Hirdetés
- Az Amazfit bemutatta a Bip 6-ot
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Hivatalosnak tűnő rendereken a Motorola Edge 70 Fusion
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nálam is ue, ha az "Enable Radio" gombot kinyomom, nem lesz wifi azon a sávon.
És valóban, egyszerűen nem lehet beállítani, hogy az az 1 perc ne maradjon ki. Próbáltam 00:00 - 00:00, 00:00 - 24:00, nem fogadta el. Kivettem a pipákat a napok elől, akkor meg azt írta, hogy olyan nem lehet, hogy egy pipa sincs. De amúgy, ha kiveszem, az azt jelenti, hogy aznap egyáltalán nincs wifi. Még próbálkozom, ha eszembe jut vmi, írok.
Ebben a funkcióban mondjuk a gyári fw kifinomultabb, mert ott nem csak a napokat, hanem azokon belül idősávokat is megadhatsz hogy mikor kapcsoljon be,ki (órákra pontosan). És ott biztos vagyok benne, hogy azt is be lehet állítani, hogy ne legyen ilyen korlát, hanem menjen a wifi állandóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest