Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
plevips
tag
Sziasztok!
A mobil appban nem lehet beállítani, ha utalás érkezik a számlára küldjön valami értesítést? Sajna az sms elég sokat késik mostanában.
-
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
December 27-e péntek, amit ledolgozunk egy korábbi szombaton, úgyhogy 23-án bezár a bank, aztán 30-án nyit. A fiókkeresőben legörgetve a naptárhoz látszik is, hogy 24-től a hét végéig szürke a december (mondjuk a szombati munkanapok is).
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Hirtelen nem találtam infót: ünnepi nyitvatartás, hogy alakul majd az OTP-nél? 27-31 nyitva lesznek?
-
alakesh
tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Nem volt esetleg OTPDirekt változtatásod? Számomra baromi meglepő módon, ha bármit csinálsz a számlával (esetemben egy átminősítés), új Direkt szerződést kell kötni.
Ha kaptál OTPDirekt papírt az ügyintézés során, nézd meg, hogy a HAZ azonosító stimmel e, lehet, hogy újra kell regisztrálnod.
(Egyébként, nekem is behozza még a korábbi Direktes szerződés adatait, úgyhogy simán lehet, hogy neked is ezért jeleníti meg az adatokat)
-
alakesh
tag
Sziasztok,Smart számlánál a takarékszámlákat hol találom az OTPDirektben? Keresem mindenhol, de még csak számlaszámot se találok hozzá....Tárgytalan, nálam is a számlakör volt a gond...
-
RBJ
addikt
Telefonon vagy tableton elérve az otp direkt miért nem fullba jön be?
Gondolok gépjármű betet vásárlásra de az az opció sehol.
Vagyis ne a mobil nézet jöjjön be. -
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Tudtommal annak is tiltva kellene lenni, ha ez lenne a háttérben.
Ha úgy tapasztalod, hogy egyébként működik, akkor muszáj lesz megkérdezni a bankot az otpdirekt számlaköröd állapotáról, mert egyedi hibának tűnik, vagy legalábbis nem érint mindenkit, nálam is gond nélkül belép a smartbank.
-
namenlos
tag
válasz
jozsi252
üzenetére
„A 0% THM-es részletfizetéshez a Bank kizárólag a költési időszakban elszámolt tranzakciókat veszi figyelembe. A Bank nem vállal felelősséget a tőle független, a kártyarendszerek sajátosságaiból, azok összekapcsolódásából, a kártyaleolvasók típusából és azok állapotából eredő késedelmekért a promóció során.” - [link]
Tehát nem tanácsos az utolsó napokra időzíteni. -
vnorbi
aktív tag
válasz
gzbotii
üzenetére
Az ügyintézőktől bármi kitelik. Nem OTP, meg nem is ez az azonosítási mizéria, de nemrég az egyik helyen újranyomtatták a szerződésemet, ami már vagy 4 éve esedékes lett volna valami változás miatt, de hiába jártam be hozzájuk folyamatosan néhány havonta, senkinek nem jutott ez eszébe mostanáig.
Szóval ha nem oldódik meg, egy telefont megér. Meg ha nem is ez az ok, de hátha megmondják, hogy mi.
-
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
OTP Bonus hitelkártyával ha vásárolok és ki akarom használni a 0%THM 10 havi akciót, akkor az elszámolási időszak előtt 1-2 nappal nem érdemes vásárolnom ugye? Mert ha mondjuk 12-én vásárolok, akkor a banknak kell 2-3 munkanap hogy lekönyvelje a vásárlást, és mivel akkor már kicsúszok a költési időszakból, akkor nem tudnám utólagos részletfizetésbe rakni az adott összeget?
Vagy pedig miután megtörtént a kártyás vásárlás, OTP Direkten belül egyből látni fogom és utólagos részletfizetésbe fogom tudni rakni, így akár 13-án is vásárolhatok?Köszi a segítséget!

-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok,
Megy nektek ma a mobil app? Nem tudok belépni, csak a gyors egyenlegemet látom.
-
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne.
Magánszemélyek közötti átutalásnál mi az az összeghatár aminél nem kell semmilyen papírt-nyilatkozatot kitölteni? Otp-s számlám van és nem találtam róla semmilyen infot. MKB-nál 3.6millió a határ, de minden pénzintézetnél ez más úgy tudom, de az OTP-nél nem találtam ilyet. Nem tudja valaki mennyi ez a limit? -
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok.
Vásároltam neten keresztül, edigital-tól.
Este a SimplePay megakadt, nem ment végig a tranzakció, mégis levonásra került a pénz.
Másnap rendeztem az utalást, viszont így az összeg kétszer van levonva. Edigital-lal beszéltem, náluk egyszer érkezett be.
Egyenlegemen is egyszer látszódik, viszont az utolsó tranzakcióknál lévő egyenleg és a felül kiírt között pont egy utalásnyi eltérés látszódik...
Hol a pénzem?

-
scream
veterán
válasz
namenlos
üzenetére
Köszönöm, ez jó hír! Viszont hogy vesz fel az ember bankártya nélkül pénzt? Még nem csináltam soha ilyet, bemegyek, adok egy személyi és lakcímkártyát? Vagy amikor odaszólok, hogy nagyösszegű lenne a felvétel, akkor mondom, hogy kártya nélkül venném fel?

Erről jut eszembe, azt sem tudom, hogy milyen módon kell és mennyivel előtte jelezni, hogy mennék nagyösszegű felvételért.
-
scream
veterán
Hogyan érdemes, és milyen díja van/lenne nagyösszegű (1M feletti) kp felvételnek?

-
namenlos
tag
Kártyák közötti utalás: hitelkártya esetében is működik? Debit-ről Credit-re? Fordítva gondolom nem.
-
Littoral
aktív tag
Pancserek. _Ennyi_ időm nekem nincs egy-egy utalásra, másodszorra megjött két azonosító is egyszerre, de a másodszori kezdeményezéskor azért figyelmeztettek, hogy már indítottam egy ilyen adatokkal rendelkező utalást, amihez ők már elküldték az azonosítót, nézzek utána. Nem küldték el, mekkora ....fejek.
Ja, az sms-ek sorrendje ez volt: 2. utalás azonosítója, 1. utalás azonosítója (az érvényességi időből látható). Bizonyára elküldték, igen. -
Littoral
aktív tag
Van most valami előre meg (nem) hirdetett fennakadás? Utalnék egy összeget, de nem jön róla sms-azonosító. Kiváló módszer, van az embernek ideje utalni végre, de arra már nincs, hogy X időt várjak egy nyomorult sms-re.
-
-
Az OTP nem tudja tételesen mutatni a kártyàs zárolásokat.
Nincs PUSH értesítés a tranzakciókról.
A bankkártyák limit állítása pénzbe kerül, és nem lehet befagyasztani a kártyát amikor nem kell.
Nincs feltétel nélküli csomagjuk, amiben mondjuk magasabbak a díjak, de alvó számlának jó lenne.
Webkártyára hétvégén kártyák közötti átvezetéa fizetős Smart csomag esetén.
Elsőre ennyi jutott eszembe. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Raiffeisen Premium Gold 2.0, akár minden ingyen
Gránit Bajnok, ez is olcsóbb a Smartnál
(K&H Prémium)A Smart csomag se rossz csomag, de az OTP eléggé le van maradva online szolgáltatások terén a többi magyarországi banktól
-
scream
veterán
Hali!
Valaki Android 10 alatt használ Simple-t? Nekem idáig ment rendesen a fizetés - annyi volt, hogy nem jött fel az overlay, a kártya képével - de ma egyszer sem sikerült fizetnem vele, míg a kártyával, ami Simple mögé van regisztrálva simán ment az érintéses fizetés... Mi lehet?

-
Annyiban egészítenélek ki, hogy az kártyakontroll-számlakontroll SMS-ek telefonszáma otpdirekten szabadon megváltoztatható.
A mobilaláírás, amit az otpdirekt belépésekhez/tranzakciók jóváhagyásához használhat a felhasználó, az csak személyesen vagy ha van szerződés rá, akkor telefonos otpdirekten lehet módosítani.
-
net91
senior tag
Eddig havi előfizetéses telefonszámra kaptam az internetbank belépéséhez szükséges SMS kódot.
Az internetbankban megváltoztattam a telefonszámot egy feltöltős telefonszámra. A változtatást elfogadta, és ott már az új telefonszám található, de ennek ellenére a régi telefonszámra érkeznek a belépéshez szükséges SMS-ek.
Arra gondoltam, hogy talán a feltöltős telefonszám nem tetszik neki. De, akkor miért engedte elmenteni? Miért nem az új, elmentett telefonszámra érkeznek az SMS-ek? -
fausto
addikt
Sziasztok,
Sorry, ha a biztosítás nem ide tartozik
A céget, ahol dolgozom, felvásárolta egy nagyobb cégcsoport (upc-vodafone)
Nincs bejelentve semmi létszámleépítés, de azért egy ilyen szituban nem a legbiztosabb a helyzet. Arra gondoltam, hogy kötök az OTP-nél Mentőöv életszínvonal biztosítást.
Szerintetek ilyen helyzetben kötnének velem? A feltételek között nincs semi, ami kizárhatna.
A másik kérdésem, hogy ha megkötik a szerződést és pl. fél év múlva kirúgnak, akkor utólag mondhatják, hogy nem fizetnek a körülmények miatt?
Köszönöm előre is! -
-
oba
addikt
Sziasztok!
Villanyszámlámat akartam elutalni, megadtam az adatokat, megnyomtam az utalást, de valami kommunikációs hiba miatt meghiúsult a dolog. A tranzakciók ellenőrzésénél láttam, hogy jóváhagyásra vár állapotban volt, ezért rányomtam, hogy megismétlem, és most sikeresen el is utalta. A problémám az hogy most a tranzakciók ellenőrzésénél ott van mindkét utalás, az egyik végrehajtva állapotban a másik még mindig jóváhagyásra vár állapotban. Nem tudom törölni/visszavonni az utóbbit akárhol próbálkozom. Mi ilyenkor a teendő? El fogja utalni még egyszer vagy majd törlődik valamikor magától?
-
Ha részvényt akarok eladni, akkor is érdemes a direkt brókert.aktiválni?
-
kirisz
tag
Sziasztok, ha tegnap este küldtem el emailben az adategyeztetéshez szükséges (ennek megfelelően [link] ) infókat akkor minden rendben lesz?
-
bigdady
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Bankja válogatja magánszemély esetében. Amelyik bank már eddig is beszerezte az új törvény szerinti adatokat ügyfelektől ott nem kell, akik nem azok meg szóltak időben hogy kell. Csörögj oda, de gondolom ezért rendben lesz ha nem is tudsz róla, hiszen már második kör van
-
energy4ever
addikt
Valamit felig hallottam, hogy novembertol nem lehet tranzakciot vegrehajtani ha nincsen valami adategyeztetes.
Honnan tudom, hogy ez nekem megvan? Netbank irna?
-
Peter.70
addikt
Sziasztok,
Van valakinek premium + szla csomagja? -
lmno
őstag
Tudja valaki hogy Budapesten hol van olyan ATM, amiből érintés nélkül lehet felvenni pénzt?
Köszi -
Zolee__
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van esetleg oké 5 vagy oké 6 számlája?Az érdekelne hogy ehhez a számlához nem lehet igényelni olyan bankkártyát ami nem dombornyomott? Eléggé sokallom az éves díját,főleg hogy nincs is szükségem dombornyomottra..
Köszi! -
axioma
veterán
Csak tipp: anno Erste szivatott azzal, hogy a sorban allo tranzakciokat mar "elore" elkoltottnek tekintette a rendelkezesre allobol, nehogy meg egyszer elkoltsed (pl. allando utalas volt esedekes, vagy bejott egy beszedesi ami kesobbre volt datalva) - ilyened nincs esetleg ami stimmelne osszegben? Bar azt hiszem mar az erste leszokott rola, sok volt a reklamacio.
-
MNBT
tag
válasz
namenlos
üzenetére
Sajnos ez sem áll fenn.
Mostanában gyakran a Revolut kártyámat használom mintsem az OTP-t, és az elmúlt 3 hétben csak a Revolut kártyámra utaltam pénzt. Ezért nem is értem hogy nincsenek függőben lévő tranzakciók, mégis 14 ezer forint mínuszban van a a rendelkezésre álló egyenlegem.
Az az igazság hogy nem számoltam el semmit a saját excel táblázatomban, mert az utolsó tranzakció is Revolut utalás volt. -
namenlos
tag
A rendelkezésre álló egyenlegből már levonták a még nem könyvelt, függő tranzakciók összegét, míg az Új könyvelt egyenleg csak az utoljára lekönyvelt tranzakció utáni állapotot mutatja. Mivel kereskedőtől és kártyarendszertől függően akár 7-14 napig is lóghat a levegőben egy kártyás vásárlás, amíg annak nyoma marad a számlatörténetbe, érdemesebb lenne a havi számlakivonatokat elemezni (hónap eleji nyitóegyenleg - havi tranzakciók = a hónap végi záró egyenleg).
