Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Dobjátok a padlóla, le!
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
nyugodtan kérdezz, de minek akarsz 1.6V-nál többet adni a procinak? Az Asus deszkáknál, mint pl. az enyémnél is 1.7V a max, de 1.6V felett letilt a proci, akármennyire is hűtöm(kompival ugyan még nem próbáltam
), a másik hogy nem csak a feszültség nagysága a lényeges, hanem hogy milyen stabilan kapja, hány fáziskörös a betáplálás az alaplap részéről? A jobbakon 8, de létezik gigánál már 12 körös is.
Gigabyte lapoknál gondolom ismered azt a vezércselt, hogy a BIOS főképernyőjén megnyomod a CTRL+F1 gombokat. Én nem láttam szükségét modbiosnak ennél a lapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- Eladó félkonfig i5-10400F + ASRock H470M + 16GB DDR4 + CPU hűtő
- AMD Ryzen 7 9700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sziasztok, eladó több darab Intel Core i5-6500 SR2L6 3.20 Ghz X633D052
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a másik hogy nem csak a feszültség nagysága a lényeges, hanem hogy milyen stabilan kapja, hány fáziskörös a betáplálás az alaplap részéről? A jobbakon 8, de létezik gigánál már 12 körös is.