Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Felraktam Arch alá chroot-ba egy 8-ast, de nem akar normálisan működni, közben szétk*rtam a működő 10-es chrootolt debian-t
mert ugyanabba a könyvtárba irányítottam a deboostrap telepítőt mint ahol a 10-es volt, ezt időben észrevettem, töröltem az /opt/debian-t, majd újrakezdtem a 8-as telepítését, a könyvtárat újra létrehozva, tiszta lappal, látszólag telepedett is, átchrootoltam rá, adnám ki a szákásos parancsokat, erre szinte minden parancsra azt mondja hogy nem létezik, illetve az apt is hibával elszáll amikor telepíteni akarok valamit, áááá
és a jól működő chrootolt 10-est is szétk*rtam
Egyelőre marad a virtuális gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- OLED monitor topic
- Milyen program, ami...?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- EAFC 26
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hegesztés topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
mert ugyanabba a könyvtárba irányítottam a deboostrap telepítőt mint ahol a 10-es volt, ezt időben észrevettem, töröltem az /opt/debian-t, majd újrakezdtem a 8-as telepítését, a könyvtárat újra létrehozva, tiszta lappal, látszólag telepedett is, átchrootoltam rá, adnám ki a szákásos parancsokat, erre szinte minden parancsra azt mondja hogy nem létezik, illetve az apt is hibával elszáll amikor telepíteni akarok valamit, áááá
és a jól működő chrootolt 10-est is szétk*rtam