Új hozzászólás Aktív témák

• saen

veterán

Tegnap este sikerült elkapni IDDQD stream kezdését és nagy örömömre kitalálta, hogy a nézőkkel fog játszani. Első körbe bekerültem, toltam vele 4 quick play meccset :DDD
    Kezdett új smurf accountot, mégcsak 8-as szintű volt, ezt akarta feljebb tornászni, illetve a jövőben ezt fogja használni arra, hogy a nézőkkel játszon.
    Első meccs az egy KOTH volt, nyertünk, de sok közöm nem volt hozzá, abszolút nem találtam a helyem, nem az én szintem volt. Utána jött Hollywood oda-vissza, ez viszont nagyon bejött. Főleg a védekezés része, közel 3 perc volt hátra és 30cm-re volt az ellenfél a céltól, de köszönhetően egy bizonyos Tracernek, megfogta a támadást. Íme a végeredmény erről:

Utolsó meccs Volskaya defense volt, de itt átrohantak rajtunk. Ezen a szinten egy szem support (Lúcio) nagyon nem elég.
    Annak ellenére, hogy ez a szint messze az én tudásom felett van, sokkal jobban élveztem, mint a random meccseket. Remélem lesz még ilyen. Ha valaki kiváncsi, meg lehet nézni az alábbi linken, első négy meccs az enyém, de utána is hasonló a szint:
    [link]

Új hozzászólás Aktív témák