Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• robyeger
    addikt

Teljesen értetlenül olvasom az utóbbi 50-100 hozzászólást. Mindenki 1,5 - 1,6-os proci feszekről beszél úgy, hogy léghűtéssel, full terhelés alatt, nem megy a hőmérséklet 70 fok felé.
    Mit csinálok én rosszul? Most be tudtam lőnni a procimat 4.2Ghz-re úgy, hogy 1,375 fesszel, full terhelés alatt, 1,5 óra múlva is 68-69 fokon van a hőmérséklet úgy, hogy nem kapcsol be a TM1 (nem throttling-ol).
    Szerintetek ez normális működés? Nem túl nagy ez a hőmérséklet ekkora fesznél? Én miért nem tudom 1,4V-nál nagyobbra állítani úgy, hogy ne süssem meg a procit? Rossz a Coolink-em? Nem vezeti el rendesen a hőt? Vagy ... nem értem.
    Vélemények?

elsőként a te procid már 65nm, ezért a gyári feszültsége 1,3V(alacsonyabbról indulsz), másodsorban viszont azért melegszik jobban mert dupla magos és nem szimpla
    Amúgy nem elég az 50% túlhúzás az a 300Mhz FSB??, nem vagy kicsit telhetetlen ;) :R
    Szerintem a 266Mhz FSB azaz 3,7Ghz elegendő húzamos tartós használatra, akkor az előírt gyári 63,4C alatt tudsz maradni.
    Ja és winben mindig az aktuális feszt láthatod(energiagazdálkodástól változóan), a BIOSban viszont a maximális értéket állíthatod.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák