- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az, hogy a fontossági sorrend mindenkinél más. Nekem pl. előbbre való a grey2 téma, mint mondjuk a miniDLNA vagy a Transmission, mert utóbbiakat sosem használom, viszont az alap ASUS témával az én szemem zavarja a megjelenés, és sokkal kevésbé átlátható a router felülete, amellett, hogy ronda is. De ez persze szubjektív.
Egységes Padavan logó? Én is meg tudnám csinálni, és semmi gond nem is lenne vele, ha beállítás után mindenhol az jelenne meg, de ahogy fentebb is beszéltük, ez sajnos kliensenként változik, és cookie törlés után is alapra áll vissza. Ráadásul ha a webes felület kódjában definiálva van az adott router típusa, akkor a saját logója fog megjelenni, lásd ASUS és Xiaomi, még pl. a TP-LINK Archer C5 esetén ilyen nincs, ezért is csináltam a FIXLOGO verziót Archer C5-re, amiben konstans a saját logó van használatban a "WiFi router" helyett.
Szóval nyilván mindenki a saját prioritásai szerint, de próbálja a legtöbbet kihozni a saját összeállításából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest