- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az, hogy a fontossági sorrend mindenkinél más. Nekem pl. előbbre való a grey2 téma, mint mondjuk a miniDLNA vagy a Transmission, mert utóbbiakat sosem használom, viszont az alap ASUS témával az én szemem zavarja a megjelenés, és sokkal kevésbé átlátható a router felülete, amellett, hogy ronda is. De ez persze szubjektív.
Egységes Padavan logó? Én is meg tudnám csinálni, és semmi gond nem is lenne vele, ha beállítás után mindenhol az jelenne meg, de ahogy fentebb is beszéltük, ez sajnos kliensenként változik, és cookie törlés után is alapra áll vissza. Ráadásul ha a webes felület kódjában definiálva van az adott router típusa, akkor a saját logója fog megjelenni, lásd ASUS és Xiaomi, még pl. a TP-LINK Archer C5 esetén ilyen nincs, ezért is csináltam a FIXLOGO verziót Archer C5-re, amiben konstans a saját logó van használatban a "WiFi router" helyett.
Szóval nyilván mindenki a saját prioritásai szerint, de próbálja a legtöbbet kihozni a saját összeállításából.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Metal topik
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Renault, Dacia topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- Samsung Galaxy S21 független 8/128 akku:96% ÚJSZERŰ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest