- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
-
yogibear
addikt
válasz Talala #16111 üzenetére
A Visa-hoz ez az app jó: [link]
A MC-hoz meg a "régi": [link]
Nekem egyikkel sem volt gond a telefonos fizetés...Én azért aláírtam, nem baj az.
Plusz:
[link]
Az OTP Bank 2019. február 1-jén indította el a Mastercard Online és a Mastercard Online Jump kártyák részleges cseréjét VISA Online kártyákra.
Ha az érintett kártyabirtokos továbbra is Mastercard Online kártyát szeretne használni és nem fogadja el a VISA Online cserekártyát, akkor lehetősége van új Mastercard Online kártyát igényelni. Kártyacsere esetén a leadott VISA Online kártya időarányos díja mellett a VISA Online kártya kibocsátási díját is jóváírja az OTP Bank az érintett ügyfelek részére.A Visa-m idén járna le, de mivel tavaly szeptember óta működnek a kártyáik direktben is pl. GPay, XPay alatt, kicseréltettem MC-ra, mert az órám csak azt tudja... egy hét alatt megkaptam, a Visa-t leadtam időarányosan visszafizették az éves díjat, a MC-ra meg azóta sem számoltak fel semennyit.
Szerintem is az app miatt küldtek Visa kártyát. Gondolom a classik előbb utóbb le lesz kapcsolva.
Hát nem egészen, mert Visa app csak 2022 júniusa óta van... a kártyát meg 2019-óta adogatják annak a MC helyett, aki nem szól nekik érte külön...
Az enyémet 2021-ben küldték a MC helyett, akkor járt le az...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz Talala #16117 üzenetére
Semmi negatív hatása nincs, a saját appját felteszed a telefonra és beregeled a kártyát és használod ugyanúgy, mint előtte az MC-t... másfél évig használtam a Visa-t telefonnal, míg nem cseréltettem át MC-ra, de az is megy nekem rendesen...
Ha valahol nem lehet használni, akkor nem az app a hibás hanem az elfogadó helyen nem működik éppen a Simple Pay... ami már többször is előfordult, lásd: [link]
Ha a regelést vmiért nem hajtja végre az is a Simple hibája, az app nem tud épp csatlakozni a rendszerükhöz, később újra kell próbálni, mondjuk nekem egyik kártyával sem volt gondom az NFC-hez beregeléskor, elsőre azonnal megcsinálta mindkét app...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz Talala #16506 üzenetére
Curve...
A bank webkártyája is működik alatta érintéssel (használtam sokat, míg direktben nem működtek a Gpay, Garmin Pay, Xpay a banknál), pl telefonon Gpay-jel tudod használni, órán meg pl. Xiaomi Pay-jel satöbbi...
Az ingyenes Curve 2 kártyát enged, ha az elég... a vele való fizetés internetes vásárlásnak minősül (a bolti is !!), így ha a webkártyát használod alatta, akkor a webszámládon fog meglelenni az adott vásárlás, az elején egy CRV szöveggel...Másik verzió hogy a a telefonra telepíted a Gpay-t és azzal használod a plasztikot a Simple helyett...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest