- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
válasz
Joezyka #6314 üzenetére
Hisztis banda 4: Az utóbbi időben a kedvenceim azok, akik overtime alatt mondják, hogy támadjunk, majd jó esetben tankként, 2m-re a foglalandó ponttól állnak, és lőnek, miközben én Anával ugrálok bent és próbálok valamit alkotni. Meghalok és ugyanúgy nem áll a pontra, hanem inkább megvárja amíg letelik az idő...
-
torik
senior tag
válasz
Joezyka #6283 üzenetére
Ez így elég valószerűtlennek hangzik, de sebaj, próbálkozz tovább, valószínűleg pont kifogtál egy olyan csapatot ellenfélnek akik prióba a tankot nyomták és a társaid meg tettek az egészre és mentek fragelni (nem ritka).
Próbálkozz még vele. Roadhog-ra én is nehezen éreztem rá az elején de amikor sikerül akkor az egyik legfunabb karakter az egész játékbantipp: ha berántottál valakit akkor célozz a mellkasára, bal klikk és meele miközben felé haladsz. Ha nem tank az illető akkor a sima lövés is elég, ütés akkor ha nagyon biztosra akarsz menni
gyakorolj, menni fog az, nem nagy ördöngösség
szerk.: már ha arra irányult a panasz hogy nem tudsz Roadhoggal érvényesülni. Ha ellene mész és az a baj hogy nem tudod leölni akkor az azért van mert tank..sok a hp-ja
-
torik
senior tag
válasz
Joezyka #1543 üzenetére
Mercy a röpködésével nagyon meg tudja nehezíteni az ellen dolgát, ha éppen van valaki látótávolságon belül már ott is terem. Nem egyszer volt hogy nem kellett megkerülni valamit/lépcsőzni hogy tudjam healelni a csapatot, hanem láttam hogy Pharah vagy bárki felugrik hozzájuk a magaslatra, és már ott is voltam rögtön a nyomában.
Egyébként le a kalappal Blizz előtt, sikerült olyan support kasztokat alkotniuk amikkel jó a játék
mindben van valami csavar ami érdekessé teszi, Mercy-nek pl. pont a repkedés, intenzívvé teszi az egyébként monoton/egyszerű gyógyítást.
Ja, és nem kicsit csalt vigyort az arcomra amikor teszem azt egy RIP-tire kicsinálta az egész csapatot, majd egy ultimate elnyomásával semmissé tettem az egészet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest