Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Árat emel a Vivo és az iQOO Kínában
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- iPhone topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Macrodroid
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
öööö...izé...a Dual Channel ennyit számít? Már annyit variáltam ramokkal, hogy az nem igaz, egy csomó feleslegem is van belőlük.

Szóval volt itt négy 512MB-os modulom. Két Kingmax és két Samsung. A Kingmaxokat az első és a harmadik, a Samsungokat a második és a negyedik slotba tettem, de nem akartak dulban menni. Kivettem a két Samsungot, így maradt 1 GB Ram a gépben,a Kingmaxok jóvoltából és begyorsult a gép, mert Dual Channelben megy. A Super PI, meg minden egyéb benchmark, amire a prockó támaszkodik. Ez érdekes. Egy kérdés még:
A CPUZ kiírta a Memory Fülön, hogy Dual channel enabled és Performance Mode disabled. Ez így rendben van? A performance mód csak single channelben kapcsol be?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Intel Core i5 9600K
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660/ RTX 2060/ GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest