- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
modflow #15726 üzenetére
Elvagy tévedve... ki mondta, hogy kellett érte tankolnom bármit is? Volt akció, hogy regisztrálsz és kapsz mindjárt ezüst szintet ingyen kávé hot dog. stb.
a kuponozásművészet csúcsa
Az már betegség... van ilyen sorozat vmelyik csatornán...Lidlnél elsőre azt érdekel működik-e így. És ha működik és láttam a reakciót, miért ne el lehetett még játszani párszor
#15727 mizoli
Lehet nem vigyáz rá, vagy fene tudja...
Vagy rossz banktól kért kártyát#15728 PaksiPeter
Nekem múltkor egy ismerős mondta, befektettek valamibe, kis összeget, meg kapták érte a magas százalékot, betoltak ó nagy összeget, remélik erre is megkapják...- Ez már nagyon kamu gyanús... nem tudom i lett velük... de később hallottam a rádióban pont ilyen piramis játékot csalóktól...
-
törölt tag
-
sopruk
senior tag
válasz
modflow #15675 üzenetére
Elvileg ezért:
"Tudtam beszélni telefonos ügyfélszolgálattal kvázi jól sejtetted. Élesben kellett elindítani azt ami még nem volt tesztelve és most ezért van a szitu..."Szerintem még mindig az appokat foltozzák. A webes felületen is ezért nem lehet még belépni szerintem, mert odáig még el sem jutottak, hogy ott is megoldják a 2FA belépést...
Aztán lehet az van amit #15676 tomp fórumtárs ír, csak nem vallják be...
-
tomp
félisten
válasz
modflow #15675 üzenetére
+illetve ha máshonnan megszerzett email+jelszó párossal léptek be több fiókba akkor miért csak a webes belépést kapcsolták le?
Appos belépés meg mehet? Appon is ugyan ezekkel lehet belépni. Szóval hogyanisvanezkéremszépen?
Lehet mégsem belépési adatokkal léptek be hanem a webes felületben volt egy rohadt nagy rés és azok keresztül szabadon hozzáfértek mindenhez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Motoros topic
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest