Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Csabeeweb
üzenetére
Ez szerintem erős túlzás hogy semmit, legfeljebb csak azt amit kéne. Vagy nem jól csinálod. Vagy szívatsz minket. De hogy ez utóbbi feltételezést elkerüljük, meséld el lépésről lépésre szájbarágósan, hogy pontosan mit csináltál és hogyan, de ne hagyj ki semmit, és akkor majd megmondjuk, hogy esetleg mit nem csináltál jól, vagy teszem azt mit hagytál ki.
Például: ''A BIOSban az Advanced fül alatt a JumperFree Config. menüpont alatt az Ai Overclock Tuner pontra mentem a nyílbillentyűkkel, majd enter, erre kijött a választási lehetőségek listája, amiből kiválasztottam a Manual sort a nyilakkal, és entert nyomtam, ekkor kijött egy csomó új pont. Ezek közül a CPU External Frequency pontra mentem a lefelé-nyíllal, és amikor a kijelölés ezen a soron volt, akkor megpróbáltam a számbillentyűkkel beírni a 200 helyett hogy 215. Mivel nem történt semmi, ezért megpróbáltam a + és a - billentyűkkel is változtatni, de még mindig semmi, kipróbáltam hogy PageUp-PAgeDown billentyűkkel lehet-e valamit csinálni, de nem, végül még mindig a CPU Ext.Freq. soron állva nyomtam egy entert, erre kijött egy lista a lehetséges frekvenciákkal, amiből kiválasztottam a 215-öt, és enter, majd F10-et nyomtam, és Y-t, és mostmár müxik a dolog...''
Valami ilyesmire gondoltam.
Amúgy![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/060530/csw_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs