Hirdetés
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
DGery
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával szeretném a segítségeteket kérni.
AC57U v01 router RT-AC1200GU_3.4.3.9L-100.trx CFW-vel(összefoglaló első letöltési linken ez volt a legfrissebb. ha van újabb, azzal kezdhetek, h azt felrakom, nem gond)
Szóval csatlakoztattam az eszközre egy SSD-t, FTP-n el is érem. Létrehoztam rajta egy transmission mappát, el is indult a kliens. betallóztam egy file-t, elindítottam a letöltést. Ezt követően a transmission nem volt elérhető. FTP-vel csatlakozni továbbra is tudok, és látható a transmission mappán belül a létrehozott mappa is amit a letöltéshez generált, abban 1 0b-os file-al.
Próbáltam resetelni az eszközt, a meghajtót újra csatlakoztatni, stb, de a szitu továbbra is ugyan ez....
Valakinek valami ötlet, tipp, h mi lehet a gond?Természetesen ha van frisebb CFW, azzal kezdenék, hátha segít...Most látom, h 2 hsz-el van fentebb linkelve, szóval akkor azzal indulok, bocsi, h nem voltam elég figyelmes az előbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Villanyszerelés
- Vége az űrturizmusnak Jeff Bezosnál – egyelőre
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Fotók, videók mobillal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Windows 11
- Steam topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest