csinálni, és semmi gond nem is lenne vele, ha beállítás után mindenhol az jelenne meg, de ahogy fentebb is beszéltük, ez sajnos kliensenként változik, és cookie törlés után is alapra áll vissza. Ráadásul ha a webes felület kódjában definiálva van az adott router típusa, akkor a saját logója fog megjelenni, lásd ASUS és Xiaomi, még pl. a TP-LINK Archer C5 esetén ilyen nincs, ezért is csináltam a FIXLOGO verziót Archer C5-re, amiben konstans a saját logó van használatban a "WiFi router" helyett.
Szóval nyilván mindenki a saját prioritásai szerint, de próbálja a legtöbbet kihozni a saját összeállításából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs