- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Akciófigyelő: 25 000 forintos ajándék jár a Xiaomi Pad 8 tabletek mellé
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
üzenetére
Igen ilyenünk van
A BIOS-beli tuning hiányáról egyikünk sem tudott. Viszont éppen az ára miatt esett erre a választás, 28eFt volt a lap, míg a gigabyte hasonló megoldása 40 ezer forint kóstálna, ha lehetne kapni
A stabilitás számomra fontos, akár a tuningról is lemondok, csak ha előre tudtam volna, akkor lehet, hogy nem várok, hanem rögtön core2-t veszek bele
Clockgennel játszottunk picit és egy ics-es gen-t találtunk, amivel helyesen olvassa ki az értékeket, de a változást csak a program mutatta effektíve semmi nem történt. Kis utána olvasással arra jutottam, hogy az adott chip az ati xpress chipsetjein teljesít szolgálatot, ami persze nem zárja ki, hogy ebben a lapban is ilyen van, de félek csak véletlen egybeesés a helyes olvasás 
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- VR topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- PANASONIC Toughbook CF-53,i5-3340M,4GB RAM,500GB HDD,DVD,WIN10
- Bomba ár! Panasonic CF-20-1 Tab+Laptop: m5-6G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A BIOS-beli tuning hiányáról egyikünk sem tudott. Viszont éppen az ára miatt esett erre a választás, 28eFt volt a lap, míg a gigabyte hasonló megoldása 40 ezer forint kóstálna, ha lehetne kapni
A stabilitás számomra fontos, akár a tuningról is lemondok, csak ha előre tudtam volna, akkor lehet, hogy nem várok, hanem rögtön core2-t veszek bele