Én korábban a H&M esetében vettem észre (online vásárlásnál), hogy a fizetés után 1-2 napon belül megjelent a tranzakció a számlaforgalomban, majd a csomag átvétele után (ami akár 4-5 munkanap is lehet), újra megjelent a terhelés. Először azt hittem, duplán vonták le az összeget, de aztán meg láttam, hogy az első viszont eltűnt. Ez arra példa, hogy követhetetlen, hogy könyvelnek.
-
MNBT
tag
Sziasztok,
Adott lenne a kérdés, hogy mégis miért lehet az, hogy pl OTP-ből exportált számlatörténetben az "Új könyvelt összeg" és a "Rendelkezésre álló egyenleg" között 14-15 ezer forint különbség is lehet??!!
Egy excel táblázatot vezetek és könyvelem a kártyás tranzakciókat, és néha elég jelentős különbségek jönnek ki, annak ellenére, hogy minden tranzakciót rögzítek.
Mégis hol a hiba és miért mutat 14-15 ezres mínuszt? Nem hagytam ki egy tranzakciót sem, direkt összevetettem az OTP-ről exportált fájlt a saját excelemmel.Másik kérdésem, hogy szeptember végén Uni Credit ATM-ből kellett pénzt felvennem ami simán ment, majd pár napra rá jött az sms hogy utaltak X ft-ot a számlámra (pont amennyit levettek), majd levették ugyan azt az összeget a számlámról. Furcsálltam hogy mi volt ez a művelet, és most vettem észre hogy valójában 2x vonták le azt az összeget amit én levettem pénzt. Ezzel be lehet menni az OTP-hez reklamálni?
-
Willie
őstag
Így már világos, köszönöm a válaszokat.
Egy példa:
2019.10.20: 1184 CZK --> 46,41 EUR --> 15 515 HUF
-
Willie
őstag
Sziasztok!
Csehországban voltunk a hétvégén, minden kártyahasználatkor eurót konvertált át forintra és úgy vonta le az összeget a számlámról. Mi ennek az oka, hogyhogy nem cseh korona volt az alap?
Előre is köszönöm a választ.

-
axioma
veterán
válasz
bigdady
üzenetére
Az otp-nek mar tobb ltp-s hivasra mondtam hogy most azonnal allitsa be ujra ha ugy volt akkor is hogy nem kerek marketinget. Itt az volt a baj, hogy probalta eladni ugy, hogy nem marketing.
Amugy engem neha megtalalnak egyertelmu marketinggel meglevo szolgaltatoi kapcsolatokon tul (azert 20 eve ez a szamom), de egyre jobban lekerulok a listakrol, mert en minosithetetlen hangnemben szoktam oket kezelni (adatkezelesi nyilvantartasi szamat az adatforrasnak es a nevet a feljelenteshez szoktam kovetelni, meg elmeselem hogy brit tudosok szerint 5 evvel rovidebb elete van az ilyen munkat vegzoknek). -
axioma
veterán
Ma felhuzott az OTP-s hivogatos emberke. Mondom neki ha marketing, tegye le, ha a jelenlegi termekemmel kapcsolatban van valami, akkor mondja (csak egy hitelkartyam van ott). A termekkel kapcsolatos, de be kell azonositania. Hat hogy o latja hogy ki van hasznalva, es nem plusz hitelkeretet (kb. 900 van), hanem azon feluli koltesi lehetoseget (max. 100e) amit reszletekben (a kartyarol) csokkentenek majd kamatmentesen, ilyen "lehetoseget" ajanl. Hat hulyenek nez ez engem?
Mindez amellett, hogy latja meg mondtam is hogy MAK-ra van kihasznalva.
Kapott az 1-6 skalan egy 1-est. Csak fiokban tudom lemondani a _barmilyen_ reklamhivast? Ha nem kamuzik az elejen siman elhajtom, szerintem naluk is le van minden tiltva regota, pont ezert nem raktam egybol le mert most hatha valami tenyleg a meglevo cuccommal van.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- E-roller topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Byintek Love U14 Projektor
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.Na mindegy,azért köszi.
Mindenesetre már a kétszeri levonásért a KP felvétel miatt, és ezért megéri bemennem az OTP-be